Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Selin daha hiç tartılmadım canım . bu hafta tartılmayı düşünmüyorum hiç .bakalım bende meraka düşüyorum bazen =)
montide 2 haftaya kadar varan adapte olma zamanı varmış .kitapta öyle yazıyor .bende 2 hafta sonunda tartıyım diyorum .ama inceldiğimi hissediyorum .kabızlık sorunum falanda kalmadı çok şükür .bu şekilde yaşayabilirim o kadar memnunum halimden =)

kiz butterfly anlat bi ara kabataslak su montiyi merak ettim

ve kolay gelsin diyorum :)

bende hissediyorum kilo verdigimi cook hafifim 100kiloluk bir tombul kelebegimmmmmmmm :KK70:

kilomuz ayni:))) boyun kac?? ben 68 istiyorum olmak sen 6 yazinca ben fesatlandim degistirsemmi sayimiki:)) laelaelaelaelaevereliniortaka.s.:nazar::teytey:

heheeh tamam kız, yarışalım hedefim ilk 65 sonrasında 60 boyum 1.67 yaşım 27 yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: kaydirigubbakcemile3

İyi geceler selinim ve venhar .bende kaçtım herkese güzel rüyalar ..

iyi geceler canım boshayallersmile

kızlar günaydın. bende dünden önce protein diyetine başlıyım dedim. 1 gün yaptım.içim kaldırmayacak gibi geldi. dünde bu diyeti okudum.proteine yakın ama kafana göre yiyebiliyorsun.dünde buna yakın beslendim.daha doğrusu yediklerimi hesapladım.50 giibi oluyor.bugünde tartıldım. 700 gr gitmiş 2 gündezemuszemuskaydirigubbakcemile2

bu arada kilom 57 idi . 56.3 gibi geldim.

Günaydınlar diliyorum,
Ben de dünkü menümü yazayım
Sabah: yarım simit 12.5
Üç bardak şekersiz çay
1lt su
Öğle: 1 Porsiyon Salata 7
ıki bardak şekersiz çay
Küçücükk bir parça (kesme şeker kadar) çikolata
Akşam: Tavuk Suyu çorba içtim
sonra yine açıktım tavuk haşlamıştım yeniden ondan da yedim bi parça
Yatarken de 10 kiraz....

Günaydın kızlar,

bende bugün bu diyete başladım benide aranıza alın :Saruboceq:

günaydın herkese sabah tartıldım bir hafta sonunda 1500 verdim az mı acaba ilk iki gün 50 puan diğer günler 40 30 20 arasıydı
selin sana tekrar teşekkür. vermek istediğim daha 23 kilo var ilk etapta.başta gözüm korkuyordu .seni ve birkaç arkadaşı görünce 39 kilo veren zara78 di sanırım yapabileceğimi anladım onlar sabretti ben de sabredecem dedim kendime sabretmezsem hep böyle kalmak var diğer türlü azda olsa vermek var. paylaşmak ne güzel kendini anlayan insanlarla çok fazla katılmasamda devamlı okumaya çalışıyorum tatil dönüşü daha çok katılımda bulunacam

günaydın herkese sabah tartıldım bir hafta sonunda 1500 verdim az mı acaba ilk iki gün 50 puan diğer günler 40 30 20 arasıydı
selin sana tekrar teşekkür. vermek istediğim daha 23 kilo var ilk etapta.başta gözüm korkuyordu .seni ve birkaç arkadaşı görünce 39 kilo veren zara78 di sanırım yapabileceğimi anladım onlar sabretti ben de sabredecem dedim kendime sabretmezsem hep böyle kalmak var diğer türlü azda olsa vermek var. paylaşmak ne güzel kendini anlayan insanlarla çok fazla katılmasamda devamlı okumaya çalışıyorum tatil dönüşü daha çok katılımda bulunacam

tebrikler canım bence güzel bir rakam darısı diğer rejim yapan arkadaşlarımıza :)

Ablacım,

Valla çayı içtim ama nasıl açık. Bir de soğuttum biraz öyle içebildim anca:))) Bende
alışmayı çok istiyorum inan.
Akşam için de şinitzel yemedim. Onun yerine dondurma yedim (kızmaaa ödülüm
olsun bu sefer) Gittiğim cafede inan ızgara tarzı bişey yok. Hep ekmekli yiyecekler.
Bende onun için oraya gittiğimde şinitzel tercih ediyorum. Diğer yiyeceklere oranla
daha masum gibi. Yoksa biliyosun evde olduğumda dikkat ediyorum.:))))[/QUOTE]

Bir öğünde sadece dondurma yemiş olmak bir öğünün üzerine dondurma yemiş olmaktan çok daha iyi bir kaçamak hayatım. Kaçamaklarda, özellikle şekerli kaçamaklarda şuna dikkat edersek bizi çok fazla etkilemez. Tabi kaçamak yapmamak en güzeli ama dayanmak ne mümkün :) Ben de yapıyorum ama kaçamaklarımı tek olarak yiyorum, ana öğünlerle arasında epey zaman bırakıyorum ve kaçamaklarımın şekerli olmamasına büyük özen gösteriyorum. Örneğin akşam yemeğini yedin, mesela tavuk ızgara ve yanında salata yemiş ol. Ardından canın tatlı çekti diyelim. Bir parça çikolata yemek istiyorsun, bu bir parça çikolatayı yemekten ne kadar sonra yersen senin için o kadar iyi anlayacağın. Doğrusu hiç yememek ama çok zor. Çünkü küçük bir parça çikolata ya da beyaz undan yapılmış bir ısırık puaça, ya da yediğimiz iki kaşık pilav aslında bize kb değeri olarak çok fazla zarar vermiyor. Bizi acıktırıyor, bu tür şeyler yediğimizde tatlı isteği daha çok oluşuyor. Bunları hiç almadığımızda ise hem acıkmıyoruz hem de tatlı ihtiyacımızı hissetmiyoruz. Özeti bu hayatım.

