Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

günaydin kizlarrr

tavada yumurta yiyorum peynirlii
sonraa issizlik bürosuna gidecemm

nasilsiniz

Bu arada ben yiyeceklere bi baktimda genelde karbonhidrat degerleri 100ml ve 100gr icin..oyüzden iceceklere dikkat etmeyenler varsa uyarayim dedim ben az karbonhidratli bulamadim sekersiz olana bile baktim ama 100mlde en az 3-4 buda ltde 30-40 ediyo...

bugün kilolarımızı bildirip yarışmaya katılıcamızı belirticez,
benim kilom dünle aynı 54.800
adetime 4 gün kaldı biraz şişim bu hafta veremeyebilirim ama yine de katılmak istiyorum.
Ayrıca menülerimizi yazalım diyorum ben fikir oluyo...

menülerimi ben zaten hep yaziyorumm
yorumlayin hep bakk gelin ediceksiniz beni kaydirigubbakcemile3
yarismaya ben katilmicam ama
her cuma tartilmak daha güzel

Canım söz resimlerine yorum yaptım ama kilonu söylemedim,
ya senin öyle abartıcak bi kilon yok kii gayet hoş duruyo yakışıyo bence tamam ver
ama rahat rahat ver böyle de çok hoşsun.

Canım söz resimlerine yorum yaptım ama kilonu söylemedim,
ya senin öyle abartıcak bi kilon yok kii gayet hoş duruyo yakışıyo bence tamam ver
ama rahat rahat ver böyle de çok hoşsun.

tsk ederimmm abla
göze carpan bi bölgem yok sükürler olsun
sükretmek lazim herzaman
yavas yavas veriyorum iste kaydirigubbakcemile5

merhaba selin abla kilomu yazmaya geciktim netim yoktu cafeye geldim bende:)bu sabah 75.800 gram çıktım dün 76.00 çıkmıştım meyve çokyemiştim şişkinlik yapmıştı buyüzden birz fazla çıktım çok değil zaten200 gram:) kilo 75.800 boyum:1,65 yediklerimi bu hafta pek yazamıycam selin abla netim yok cafeye gelmem zor oluyo 1hafta sonra evdeyim zaten ozaman sıksık yazarım..umarım net olur da görüşürz inş.

Aylin90

canım tebrik ederim. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin. Çok kilolu değilsin resimlerde
gayet hoş çıkmışsın yani. Bir deeeeee gözüm ordaki hani yiyemediğimiz tatlı şeyler
varya onlara takıldı. Ne güzel görünüyolar beee:)))))))))

aylin90 cım çok tatlı çıkmışsınız allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah..

bu arada hakikaten gerçekten fazlalıkların abes görünmüyor, sanırım iyi saklıyorsun:))

hiç tasa etmeden aynen devam :))

kızlar bende girebilir miyim yarışmaya çarşambadan çarşambaya mı söyleyeceğiz kilolarımızı kurallar nedir?

Tatlım, yeni kilonu ve boyunu kaydettim. 200 gr. daha gitmiş ne güzel. Yediklerini yazmak zorunda değil hiç kimse bu konuda rahat ol, bizim tek hedefimiz her hafta daha az kilolu olmak, sen eve geçene kadar aynı sistemde devam etmeye çalış, eve döndükten sonra görüşürüz yine. Yalnız Salı günü yarışma için kilonu bildirmeye çalış bir şekilde. Kolay gelsin hayatım.

Canım, senin de kilonu kaydettim, bol şans :) Adet döneminde veremeyebilirim yanlış bir cümle, verirsin ama tartıda görünmeyebilir daha doğrusu. O yüzden kilo veremem diye düşünme sakın. Menülerini yazabilirsin tabi ki, ama bu kez kaydetmeyeceğim. İsteyen kendi bilgisayarına kaydedebilir ya da diyetlerde en etkili yöntem olan ne yediğini bir yere yazabilir, böylece yarışma sonunda verilen kilolara göre nerede hata yaptığımızı anlayabilir ve ya doğrularımızı pekiştirebiliriz.

hakketen dogru TR de et kiyma tavuk almak ölüm sanirim, cokkk pahaliymis yaa

Malesef öyle Aylincim, herkesin imkanı olmayabiliyor. Almanya'da nasıl merak ettim şimdi, bu konuda bilgin var mı? Örneğin bir kilo domates ne kadar, bir kilo dana eti ne kadar? Burdan kıyaslama yapabiliriz.

ben her cuma tartilicam ablam

Tatlım harika bir karar, süpersin. Özellikle şuna dikkat et, kendini hafif hissedersin muhakkak, kilo verdiğini hissedersin, kiloma bakayım da iyice moralim düzelsin diye de tartılma Cuma'ya kadar, kendini hafif hissederek bol bol yürüyüş yap, en etkili yöntem bu.

Canım, bugünkü menün de süper, yalnız geçen akşam barbunya ve eti aynı öğünde almıştın, yazdım silindi, tekrar yazmayı da unuttum. Protein ve baklagiller aynı öğünde alınmayacak diyor kitapta. Belki biliyordun da kaçamak gibi oldu ama ben yine de hatırlatayım istedim.

