Canım, bugünkü menün de süper, yalnız geçen akşam barbunya ve eti aynı öğünde almıştın, yazdım silindi, tekrar yazmayı da unuttum. Protein ve baklagiller aynı öğünde alınmayacak diyor kitapta. Belki biliyordun da kaçamak gibi oldu ama ben yine de hatırlatayım istedim.
kitabın ismini öğrenebilir miyim burdan olmazsa özelden monti monti merak ettim burdan okudukça :)
sağol selinim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben barbunyayı tazesinden yapınca sandımki baklagil grubuna girmiyor .Ama öyle değilmiş .kitabı okuyunca bende anladım .barbunyada taze veya kuru ayrımı yapmamışlar .O gün bilmemezliğin kurbanı oldu ama olsun hayati bi tehlike değil neticede .
beyin gücüne ben her zaman inanmama rağmen kendme nedense uygulayamadım hiç.hep bir diyet psikolojisi içinde aman kaçamak yaptım ,aman kilo alıcam diye evham yapıp durdum ..Ama bu k.h ve montiyle bunu aşıcam inş. bunu başarabilmem içinde tartılma olayını 15 güne çıkarıcam ilk . bu hafta cuma tartılmayı düşünmüyorum mesela haftaya bakarım .beynimi kilo verdiğime empoze etmeye çalışıyorum Bakalım ..İnş başarırım ,başarırız ..
selinnnnnn tartılmıyorum ben.. ay valla sigara bırakırken zorlanmamıştım böle dermişim :))
ve aynen senin dediin gibi çok şükür, dertler gelip geçici ama senin sayende artık kilo dertleri de gelip geçici olacak :)
ay kek de güzel bişey olsa gam yemicem. bildiğin hazır kek işte şimdi verseler yüzüne bakmam da işte insanın gözü dönünce :))
merhaba selin abla denizden çıkar çıkmaz cafeye geldim banyo yapmadan:)yazılarnızı merakediyorum ya netide bi türlü yapamadım sorun var.pazar günü evdeyim zaten kilomu yazmaya yetişirim ya bbişey sorucam öğlen saatinde tavuk veya sebze yemeği yiyemiyorum kendimi alıştırmaya çalışıyorum yok yapamıyorum midem bulanıyor yarım paket diet bisküvi ile sütlü nescafe içsem olurmu kahvem şekersiz
selincim bende devam ediyorum bu hafta öperim seni :) iyiki varsin
selincim kilom 69.9 du bugün boyum 168. bu arada siyah zeytin kaç puan acaba? 3 tane yemiştim ben.sabah slatalık yedim yarım simit peynir 3 zeytin 1 yumurta şekersiz çay.bir de kayısı suyu sanırım o fazla oldu.
Aylin90
canım tebrik ederim. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin. Çok kilolu değilsin resimlerde
gayet hoş çıkmışsın yani. Bir deeeeee gözüm ordaki hani yiyemediğimiz tatlı şeyler
varya onlara takıldı. Ne güzel görünüyolar beee:)))))))))
ayyy aylinn patla emiii...sismanim sismanim hem kendini hem bizi burda yiyon ...neren sisman senin yaaaa cokkkkkkkkkkk güzellllll gecmis nisanin valla sekerler pastalar maasallah...valla billa sisman degilsin herseyinleeeee güzel olacaksin inan bana...
aylin90 cım çok tatlı çıkmışsınız allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah..
bu arada hakikaten gerçekten fazlalıkların abes görünmüyor, sanırım iyi saklıyorsun:))
hiç tasa etmeden aynen devam :))
Canım, kilo bildirimini bugün yapacaksın, boy ve kilonu yazarsan hemen kaydedeyim.
7 puan şekerim.
Kız Aylin, Allah senin müstehakını vermesin, kız senin neren kilolu? Bütün resimlerde muhteşem duruyorsun yeminle. Maşallah, Allah tamamına erdirsin, acayip yakışmışsınız birbirinize.
Zara, çok tatlısın yaa kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?