bugün kilolarımızı bildirip yarışmaya katılıcamızı belirticez,
benim kilom dünle aynı 54.800
adetime 4 gün kaldı biraz şişim bu hafta veremeyebilirim ama yine de katılmak istiyorum.
Ayrıca menülerimizi yazalım diyorum ben fikir oluyo...
Canım söz resimlerine yorum yaptım ama kilonu söylemedim,
ya senin öyle abartıcak bi kilon yok kii gayet hoş duruyo yakışıyo bence tamam ver
ama rahat rahat ver böyle de çok hoşsun.
kizlarrr benim söz fotomu gördünüzmüü sizz
http://www.kadinlarkulubu.com/album...7910761051-9829-s-o-z-l-e-n-d-i-o4o42o1o.html
yorum da yazin emii :))
merhaba selin abla kilomu yazmaya geciktim netim yoktu cafeye geldim bende:)bu sabah 75.800 gram çıktım dün 76.00 çıkmıştım meyve çokyemiştim şişkinlik yapmıştı buyüzden birz fazla çıktım çok değil zaten200 gram:) kilo 75.800 boyum:1,65 yediklerimi bu hafta pek yazamıycam selin abla netim yok cafeye gelmem zor oluyo 1hafta sonra evdeyim zaten ozaman sıksık yazarım..umarım net olur da görüşürz inş.
bugün kilolarımızı bildirip yarışmaya katılıcamızı belirticez,
benim kilom dünle aynı 54.800
adetime 4 gün kaldı biraz şişim bu hafta veremeyebilirim ama yine de katılmak istiyorum.
Ayrıca menülerimizi yazalım diyorum ben fikir oluyo...
hakketen dogru TR de et kiyma tavuk almak ölüm sanirim, cokkk pahaliymis yaa
ben her cuma tartilicam ablam
İyi geceler herkesee ..
Selin bugün kayın valide ziyaretine gittim ikindide giremedim pek .ama bu montiyi okudukça sevdim valla .çok mantığıma yattı .sen hem bu kitabı okuyup hem nasıl yapmadın montiyi =)
Allahtan kitabı okuyup gitmişim yoksa malum kayınvalidede diyet olmuyor .poğaçalar börekler falan ama ben yemedim aç değilim dedim :)
Tülaycım, ben Monti'de kendime güvenemedim açıkçası, çünkü 1. aşamada kurallar çok katı. Bakma burda yazmıyorum ama artık çok sık kaçamak yapıyorum. Ve tüm yaşadıklarımdan şunu anladım, beyinde kilo almayacağına inanırsan ne yersen ye almıyorsun. Ama beyni o noktaya getirmek en zor olanı. Kendime tam olarak inandığım zaman Monti'yi denemeyi düşünüyorum, daha doğrusu Monti diyet değil bir yeme alışkanlığı, bu alışkanlığı kazanmak istiyorum.
Dün gazetede manken Tülin Şahin'le yapılan bir röportaj okudum. Kadının neredeyse tüm günü yemekle geçiyor. Yediği şeyler inan bizim listelerimizin beş katı kadar. Şekerpare'den tut, ara öğünlerde sandviç yiyor, düşün. Günde en az altı öğün yiyor ve her öğününde muhakkak ekmek var. Ama gün boyu yediği ekmekler kesinlikle beyaz ekmek değil. Tek göze batan ayrıntı bu. Ve kadın şunu düşünüyor, spor yapan insan kilo almaz, ne kadar yerse yesin, ben neden kilo alayım ki o halde diyor.
Bundan iki sonuç doğrudum ben. Öncelikle kendimizle kıyaslayalım bunu. Aramızda spor yapanlar var, kilo alıyorlar mı, hayır, veriyorlar mı evet, ama istedikleri kiloda değiller.
Sanırım bizim yaptığımız yanlış şu, biz diyet yapıyoruz, spor da yapıyoruz ve istediğimiz kiloya iniyoruz. Sonrasında başlıyor yanlışımız, istediğimiz kiloda sporu da bırakıyoruz, yediklerimize de diyetteki kadar dikkat etmiyoruz sonra bi bakıyoruz hurra tekrar almışız birer birer tüm kilolarımızı. Bence çoğumuz bu yanlışı yapıyoruz.
Bir de bu durumu ikinci açıdan değerlendirirsek, kadın spor yaparsam yediklerimin bana zararı dokunmaz, kilo almam diyor ve hakikaten almıyor, burda beynin gücünü de hesaba katmamız lazım. Kadının beyni harbi buna inanıyor ve gerçekten gram bile alacağına inanmıyorum ben.