Rubicim, iki tip bayan var yaşayan dünyada, birincisi üzüldüğünde ve sinirlendiğinde yemeden içmeden kesilen, kilo veren tip bayan (ki bunlar hep çıtır bayanlardır dikkat et), ikincisi de böyle zamanlarda tam tersi iştahı açılan ve önüne gelen herşeyi bilinçsizce yiyen tip bayan. Biz malesef ikinci tip olarak gelmişiz dünyaya.
Hayat kolay değil, her zaman mutlu olmayabiliyoruz, bizim gibi ikinci tiplerin sürekli mutlu, motiveli, moralli olması lazım. Oysa hayat, yaşadığımız şartlar öyle mi? Elbette değil. Ama çok şükür ki sinirlendiğimiz, moralimizin bozulduğu zamanlar hep geçici zamanlar.
Bilmem bu konuda sen ne düşünürsün, benim kilolu dönemimde tüm günüme yayılan tek sıkıntım kilolarımdı. Diğerleri bir şekilde zamanla düzelen sorunlardı ve geçip gidiyorlardı çok şükür.
Sen de geçici bir sinir buhranı ile yemişsin hepsini, bence hiç üzülme. Tüm gün süregelen en büyük sıkıntımız olan kilolarımızı verebilmek için kaçamak biter bitmez kendimize gelip, ne yaptım ben değil, ne yapacağım ben demeliyiz. Yani önümüze bakmalıyız, dün dünde kaldı, yediklerin de yanına kar kaldı, en azından eskisine nazaran daha az yemişsin, bak ne güzel işte. Kıızz kek nasıldı, burnuma burnuma koktu ha sempatiksalakcinni

Aşkım ben de sana katılıyorum aynen, hızlı kilo vermek için sadece et ürünleri yenmeli bir dönem. Bunu başarabilen varsa hodri meydan. Ama cidden yapabilmek çok zor, bir yanın hep eksik kalıyor, en azından benim öyle. Küskün oluyorum, üzgün oluyorum, tarifsiz bir duygu, ben bir gün dahi yapamadım, aysebru ile yapacaktık evini su bastı yine. Aysebru, lütfen dön de şu 0 puanlı günümüzü deneyelim beraber kaydirigubbakcemile

kızlar bende girebilir miyim yarışmaya çarşambadan çarşambaya mı söyleyeceğiz kilolarımızı kurallar nedir?

Canım, kilo bildirimini bugün yapacaksın, boy ve kilonu yazarsan hemen kaydedeyim.

1 Porsiyon salatayı kaç kb hesaplıyorduk?
7 puan şekerim.

kizlarrr benim söz fotomu gördünüzmüü sizz

http://www.kadinlarkulubu.com/album...7910761051-9829-s-o-z-l-e-n-d-i-o4o42o1o.html

yorum da yazin emii :))

Kız Aylin, Allah senin müstehakını vermesin, kız senin neren kilolu? Bütün resimlerde muhteşem duruyorsun yeminle. Maşallah, Allah tamamına erdirsin, acayip yakışmışsınız birbirinize.

Zara, çok tatlısın yaa kaydirigubbakcemile3

FARKEDıYORUM GERÇEKTEN, geçen hafta 1900 vermiştim ama dikkat ettim çok haşlanmış tavuk yedim akşam öğünlerinde, hindi burger yedim ve gerçekten vereceğime inandım her sabah 200-300 gr eksik çıkıyordum, bu hafta 3 düğün vardı yemekli köfte filan yedim gerçi ama ekmek miktarı nasıldır diye tittizlene titizlene yedim ayran filan içtim ve anneme tatile geldim burda o kadar çok meyve varki şeftali kiraz kocaman taze taze aralarda yedim ve 900gr verdim, ekonomin sorunu çok olmayan hızlı kilo vermek isteyen akşam salata ile geçirmek yerine protein alsın, ben yine protein deniycem bir hafta bakalım ne kadar incelicem, insan vücudunu tanımalı ben bilmiyorum mesela şu anda bana neler yramıyor deneye deneye öğrenicem bütün hayatımda faydası olucak bana bu bilgilerin... :hulya:

selincim kilom 69.9 du bugün boyum 168. bu arada siyah zeytin kaç puan acaba? 3 tane yemiştim ben.sabah slatalık yedim yarım simit peynir 3 zeytin 1 yumurta şekersiz çay.bir de kayısı suyu sanırım o fazla oldu.

selincim kilom 69.9 du bugün boyum 168. bu arada siyah zeytin kaç puan acaba? 3 tane yemiştim ben.sabah slatalık yedim yarım simit peynir 3 zeytin 1 yumurta şekersiz çay.bir de kayısı suyu sanırım o fazla oldu.

ethos hoşgeldin seninle boyumuzda kilomuzda aynı, sen elma mı armut tiplimisin bacumm sempatiksalakcinni ben armut kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…