Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

bendede oluyor o halsizlik ara ara. Sabah yataktan kalkamiyorum yada kahvaltidan sonra hemen temizlik yapinca öglen kesin uykum geliyor ve ben normalde öglenleri yatmiyordum hic. Bana da enerjinin az oldugundan geliyor gibi. Ama bünye alisiyor herhalde.

ay bende menümü yazamadan edemicem icimi rahatlamka icin yaziyorum.

sabah
1 dilim ekmek =15
peynir= 1
tereyag(coook az)

öglen
5 köfte= 1 (sogansiz ve ekmeksiz)
2 kasik yogurt= 5

ara:
kücük bir isirik kurabiye daha fazla degil gercekten

su: 2 litre spor: 30 dk kosu

toplamda 30 diyelim

selincim yarışmada bende varım hayatım, 17sine kadar bakalım kaç cm incelicem bayanssulusmile

Tamam İzlemcim, seni de dünkü kilonla kaydediyorum şimdi.

Eklim, hayatım şekersiz siyah çay için özellikle tebrik ediyorum seni. Vallahi şimdi ben de içiyorum, harika tadı. İlk başlarda acı gelebilir ama dediğim gibi çay içiyormuşsun gibi içmezsen yavaş yavaş alışırsın inşallah.
Bir de listende akşam yemeği olarak düşündüğün şinitzel'i şimdiye kadar çoktan yemişsindir, hatta kana bile çevrilmiş olabilir :) Afiyet olsun ama şinitzel'de galeta unu olduğu için tercih etmememiz gereken bir yemek olmuş. Özellikle et ürünlerini kızartıp yiyeceksek yanında kesinlikle un, galeta unu gibi şeyler almamalıyız. Kızartma tavuğun yanında az da olsa ekmek yemiş gibi oluyorsun bu haliyle çünkü. Bugün geçti artık, çok da önemli değil zaten çok yememişsindir sen, bundan sonra dışarda yemek yediğinde ızgara tercih edersen daha doğru olur hayatım.

selincim diet disi özelolmassa bisey merak ettim burcun nedir cok sabirli gördüm seni:)))

Bi kere daha sormuşlardı, Boğa burcuyum sempatiksalakcinni Yükselenim Terazi. Sabır Boğa burcunun en önemli özelliklerinden birisi diye biliyorum. Senin burcun neydi ?

Aylincim, tabi ki yorumlarım menülerini, iki gündür cidden moralini harika görüyorum, hep böyle kal inşallah. Menülerin de çok güzel gidiyor, 1 yk pilav ve 1 ısırık pizza'ya ben de puan vermiycem izninle çünkü ağzından midene gidene kadar dahi erimiştir onlar :) Bugün de yürümüşsün süpersin vallahi. Sen her gün yaz menülerini muhakkak, ufak tefek ısırık kaçamakları dert etme, inan hiçbirşey onlar.

Çikolatayı yazarken bile zevk almışsın kızz :))) Afiyet olsun, bence çok güzel bir menü, sabahki tost ekmeğin umarım beyaz değildir. Puan da harika tebrikler. Yalnız hayatım inan ciddiyim senin bu tür diyetler yapmana gerek yok, niye diye sorarsan eğer bu diyet doymayanlar için, verecek çok daha fazla kilosu olanlar için, sen bu tür diyetlerle metabolizmanı bozabilirsin, benden söylemesi, yine de sen bilirsin, dikkat et kendine.

selincim hosgeldin canim

sabah 2 citir ekmek krem peynir 1 tatli kasik recel
1 fincan nescafe

öglen 3 1 but 1 yk mayonaise

aksam 7 1 but coook az mayonaise

nasilim selincim?`:)))

cokk sevindim beyendignee...
moralim süper cünkü TR ye gelmem yaklasiyorrr
verdiginiz yazdiginiz yorumlarr beni cokk sevindirdiii
kompleks yapmiyorum artik kendimdee
cirkin bölgem de yok göze batan da yok

oooh kaydirigubbakcemile2

bu arada 1 karniyarik 3 oldu 12 puan

olsunn

he doyuyorum valla

selinbende sasiriyorum kahvaltida olsun öglen yemeklerde olsun doyuyorum bennn

BEN ve DOYMAK
:))

cok sinirliyimmmmmmmm
konunum basligini kim degistirdi yaaa
orda bi kiz vardi üstüme üstüme geldiii
moderatöre söyleyip beni kizdirmak icinmi yapti acaba yaa
bu ne yaa
cok sinirliyimmm
her an banlanabilirimmm

Aylin vallahi buranın sistemini bilsem akıl vericem de ben de yeni sayılırım burda. Site yöneticilerine mail at bence. Sinirlerini bozma dengesiz çok, heryerdeler malesef.

neden banlancanki aylin sende mod bul yaz hemen stres yapma ya aaa sakin ol degmez o kisi icin

Aylin vallahi buranın sistemini bilsem akıl vericem de ben de yeni sayılırım burda. Site yöneticilerine mail at bence. Sinirlerini bozma dengesiz çok, heryerdeler malesef.

resimlerimin cogunu sildim ordannn
tamamen silmek yasak
banlayabilirler beni sildim diye bilmiyorum
yüzümü göstermicek sekilde sildim cogunu

orda bi kiz cok terbiyesizce acimasizca yorumlamisti benii
artik bi moderatör ile arkadaslik kurduysa böyle birsey yaptirmis olabilirrr
mail attim sikhayet ettimm
bu ne yaa
hakan yazmislar resmennn bu ne terbiyeiszlik kötükedihüso

Ne ilginç değil mi, zayıfladıkça daha bi azalacak yeme isteğin, mırın kırın edeceğin günler de gelecek herşeye, eh bak demedi deme.olumunekankayizsmile

Zannetmem Aylincim, öyle basit bir site değil ki burası. Her gün binlerce kişi güvenip geliyor, şifreni falan çözmüş olmasınlar, basit birşey miydi şifren?

neden banlancanki aylin sende mod bul yaz hemen stres yapma ya aaa sakin ol degmez o kisi icin

tamam daa moderatör den baskasi yapamazkiiiiiiii böle birseyyy
bide moderatör yapiolar milleti yaaa
bu ne terbiyesizlik off
banlanabilirimmm hazir olun

selincim ben hayret ediyorum nefsime hakimim
dün bi kac giyim denedim hani olmuyanlar vardiya geldiler hepside ay ne kadan mutlu oldum

allah senden razi olsun selin ya seni cok seviyorum valla billa iyiki varsin allah ne muradin varsa versin
kesin kararliyim vericem kilolari senin gibi citir seksi olucam :) neyim eksik senden offoofff bu güzelligime bu kilolar yakismio

gecen yasemin ablam diye bi komsum var resimlerime bakti bakti bakttiiii (zayifkene cekilmis resimler )
bakti ve durdu sen kilo vermen lazim cok güzel kadinsin bu kilolar sana yakismiyo dedi sustu
:)HAKLI kadin cok hakli birde bi lafi daha vardi giyinemedigin esyalara yanacaksin dedi o cünki öyle olmus

Ben bişey anlamadım abi, madem sadece moderatör yapabiliyor, o halde moderatörü banlamak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…