selam kızlarrrrrrrrr nasılsınız..
önce tabiki bu haftada varım: dünkü kilom geçerlidir herhalde çünkü bu gün tartılmadım.. ama sürekli aklımda yapmam gereken bişey var modunda dolaşıyorum..
şimdi gelelim dünkü durumuma :: selincim dün akşam seninle ve tüm arkadaşlarla geçirdiğim günlerin en kötüsüydü diyebilirim ( artık diyetimin demek istemiyorum )
bütün gün gayet güzel geçirdim. yani:
sabah 1 dilim ekmekli peynirli domates biberli kahvaltı 19 puan
öğlen az tavuk haşlama 0 puan
akşam 5 te eve geldim çok acıkmıştım hemen 4 tane köfte yaptım kendime ( ekmeksiz sadece baharatlı ) 0 puan
ardından da dün burada fındıkla ilgili bişey yazılmıştı 100 gr kadar da fındık yedim puanı azmış diye 7 puan
TOPLAM 26 PUAN
ardından akşamüstü bir şenliğimiz vardı oraya gittik. inan masanın üstü pasta börek çörek ne ararsan var..doluydu.. ama ben tadına bile bakmadım ve o an kendimle gurur duydum.. eşimde şoklar içinde bana bakıyor valla bravo sana dedi.
daha sonra canımı çok sıkan bir konu gelişti ve ben eve geldikten sonra başladım yemeğe.. ( duygularımı yazıya dökerken çok iyi ifade edemeyebilirim belki ama bana sinir bozukluğu hiç yaramıyor . benim birde bunu düzeltmem gerekli )
bilemiyorum neler yediğimi yazayımmı belki yazınca utanırda bir daha yemem
( önce 2 dilim köy ekmeği kızartım üzerine tereyağ sürüp yedim.. yetmedi bir kutu dondurma açtım ( eskiden olsa ben o sinirle kutuyu bitirmeden kalkmam. kutunun yarısını götürdüm.. daha mora allahtan arkadaşlar okeye çağırdılar okeye gittim. ( eskiden olsa aşağı falan inmem yemeğe devam ederdim ). geldim birde hazır kekler varya birde onlardan yedim.
sonuç olarak bu sabah tartılmadım ve artık sıcaklar iyice bastırdığı içinde yürüyüşe gidemedm.. ama akşam gidicem.. önümüzdeki 2 günü 0 puanla geçirip kendimi toparlamaya çalışıcam..
çok üzgünüm gün içinde moralimi düzeltmeye çalışıcam..
neyse ortalığa bir negatif enerji yaydım ama en kısa zamanda telafi ederim..