Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selam kızlar, salıya az kaldı hadi bakalım bu yaz günlerinde biraz daha gayret kaydirigubbakcemile2

merhaba bende pazartesi günü bu diyete başlıyorum.Araştırmalarıma göre 100 gr semizotunda 3.8 kb var.ınşallah bu diyetle iyi sonuçlar alırım.

kızlar nerdesiniz.saldınız mı kendinizi yoksa hıı.bu sabah tartı 74,5 gösteriyodu.1 hafta tartılmıycam inş başarabilirsem:)çizelgemi o zaman değiştiririm

slmm kizlar bu diet bana uymadi birakmak zorunda kaldim..benim ailemde diabet var bende de sanirim yatkinlik var düsük karbonhidrat yüksek protein bende mide bulantisi,asiri halsizlik agizda tad degisikligi ve agiz kokusuna sebeb oldu...

ya kızlar bu diyeti uygularken ara sıra baş dönmeleriniz oluyor mu? Bende başladığımdan beri baş dönmelerim oluyor :KK43: yan kan şekerim yanda tansyonum düşüyor. Ama bu diyeti bırakmak istemiyorum, acaba ne yesemde dengemi sağlasam. Lütfen acillll yardım :KK43:((((

sunitacim su yeterli iciyomusuna

bende bu yan etkiler hic olmadi okuyorumda bazi arkadaslarimda..

ah selin ah brrrakipp gittin bizi kaldik ulu ortada offf.....

kızlar ben en az 2,5 lt su içiyorum.bu arada eskisi kadar dikkat edemesem de krbn puanlarına yinede belli başlı şeyleri yapıyorum.pilav yememek gibi makarna yememek gibi ekmek yememek gibi

kızlar selam yarın itibariyle tatile çıkıyorum bildiğiniz üzere toplamdaki kilom 74.4 kg takıldı kaldı 2 gündür yediklerim 40kb civarı maksimum. tatilde de elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıcam.hepinizi seviyorum gleince görüşürüz selamlar.
eger tatilde vakit bulabilirsem arada aranıza katılabilirim ama kilo bilgisi veremem size gelince bakalım gari neler yaptım aldım mı verdim mi ?
Hepinizi öptüm :))

9 gündür tatildeydim ve sonunda geldim:) geldim de bir bozdum diyetimi uff selin duymasın diyeceğim ama acıyın ya bütün bikaydirigubbakcemile2r sene o tatili bekliyordum napayımmm :))) 75.6 kiloydum bu sabah almışım giderken 74.4kg dım :KK43:
ama yarın sabah yeniden başlayacağım oyüsden kesin kilomu tam anlamıyla tartılıp yazıcam sabahleyin. optum hepinizi :))

günaydın arkadaşlar bu sabah tartıldım ve 1kg vermişim bu diete göre az bi kilo ama tatildede diet zor yapılıyor şimdi evdeyim dah açok veririm umarım:)

$aka gibi ben hic kilo verememisim
100gr bile gitmemis.... ciddi ciddi düsünüyorum devammi tamammi diye...
zamanim gidiyo cok üzülüyorum ya. bütün günüm tavuk yemekle geciyo kb ler cook düsük of anlamadim gitti.. ben galiba eskisi gibi yapmaya karar veriyorum. yine kb leri düsük tutarak tabi .

$aka gibi ben hic kilo verememisim
100gr bile gitmemis.... ciddi ciddi düsünüyorum devammi tamammi diye...
zamanim gidiyo cok üzülüyorum ya. bütün günüm tavuk yemekle geciyo kb ler cook düsük of anlamadim gitti.. ben galiba eskisi gibi yapmaya karar veriyorum. yine kb leri düsük tutarak tabi .

bende biraktim valla... bende ilk hafta 1300 gitti sonra gitmedi hic regl felan geldi hep bosa kaybettim...
regl zamaninda bile giderdi bende hic arti olmazdim...

bu hafta 4-5 gün dondurma yedim bu hafta gitmez kilo sanmiyom
ama TR de dikkat edicem tabi...
cumartesi ucuyorummmm zemuszemus

kizlaaaaaaaaaar bende 1 kg vermisim yine :)hic vermemekten iyidir ama okadarda spor yaptim yani biraz az geldi. Bende bu hafta sebze yedim brokoli hasladim felan ama cuma bir kacamagim oldu 2 top dondurma yedim ondan haric hic kacamagim olmadi.

bu arada bendede bas dönmesi oluyor hele oturup kalktigimda. Galiba tansiyon düsüyor ondan.

benimdee tansiyonum düştü bu yüzden meyve yiyiyorum maalesef meyvesiz olmuyo puanları yüksek ama yapcak bişeyyok baş dönmesi çok oluyor dikkt etmek gerekiyo

sunitacim su yeterli iciyomusuna

bende bu yan etkiler hic olmadi okuyorumda bazi arkadaslarimda..

ah selin ah brrrakipp gittin bizi kaldik ulu ortada offf.....

yok be canım günde en az 3 litre içiyorum bence benim kan şekerim düşüyor :KK43: çünkü tatlıyı o kadar sevdiğime rağmen 2 haftadır bir kaşik tatlı bile ağzıma sürmedim :KK43:((

ay evet selin şimdi tatilin keyfini çıkartıyordur :)

X