Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

demekki kahvaltida ekmegi tercih edersek sadece yesilliklerle yiyebiliriz

ben ondan kilo veremedim selincim bir yerde hata yapiyoruz dedikya demek buymus öyle degilmi? keske daha evvel sorsaydim veya birinin dikkatini cekmedimi hic... neyse bundan sonra yapariz dogru ve ben on günde bir tartilcam haftada bir cok oluyo benim icin...

Liste için çok teşekkürler çok işimize yarıycak çok sağol
ayrıca iyi tatiller diliyorumm...

ben krefeld de yasiyorum yasim 33 oluyo yarin :)

evlendindemi yerlestin oraya?

`selinim protein shake hakkinda düsüncelerini ögrenmek istiyorum selincim icebilirmiyiz arada bi

ben krefeld de yasiyorum yasim 33 oluyo yarin :)

evlendindemi yerlestin oraya?

Desene yaşlarımız yakın :)

üniversiteyi bitirdikten sonra bir Alman şirketti istanbula birini arıyorlardı ve ben de hep istanbula gitmek istiyordum tam isabet oldu :) gelir gelmezde eşimle tanıştım ve çok şükür hem eşimden hem işimden çok memnunum :)

sen doğma büyümemi Almanyalısın?

yumurtayla felan yiyemezmiymişiz. alla alla 0 krbn halbu ki.bu ara da ben nerdeyse her gün tartılmaya başladım.daha önceki rejim-spor denemelerim de hafta 1 tartılıyodum.ay ne heyecanlı oluyo du1 hafta bekleyip tartılmak

slm kızlarrr.bnm aklıma bazı şeyler takıldı.ya mesela sucuk 1 puan sucuklu sahanda yumurta 1 puan ya ama sucuk yaglıdr ve yumrta yaparken yag kullanlır.bu kilo yapmz mı ? ya birde ne kadar sucuk kullncz ki

`selinim protein shake hakkinda düsüncelerini ögrenmek istiyorum selincim icebilirmiyiz arada bi

Suzancım, protein shake hakkında hiçbir bilgim yok desem inanır mısın, hiç kullanmadım, protein içeceği diye tahmin ettim şimdi doğru mu? Ayrıntılı yazarsan mantığımı çalıştırarak cevap verebilirim.

selin abla sana iyi tatillerr kaydirigubbakcemile2

Sağol Aylincim.

Liste için çok teşekkürler çok işimize yarıycak çok sağol
ayrıca iyi tatiller diliyorumm...

Sağol hayatım, teşekkürler.

Suzan, kahvaltıdaki süt ürünlerini sanırım görememişsin, en sonda yazıyor, karbonhidrat aldığın kahvaltılarında yağlı olmayan süt ürünlerini tercih edebilirsin, ya da az yağlı. Yani peynir yiyebilirsin demek bu. Küçük bir ayrıntı, ben yaparken yağlı ya da yağsız olmasına dikkat etmedim ama sonradan edindiğim bilgilere göre karbonhidrat aldığında yanında yağ almazsan kilo vermek daha kolay oluyormuş ve de acıkmana engelmiş. Ama kahvaltı haricinde diğer öğünlerde ve ara öğünlerde yanında karbonhidratı çok yoğun olmayan besinlerle birlikte yağlı peynir ve diğer süt ürünleri alınabilir anlamına geliyor bu.

yani uzun lafin kisasi ARTIK KARBONHIDRAT VE PROTEINI AYIRT EDEBILDIGIMIZ HALDE IKISINI AYNI ÖGÜNDE KARISTIRMICAZ ARKADASLAR

ellerine saglik ablam

900gr vermisim bir haftada... tartilmamak hakketen iyi geliyor

iyi tatiller ablamm

Sağol Aylincim, senin de yazdığın gibi en önemli unsur karbonhidratlarla proteinleri birbirine karıştırmadan yemek. Ölçülü yenildiği taktirde bu iki gıda gurubunu birbirinden tamamen ayıyarak yemek de kilo verdirebilir. Denemedim ama birkaç yerde okudum, 36 kilo veren birini hatırlıyorum böyle bir sistemle.
Ama burda ufak bir ayrıntı var, karbonhidrat yendiğinde yağlı olmayacak, yani tüm öğünleri hesaba katarak düşündüğümüzde;
Ekmek yiyorsan yanında hiç yağ olmayacak,
Pilav yiyorsan çok az yağlı olacak yanında salata olabilir, yoğurt olabilir,
Pilav yiyorsan yanında et ve baklagil yok,
Et veya baklagil yediğinde yine yanında ekmek ya da pilav yok,
Baklagil yediğinde yanında et veya ekmek veya pilav yok.

Bu örnekleri tüm listeyi göz önünde bulundurduğunda uzatabilirsin.

Şöyle bir düşündüğümüzde bizim, yani Türk yemek kültürünün tam tersi. Bu ayrımı yapabilmek çok zor, şöyle tavuk suyuna pilav mesela üzerine tavuk didilmiş :))) Yanında nohut yahni, bol etli. Veya lahmacun, kıymalı pide, iskender kebap, dürümler, neredeyse tamamı bize ters, bu ayrıma ters yiyecekler hepsi. Bir de tatlılarımız var çoğu şerbetli, un-şeker ve yağ karışımı en tehlikelisi :)
Amerika'nın yüzde yetmişi çok kilolu, nedeni hamburger türü protein ve karbonhidrat karışımları ile karbonhidrat ve yağ karışımı olan patates kızartmasının çok oranda tüketilmesi. Ve cola örneğin.
Bizi bizim kültürümüzdeki yemekler bitiriyor onları fast-food anlayacağın.