kızlar 100 gr mantarda kaç puan var?Akşama mantar sote yapmayı düşünüyorum da. Ama mantar çorbasından bahsetmiyorum orada 15 puan yazıyor

Hoşgeldin aramıza gerçi ben de yeniyim ama
burası çok güzel bir topik hem zayıflıyoruz hem de çok güzel
bir ömür işimize yarıycak bilgiler alıyoruz, sağolsun selinden....

Günaydın canım sende hoşgeldin o zaman :)
evet gecen bende selinden güzel bilgiler aldım :)
sen ne zaman başladın bu diyete? başarı gördün mü bile?

günaydin kizlar..
bu dietin felsefesi karbonhidrati sabah al
ögle ve aksamda ne kadar yalin protein alirsan ve doyup kendini ac hissetmesseen okadar kilo veriyorsun..proteinin yaninda bisey yenmez degil ama yersen verim düsüyor..

Günaydın canım sende hoşgeldin o zaman :)
evet gecen bende selinden güzel bilgiler aldım :)
sen ne zaman başladın bu diyete? başarı gördün mü bile?

Geçen hafta başladım ben, valla çok güzel bir diyet aç kalmıyosun
et ürünlerini de seviyosan çok güzel kilo veriyosun kilom çizelgemde canım
onu ben 4 günde verdim.

kızlar günaydın. bende dünden önce protein diyetine başlıyım dedim. 1 gün yaptım.içim kaldırmayacak gibi geldi. dünde bu diyeti okudum.proteine yakın ama kafana göre yiyebiliyorsun.dünde buna yakın beslendim.daha doğrusu yediklerimi hesapladım.50 giibi oluyor.bugünde tartıldım. 700 gr gitmiş 2 gündezemuszemuskaydirigubbakcemile2

bu arada kilom 57 idi . 56.3 gibi geldim.

Hayatım, bir gün bile iyi dayanmışsın. Senin de kilon bu tarz diyetler için çok az gibi geldi bana. Kiloları boylarının altında olan tüm kızlarımız için birşeyler yazmak istiyorum.
Sadece protein içeren diyetler çok hızlı kilo verdirir. Bu tarz diyetlerde karbonhidrat ihtiyacını karşılamak için vücutta birikmiş yağlar eritilerek günlük karbonhidrat ihtiyacı karşılanır. Bu da vermen gereken kilo ne kadar azsa seni o denli çok etkiler, bünyeni sarsar anlamına geliyor. Bence bu tarz diyetleri, vermesi gereken kilosu çok olanlar daha fazla tercih etmeli. Çünkü toplum ve aile baskısı, kendini beğenmeme ve güvensizlik, giyecek kıyafet bulamama gibi sorunlar, vermesi gereken 2-3 kilo olan bir bayanın sorunlarından çok daha büyük ve önemlidir. Bu yüzden çok kilolu insanların zamanı yoktur, hızlı vermeleri gerekir ve bunun için risk alırlar.
Ben 100'lü rakamlarda başladım ve risk aldım. Şu an 70 kiloyum ve halimden çok şükür çok memnunum. Aldığım riske değdi anlayacağın. Boy oranını hesaba katmayacağım, boyun 1.60 bile olsa nasıl göründüğün konusunda az çok bir fikrim var çünkü. Ben 70 kilolu şu halimle bu diyette tam gün protein yeme riskini göze alamıyorum, neden diye sorarsan, sonrası beni ürkütüyor. Ben aylardır protein içerikli beslendiğim halde sonrası beni ürkütüyorsa, bence sen hiç bu işlere girme derim.
Sen beyaz ekmeği keserek, pirinç, yağ, şekeri azaltarak, sebze, meyve, süt ürünleri ve az miktarda et yiyerek çok daha yavaş ama çok daha risksiz bir şekilde kilo verebilirsin. Ama böyle yaparsan ilerde kilo alma ihtimalinin artacağına inanıyorum. Her diyette vücudunun dengesi bozulur ve sonrasında devam etmediğin sürece kilo alma riskiyle karşılaşırsın. Ben devam ettiğim için ve bundan sonrasında bu şekilde besleneceğim yönünde kendime inandığım için kilo alacağımı düşünmüyorum. Sadece protein yemiyorum, yanında salata, yoğurt ve yararlı bir çok gıda da alıyorum. Ama sen çok dikkatli olmalısın, çünkü kilon az olduğu için uzun süreli diyet yapamayacaksın ve vücudunun sistemini altüst edeceksin. Bu uzun süreli bir diyet, oysa sen sadece yediklerine dikkat ederek çok daha risksiz bu işi başarabilirsin hayatım.

sunita 100 gr mantar 4,4 kb , ama mantar sotenin içine girenlerle kaç olur onu bilemiyorum.....

X