Ben bişey anlamadım abi, madem sadece moderatör yapabiliyor, o halde moderatörü banlamak lazım
selincim ben hayret ediyorum nefsime hakimim
dün bi kac giyim denedim hani olmuyanlar vardiyageldiler hepside ay ne kadan mutlu oldum
Zannetmem Aylincim, öyle basit bir site değil ki burası. Her gün binlerce kişi güvenip geliyor, şifreni falan çözmüş olmasınlar, basit birşey miydi şifren?
selincim ben hayret ediyorum nefsime hakimim
dün bi kac giyim denedim hani olmuyanlar vardiyageldiler hepside ay ne kadan mutlu oldum
allah senden razi olsun selin ya seni cok seviyorum valla billa iyiki varsin allah ne muradin varsa versin
kesin kararliyim vericem kilolari senin gibi citir seksi olucam :) neyim eksik senden offoofff bu güzelligime bu kilolar yakismio
gecen yasemin ablam diye bi komsum var resimlerime bakti bakti bakttiiii (zayifkene cekilmis resimler )
bakti ve durdu sen kilo vermen lazim cok güzel kadinsin bu kilolar sana yakismiyo dedi sustu
:)HAKLI kadin cok hakli birde bi lafi daha vardi giyinemedigin esyalara yanacaksin dedi o cünki öyle olmus
Ay vallahi ben de çok mutlu oldum, düşünsene 38 bedenleri falan, neden olmasın ki hepimiz kemiklerden oluşmuşuz.
Suzancım, ben de seni, hepinizi çok seviyorum vallahi. İki üç ay önce bana deselerdi ki böyle böyle internete girip birileriyle yazışacaksın hadi be derdim. Çünkü gerek msn, gerekse başka herhangi bir şekilde internette yazışmaktan nefret ederdim. Burası aile gibi ay, keşke ben diyete ilk başladığımda böyle gurupların olduğunu bilseydim, öyle güzel ki hiç tanımadığın insanların birbirine destek olması. Vallahi gece yatarken bile artık uyumadan önce sizleri düşünür oldum :)
İlk yazdığım günü hatırlıyorum, belki birkaç kişi okur da faydası olur onlara diye yazmıştım. Hatta birkaç gün yazdığım sayfaya girip girip kaç kişi okudu diye sayıya bakıyor, okuyanlar çoğaldıkça çocuk gibi seviniyordum :ecrin_bebek:
tutmayinn beni kilo vericem
selin inanki bazen canim yasak istiyo vallahi o an birakiyorum hayir yemicem kilo veriicem diyorum yani cogunlukla yemiyorum
Serap, bende uzun süreli bir duraklama olmadı. Sadece bir hafta takılı kalmıştı diye hatırlıyorum o da adet dönemiydi ve o dönem iyice asılıp sabahları haricinde sadece et yediğim bi dönemdi. Daha önce de yazdım diye hatırlıyorum birkaç gün sonra tartıldığımda 3 kilo eksik görmüştüm ve şok olmuştum. Bu diyeti tamamen et ürünleri ile yaparsan kilo vermemek imkansız. Normal bir insan günde yarım kilo verir hatta. Sadece protein yiyen bir kişi bir günde 1 kilo rahat verir, kilosu çoksa tabi.
Kilo takılı kaldığında kesinlikle tartılmamayı öneriyorum herkese. Mesela bazı kızların kiloları gramına kadar önceki günle aynı çıkıyor. Bir bardak su içsen farklı çıkması lazım oysa. Çok ilginç, beynimiz o kadar mı etkili diye düşünesim geliyor, yok artık diyorum. Eğer öyleyse var ya dünyaları yiyerek zayıf kalabiliriz. Bütün zayıflama piyasası çöker vallahi öyle bişey keşfetsek.
kizlar bir dilim yufkali borek veya bir kuçuk pogaca kaç kb sizce ?
menüm ..
Kalkınca
5 kuru kayısı bol su
10:30 Kahvaltı
3 dlm tam buğday ekmeği
domatesli biber kavurma
beyaz peynir,1 çay kaşığı kadar zeytin ezmesi
Öğlen00
tavuk döner
salata
yoğurt
19:00 akşam