Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ben bişey anlamadım abi, madem sadece moderatör yapabiliyor, o halde moderatörü banlamak lazım

aynennnnnnnnn
bende anlayamadimm

gecenlerde bir actigim konuyu tamamen sildimmm
moderatör gördü yasakmis, ve beni 1 gün banladi giremedimm

ve bana böle birsey yapiolar

selincim ben hayret ediyorum nefsime hakimim
dün bi kac giyim denedim hani olmuyanlar vardiya geldiler hepside ay ne kadan mutlu oldum

evet sutem bende ayni sekilde su ana kadar toplam 4.800 kg verdim ve eski kiy-afetlerimden bazilarini yeniden giyebilicem gibi gorunuyor , burda indirimler basladi 46 beden kiyafet giyerdim dikkat etmedim bi ceket denedim guzel durdu eve geldikden sonra bakdim 44 yazio insan gerçekden çok seviniyor ... kilolar gittikce daha nelerr neler giyerim :)

Zannetmem Aylincim, öyle basit bir site değil ki burası. Her gün binlerce kişi güvenip geliyor, şifreni falan çözmüş olmasınlar, basit birşey miydi şifren?

evet basit sifrem
ama ben bile degistiremiyorum basligi
denedim olmuiyor
ana yerindeki baslik degismiyor
ama sonraki baslik degisiyoo
yaptim oldui
ama ALBÜMLEr yerinde hakan yaziyorrr

tutmayinn beni kilo vericem

selin inanki bazen canim yasak istiyo vallahi o an birakiyorum hayir yemicem kilo veriicem diyorum yani cogunlukla yemiyorum

♥ ąŷŁĩŋ √ẽ ∑яқдЛ ♥ S Ö Z L E N D IIIIIIIIIIIIIIIIII o4.o4.2o1o

yaziyi okuyamadida Erkandan Hakan mi yaptiki acaba moderatör?
okadar okunmicak bir sekildemi yazmisim sizce?
olamazki bu
baska harfler kullandigim icinmi yaptilar bilemiyorum
ama ERKAN yazdigi belli yaniii
kör mü bu moderatör

neyseee rejime gelelim kaydirigubbakcemile3
halledecem ins bu konuyu

persembe günü yüzmeye gidecem kimse tutmasin beniiiiii

Ay vallahi ben de çok mutlu oldum, düşünsene 38 bedenleri falan, neden olmasın ki hepimiz kemiklerden oluşmuşuz.
Suzancım, ben de seni, hepinizi çok seviyorum vallahi. İki üç ay önce bana deselerdi ki böyle böyle internete girip birileriyle yazışacaksın hadi be derdim. Çünkü gerek msn, gerekse başka herhangi bir şekilde internette yazışmaktan nefret ederdim. Burası aile gibi ay, keşke ben diyete ilk başladığımda böyle gurupların olduğunu bilseydim, öyle güzel ki hiç tanımadığın insanların birbirine destek olması. Vallahi gece yatarken bile artık uyumadan önce sizleri düşünür oldum :)
İlk yazdığım günü hatırlıyorum, belki birkaç kişi okur da faydası olur onlara diye yazmıştım. Hatta birkaç gün yazdığım sayfaya girip girip kaç kişi okudu diye sayıya bakıyor, okuyanlar çoğaldıkça çocuk gibi seviniyordum :ecrin_bebek:

Kızlar, yalnız zayıflamanın tek bir kötü noktası var o da kıyafet. Malesef o açlıkla her gördüğünüze saldırıyorsunuz. Ben bilmeden iki üç sene önceki modayı almışım kaç kez :))) Ne biliyim modayı mı takip ediyodum o zaman üstüme giyecek zor buluyodum. Dolabım hınça hınç dolu bi görseniz manyak gibi para harcadım.

Aylincim tahminin doğru olabilir, ilk bakışta Erkan'ı Hakan gibi görmüş olabilir yani. Eh biraz zor okunuyor gibi.

dun bir arkadasima gittik borek sarma kek .. bugun baska bir arkadasima gittim pogaça makarna salatasi dondurma ... komplo gibi ya :) bi çay ile de oturup kalkmak olmuyo onca emek etmisler ..

keşke ben de sizin kadar sadık kalabilsem.arada kaçıyo işte.ama olsun fazla sıkmıcam kendimi sonra hepten vazgeçiyorumkaydirigubbakcemile3bugün eşimle sitenin spor salonuna gittik.30-40 dk yaptık spor.hafta da en az 3 gün gidcez bakalım yansıycak mı kiloya.p.tesi 74,5 bi görsem ne güzel olcakopuyorumnanaktan

selintepe senin hiç kilonun durakladigi zamanlar oldu mu ? olduysa hangi kiloya dustukden sonra yada kaç ilo verdikden sonra .?

tutmayinn beni kilo vericem

selin inanki bazen canim yasak istiyo vallahi o an birakiyorum hayir yemicem kilo veriicem diyorum yani cogunlukla yemiyorum

