Bu diyet zayiflama konusunda tamamen ise yariyor, bizzat sahit oluyorum ama
dün bas dönmem ve halsizligim artinca okudugum bi yaziyi hatirladim..
karbonhidrat besini az tüketildiginde vucüt enerjisini yitiriyor,
günlük hayatta belirli miktarda karbonhidrata bünyenin ihtiyaci var
diye yaziyordu yazida...
az yemiyorum aslinda ama elim ayagim kesildi bi süre kendime gelemedim dün..
psikolojik mi yoksa gerceklik payi varmi ?
selincim yarışmada bende varım hayatım, 17sine kadar bakalım kaç cm incelicem bayanssulusmile
selincim yarışmada bende varım hayatım, 17sine kadar bakalım kaç cm incelicem bayanssulusmile
Selin ablacım, benim dünki tartıldığım kilomuda yazarmısın. (69) :))))
Ben bi de şimdiden menümü yazıyım. Akşam dışardayım çünki.
06.07.2010 menüm
sabah : yarım simit + yeşil çay
ara : Türk kahvesi
öğle : tavuk burger + domates
ara : Türk kahvesi + yeşil çay + ŞEKERSİZ SİYAH ÇAY (hepsi 1 er saat arayla )
akşam : tavuk şinitzel + zero (muhtemelen, değişiklik olursa yazarım.)
selincim diet disi özelolmassa bisey merak ettim burcun nedir cok sabirli gördüm seni:)))
bugünkü menüm: (selin abla yorumlarmisin hep menülerimi lütfen) öptüm :)
sabah:
2 yumurtayla peynirli omlet 1p
1 form cay sekersiz
öglen:
tavuk file salatasi (dönercide) 8p
ayran 5p
ara:
cola light malesef (0p)
aksam:
2 karniyarik 8p
1 yk pilav puan vermiyorum size
1 isirik pizza :))))) puan vermiyorum istee :)
25 puan civari istee süper
4 saat yürüyüs (carsi)
birseycik olmaz tinmiyorum bile pihhh bu isiriklar kilo aldiramaz bana motivemide yerle bir edemezzzz kaydirigubbakcemile3
boy ve kilo bildirimimi yapayim, benide kaydet selin abla
birde ne zamana kadar bakicaz ne kadar kilo verdigimize ?
Duygucum, haftaya Salı sabahı tartılıcaz, illa yarışma var diye mesela kendini şişkin hisseden, adet döneminde olanlar tartılmayabilir de, hiçbir zorunluluk yok hayatım. Öyle hissedenler bir dahaki sefere yarışırlar moralleri bozulacağına.
Bir de kızlar konu açılmışken yazayım inşallah okur herkes, kaçtır yazacağım unutuyorum. Salı sabahı kalkar kalkmaz sadece bir yudum su içerseniz hemen metabolizmanız çalışmaya başlar ve bir süre sonra çoğu kişilerde büyük wc ihtiyacı doğar. Ondan sonra tartılırsanız daha hafif olabilirsiniz :))))) Bir bardak su içerseniz 200 gr. ediyor da o yüzden yazma gereği hissettim. Yarış bu, 200 gr ın bile önemi var di mi? sempatiksalakcinni
1.58 boy, 51.6 kg
5 günde 100 gram vermisim,son yaglar azar azar gidiyr...
Aşkım sende az gitmesi normal çünkü sende az yağ var :)) Çıtır olmana şurda 2,5 kilo civarın kalmış, vallahi çıtırlara biz burda napıyoruz sonra görmek istemezsin :)))
Şaka bi yana tatlım sen az daha dikkatli ol, bana kalırsa böyle de iyisin derim ama herkesin kendinden memnuniyet derecesi farklı.
Bugünkü menüm:
Sabah: Karisik tost= 8
Ara: Yesil cay=0
Öglen: Izgara köfte=1 salata = 7
Ara: 1 findik, kacamak oldu ama kücücük parca cikolataaaa :) kac puan bilemiyorum
Aksam: Izgara tavuk = 0, 1 yk ketcap =6
Ara: Elmali yesil cay = 0
toplam 22 puan cikolata haric
Tamam ızlemcim, seni de dünkü kilonla kaydediyorum şimdi.
Eklim, hayatım şekersiz siyah çay için özellikle tebrik ediyorum seni. Vallahi şimdi ben de içiyorum, harika tadı. ılk başlarda acı gelebilir ama dediğim gibi çay içiyormuşsun gibi içmezsen yavaş yavaş alışırsın inşallah.
Bir de listende akşam yemeği olarak düşündüğün şinitzel'i şimdiye kadar çoktan yemişsindir, hatta kana bile çevrilmiş olabilir :) Afiyet olsun ama şinitzel'de galeta unu olduğu için tercih etmememiz gereken bir yemek olmuş. Özellikle et ürünlerini kızartıp yiyeceksek yanında kesinlikle un, galeta unu gibi şeyler almamalıyız. Kızartma tavuğun yanında az da olsa ekmek yemiş gibi oluyorsun bu haliyle çünkü. Bugün geçti artık, çok da önemli değil zaten çok yememişsindir sen, bundan sonra dışarda yemek yediğinde ızgara tercih edersen daha doğru olur hayatım.
Bi kere daha sormuşlardı, Boğa burcuyum sempatiksalakcinni Yükselenim Terazi. Sabır Boğa burcunun en önemli özelliklerinden birisi diye biliyorum. Senin burcun neydi ?
Aylincim, tabi ki yorumlarım menülerini, iki gündür cidden moralini harika görüyorum, hep böyle kal inşallah. Menülerin de çok güzel gidiyor, 1 yk pilav ve 1 ısırık pizza'ya ben de puan vermiycem izninle çünkü ağzından midene gidene kadar dahi erimiştir onlar :) Bugün de yürümüşsün süpersin vallahi. Sen her gün yaz menülerini muhakkak, ufak tefek ısırık kaçamakları dert etme, inan hiçbirşey onlar.
Çikolatayı yazarken bile zevk almışsın kızz :))) Afiyet olsun, bence çok güzel bir menü, sabahki tost ekmeğin umarım beyaz değildir. Puan da harika tebrikler. Yalnız hayatım inan ciddiyim senin bu tür diyetler yapmana gerek yok, niye diye sorarsan eğer bu diyet doymayanlar için, verecek çok daha fazla kilosu olanlar için, sen bu tür diyetlerle metabolizmanı bozabilirsin, benden söylemesi, yine de sen bilirsin, dikkat et kendine.
selincim hosgeldin canim
sabah 2 citir ekmek krem peynir 1 tatli kasik recel
1 fincan nescafe
öglen 3 1 but 1 yk mayonaise
aksam 7 1 but coook az mayonaise
nasilim selincim?`:)))
Aylin vallahi buranın sistemini bilsem akıl vericem de ben de yeni sayılırım burda. Site yöneticilerine mail at bence. Sinirlerini bozma dengesiz çok, heryerdeler malesef.
neden banlancanki aylin sende mod bul yaz hemen stres yapma ya aaa sakin ol degmez o kisi icin