- 11 Ocak 2010
- 2.402
- 28
Kızlar bana müsade, hepinize iyi geceler.
ii geceler cnm bende kaçtımm:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bana müsade, hepinize iyi geceler.
kilomuz ayni:))) boyun kac?? ben 68 istiyorum olmak sen 6 yazinca ben fesatlandim degistirsemmi sayimiki:)) laelaelaelaelaevereliniortaka.s.:teytey:
İyi geceler selinim ve venhar .bende kaçtım herkese güzel rüyalar ..
günaydın herkese sabah tartıldım bir hafta sonunda 1500 verdim az mı acaba ilk iki gün 50 puan diğer günler 40 30 20 arasıydı
selin sana tekrar teşekkür. vermek istediğim daha 23 kilo var ilk etapta.başta gözüm korkuyordu .seni ve birkaç arkadaşı görünce 39 kilo veren zara78 di sanırım yapabileceğimi anladım onlar sabretti ben de sabredecem dedim kendime sabretmezsem hep böyle kalmak var diğer türlü azda olsa vermek var. paylaşmak ne güzel kendini anlayan insanlarla çok fazla katılmasamda devamlı okumaya çalışıyorum tatil dönüşü daha çok katılımda bulunacam
ya niye bana kimse cevap yazmıyor benneyaptımki
Hoşgeldin aramıza gerçi ben de yeniyim ama
burası çok güzel bir topik hem zayıflıyoruz hem de çok güzel
bir ömür işimize yarıycak bilgiler alıyoruz, sağolsun selinden....
Günaydın canım sende hoşgeldin o zaman :)
evet gecen bende selinden güzel bilgiler aldım :)
sen ne zaman başladın bu diyete? başarı gördün mü bile?
kızlar günaydın. bende dünden önce protein diyetine başlıyım dedim. 1 gün yaptım.içim kaldırmayacak gibi geldi. dünde bu diyeti okudum.proteine yakın ama kafana göre yiyebiliyorsun.dünde buna yakın beslendim.daha doğrusu yediklerimi hesapladım.50 giibi oluyor.bugünde tartıldım. 700 gr gitmiş 2 gündezemuszemuskaydirigubbakcemile2
bu arada kilom 57 idi . 56.3 gibi geldim.