Yasaklar her zaman çekici. Aslında bir lokma veya bir ısırıkla kalsak yasaklılarda hiçbişey olmaz ama ben yedim mi tam yiyenlerdenim malesef. Buna da şöyle bir çözüm getirmek lazım aslında, yedin tamam hem de tam yedin orda bitirmek lazım. Bir sonraki yediğimize yine dikkat edersek yine bişey olmaz ben öyle düşünüyorum Suzan.
Örneğin misafirliğe gittin, çayın yanında atıyorum börek, kısır ve kek var diyelim. Bi de aç gittiysen hepsini silip süpürüyorsun. Boş tabağı verdikten hemen sonra şunu düşünmemek lazım, eyvah diyetimi bozdum. Yo diyet miyet bozulmadı, sadece kaçamak yaptık. Bunu tam olarak beynimize oturtursak o zaman uzun süreli diyetlerde başarı oranımız daha çok artar. Hiçbir diyet çok sıkı olmamalı, arada sırada böyle kaçamaklar yaparak nefsimizi doyurabilmeliyiz bence.
Misafirlikten eve geldiğimizde bugün bozdum diyeti diye evde de başka şeyler atıştırmamalıyız, bir öğün bir öğündür. Evimiz her zaman diyet merkezimiz olarak kalmalı. Dışarda mümkün olduğunca dikkat ve çaba, içerde sisteme devam. Böyle olunca bozulmuyor bu diyet, hatta tatillerde bile bir hafta iki hafta süreli bozulabilir, ama diyet merkezine döndüğümüzde yeme tarzımız aynı.

menüm ..

Kalkınca
5 kuru kayısı bol su

10:30 Kahvaltı
3 dlm tam buğday ekmeği
domatesli biber kavurma
beyaz peynir,1 çay kaşığı kadar zeytin ezmesi

Öğlen00
tavuk döner
salata
yoğurt

19:00 akşam
yemek hazırlarken bikaç badem
kıymalı soğanlı yumurta
yoğurt
domates

arada meyve yerim

spor = bugün yüzme var 1 buçuk saat

Serap, bende uzun süreli bir duraklama olmadı. Sadece bir hafta takılı kalmıştı diye hatırlıyorum o da adet dönemiydi ve o dönem iyice asılıp sabahları haricinde sadece et yediğim bi dönemdi. Daha önce de yazdım diye hatırlıyorum birkaç gün sonra tartıldığımda 3 kilo eksik görmüştüm ve şok olmuştum. Bu diyeti tamamen et ürünleri ile yaparsan kilo vermemek imkansız. Normal bir insan günde yarım kilo verir hatta. Sadece protein yiyen bir kişi bir günde 1 kilo rahat verir, kilosu çoksa tabi.
Kilo takılı kaldığında kesinlikle tartılmamayı öneriyorum herkese. Mesela bazı kızların kiloları gramına kadar önceki günle aynı çıkıyor. Bir bardak su içsen farklı çıkması lazım oysa. Çok ilginç, beynimiz o kadar mı etkili diye düşünesim geliyor, yok artık diyorum. Eğer öyleyse var ya dünyaları yiyerek zayıf kalabiliriz. Bütün zayıflama piyasası çöker vallahi öyle bişey keşfetsek.

ne diyosunnnakannehir

Eklim, hayatım şekersiz siyah çay için özellikle tebrik ediyorum seni. Vallahi şimdi ben de içiyorum, harika tadı. İlk başlarda acı gelebilir ama dediğim gibi çay içiyormuşsun gibi içmezsen yavaş yavaş alışırsın inşallah.
Bir de listende akşam yemeği olarak düşündüğün şinitzel'i şimdiye kadar çoktan yemişsindir, hatta kana bile çevrilmiş olabilir :) Afiyet olsun ama şinitzel'de galeta unu olduğu için tercih etmememiz gereken bir yemek olmuş. Özellikle et ürünlerini kızartıp yiyeceksek yanında kesinlikle un, galeta unu gibi şeyler almamalıyız. Kızartma tavuğun yanında az da olsa ekmek yemiş gibi oluyorsun bu haliyle çünkü. Bugün geçti artık, çok da önemli değil zaten çok yememişsindir sen, bundan sonra dışarda yemek yediğinde ızgara tercih edersen daha doğru olur hayatım.

Ablacım,

Valla çayı içtim ama nasıl açık. Bir de soğuttum biraz öyle içebildim anca:))) Bende
alışmayı çok istiyorum inan.
Akşam için de şinitzel yemedim. Onun yerine dondurma yedim (kızmaaa ödülüm
olsun bu sefer) Gittiğim cafede inan ızgara tarzı bişey yok. Hep ekmekli yiyecekler.
Bende onun için oraya gittiğimde şinitzel tercih ediyorum. Diğer yiyeceklere oranla
daha masum gibi. Yoksa biliyosun evde olduğumda dikkat ediyorum.:))))

kizlar bir dilim yufkali borek veya bir kuçuk pogaca kaç kb sizce ?

Canım tahminim 25 -30 civarıdır. Simitte öyle çünkü. Yağ bu diyette çok etken değil. Eğer her gün arkadaşlarına gitmiyorsan haftada bir ya da iki dilim yesen bence bişey olmaz. O gün başka karbon almazsan olabilir aslında.

Tülay tartılmadın hiç di mi? Kız en çok senin kiloyu merak ediyorum niyeyse :))))) Bugünkü menün de güzel.

ne diyosunnnakannehir

Vallahi diyorum, hatta yapanlar var gir bak hepsi vermiş, bu sitede topikleri de var, yanında süt peynir falan da yemişler üstelik. O diyetin de adı var ama unuttum şimdi, geçen gazetede gördüm hatta reklamını. Valla Venhar yapması çok zor hayatım, ben yapamam helal olsun yapanlara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…