Canım sana iyi yolculuklar ve listen süper çok teşekkürler

Sağol tatlım.

valla sutem bende senin gibi beslendim yahu bir kahvaltı zevkim vardı o da gittimi şimdi bu arada sutem sen Almanya damı yaşıyorsun? Bende 27 yıl Almanya da yaşadım ve 3,5 yıl önce istanbula yerleştim.

Sunita, sana da aynen Suzan'a yazdığım gibi yazmam gerekirse, sabah çok erken kalkıp yaparsan kahvaltını fazla fark etmiyor yumurta ile ekmek yemen. Ama diğer öğünlerde asla karıştırmamalısın birbirine.

selincim iyi tatiller iyi eğlenceler

Sağol rubişçim, döndüğümde iyi vermiş ol ha :)

87 kg yum zayıflamak istiyorum...

Canım, zamanın varsa 111. sayfadan itibaren tüm yazılanları okumaya çalış, yoksa son 10 sayfaya bir göz at bundan önceki. Sorun olursa ben 3 hafta yokum ama kızlar yardımcı olur sana.

slm kızlarrr.bnm aklıma bazı şeyler takıldı.ya mesela sucuk 1 puan sucuklu sahanda yumurta 1 puan ya ama sucuk yaglıdr ve yumrta yaparken yag kullanlır.bu kilo yapmz mı ? ya birde ne kadar sucuk kullncz ki

Erva'cım bu diyeti yapabilmen için tamamen kalori hesabından beynini sıyırman lazım, bu çok daha değişik bir kilo verme yöntemi. Yanında karbonhidrat olan besinler yemediğin zaman aldığın yağlar senin vücudunda depolanmaz, özeti bu. Sen de 111. sayfalardan itibaren okursan daha iyi anlarsın hayatım.

Ay evet sabah saat 7:30 da falan yapıyorum o zaman yiyebilirim ay süper haber teşekkürler iyiki varsın zemuszemus

Canım, tebrikler, senin adına çok sevindim. Sen yokken epey konuşmuşuz di mi :)sempatiksalakcinni
Umarım daha fazlası gider ve çıtır olursun sen de :) Kızın için üzüldüm ama herşeyde bir hayır vardır, inşallah ilerde çok daha başarılı olur.

Serapcım, seni de tebrik ediyorum hayatım. İnan siz verdikçe kendim vermiş gibi seviniyorum :) Bazı kızlarımızda kilo verme duruyor, aldırış etmeden devam et hayatım, daha çok kilo vereceksin inşallah.

Canım benim, hakkım helal olsun herkese, hepinize. İnşallah daha da güzel günler göreceğiz hep birlikte. Yalnız ben dönene kadar fazla kaçamak yapmayın olur mu, ola ki yaptınız diyeti bırakmayın, bi de çok tartılmayın sempatiksalakcinni

Vallahi şekerim aynen ben de size alıştım, bir boşluğa düşeceğim muhakkak. Aaay şımartma kız beni hayatımı değiştiren kadın diyerek olumunekankayizsmile. Gelirsen muhakkak görüşelim, ben de çok isterim, oturur bi yerlerde ızgara falan yeriz sempatiksalakcinni

selin abla cok haklisn, sadece ayirt etmeyi ögrenelim ozaman sismanlamayiz hatta kilo veririzz... ama malesef dedigin gibi türk yemeklerimiz pilav etsiz gitmez, yada tersi... taze fasulye pilavsiz gitmez tavuk pilavsiz gitmez.... malesef bu böyle...
ögreniyoruz istee...

yeni geldim eve, kardesimin mezuniyeti vardi, arkadasinin annesi sordu is hayatin nasil gidiyor diye, issizim dedim, bak ne dicem dedi, ONLINE olarak diyetisyen olabilirsin dedi... 1 sene bilgisayardan dogru ders calisiyorsun haftada 1 kere sinavin oluyor dedi... süpermis, simdi bunu arastiricam, hastaneden tut ana kliniklerde bürolarda calisabilirsin dedi.... biraz bilgin varsa yap dedi, bende güldümmm.----- benim ömrüm rejimle bilgi toplamakla geciyo dedim bende

denicem bi bakiucam nasilmis nasil birseymiss

selin abla cok sicak...

sabah 10 da peynirli yumurta yedim omlet
az önce geldim eve ve sadece yogurt yedim (yogurt tutturdu annem öylke lezzetli oluyorki)
ve ondan ayran yaptim iciyorum habire.... yogurt zararli degil degilmi sicaklarda iyi diye duydumm

birsey yemedim

ütü yapicam simdi

aksam yerim yemegimi

Kız online diyetisyenlik de mi varmış, daha neler duyacağız. Ahan da ben sizin online diyetisyeninizim hem de maaşsız çalışıyorum. :))))

Aç kalma, aç kalma, yoğurt nereni doyuracak.

Kız online diyetisyenlik de mi varmış, daha neler duyacağız. Ahan da ben sizin online diyetisyeninizim hem de maaşsız çalışıyorum. :))))

Aç kalma, aç kalma, yoğurt nereni doyuracak.

hahaha online diyetisyen olabiliyorsun
ders calisarak
hehe

abla karnim ac degilki yogurt sisirdi zatenn
sicakk yiyesim yokk REKOR yani haha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…