Bunu çocuklarımızda çok güzel test edebiliriz aslında, benim oğlum ne yese de kilo almıyor, çok hareketli derim ben hep. Benim oğlumun yediği herşey neredeyse karbonhidrat gurubu. Bunu o kadar çok söyledim ki herkesin ve onun yanında, çocuk gerçekten ne yese kilo yapmayacağına inandı belki. Tam tersini yapanlar da var, en başta benim ablam, (yalnız bunu ne ben ne de ablam bilinçli olarak yapıyor) Onun oğlu benim oğlumdan daha az ve dikkatli yediği halde neredeyse kilosu benim oğlanın iki katı.
Yine çok yazdım ama şunu da yazmadan geçemeyeceğim. Bu tür çalışmalar oluyor dünyada, hangi ülkeydi hatırlamıyorum, iki bayan almışlar ve test yapmışlar bu bayanlara, bir hafta boyunca. İkisi de aynı kiloda ve metabolizmaları aynı. Kadınlar farklı ortamlarda teste tabi tutulmuşlar ama aynı yemekleri yemişler ve aynı sporu yapmışlar. Kadınlardan birisine çok yeme kilo alırsın, dikkatli ye, o yediklerin kilo yapar, kilo alıyorsun türünden şeyler söylemişler, diğerine de tam tersi yönde psikolojik telkinde bulunmuşlar. Ve bir hafta sonunda olumlu telkin yapılan kadının iki kilo verdiği diğerininse ya iki ya da bir (tam hatırlamıyorum) kilo aldığı gözlemlenmiş. Bütün bunlardan ciddi sonuçlar çıkarıp yaşamımızda uygulamaya koymamız gerekiyor aslında. Ama dediğim gibi bunu başarabilmek çok zor, umarım hepimiz başarırız.
menüm
Kalkınca
2 kayısı 2 erik bol su
sabah
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
peynir zeytin
domates salatalık
Öğlen
kıymalı kabak yemeği
yoğurt
1 tane salatalık
ara bikaç badem 2-3 fındık
Akşam
bu sefer Kıymalı bamya
peynir
biraz leblebi
1 bardak ligth süt tatlancırılı
selam kızlarrrrrrrrr nasılsınız..
önce tabiki bu haftada varım: dünkü kilom geçerlidir herhalde çünkü bu gün tartılmadım.. ama sürekli aklımda yapmam gereken bişey var modunda dolaşıyorum..
şimdi gelelim dünkü durumuma :: selincim dün akşam seninle ve tüm arkadaşlarla geçirdiğim günlerin en kötüsüydü diyebilirim ( artık diyetimin demek istemiyorum )
bütün gün gayet güzel geçirdim. yani:
sabah 1 dilim ekmekli peynirli domates biberli kahvaltı 19 puan
öğlen az tavuk haşlama 0 puan
akşam 5 te eve geldim çok acıkmıştım hemen 4 tane köfte yaptım kendime ( ekmeksiz sadece baharatlı ) 0 puan
ardından da dün burada fındıkla ilgili bişey yazılmıştı 100 gr kadar da fındık yedim puanı azmış diye 7 puan
TOPLAM 26 PUAN
ardından akşamüstü bir şenliğimiz vardı oraya gittik. inan masanın üstü pasta börek çörek ne ararsan var..doluydu.. ama ben tadına bile bakmadım ve o an kendimle gurur duydum.. eşimde şoklar içinde bana bakıyor valla bravo sana dedi.
daha sonra canımı çok sıkan bir konu gelişti ve ben eve geldikten sonra başladım yemeğe.. ( duygularımı yazıya dökerken çok iyi ifade edemeyebilirim belki ama bana sinir bozukluğu hiç yaramıyor . benim birde bunu düzeltmem gerekli )
bilemiyorum neler yediğimi yazayımmı belki yazınca utanırda bir daha yemem( önce 2 dilim köy ekmeği kızartım üzerine tereyağ sürüp yedim.. yetmedi bir kutu dondurma açtım ( eskiden olsa ben o sinirle kutuyu bitirmeden kalkmam. kutunun yarısını götürdüm.. daha mora allahtan arkadaşlar okeye çağırdılar okeye gittim. ( eskiden olsa aşağı falan inmem yemeğe devam ederdim ). geldim birde hazır kekler varya birde onlardan yedim.
sonuç olarak bu sabah tartılmadım ve artık sıcaklar iyice bastırdığı içinde yürüyüşe gidemedm.. ama akşam gidicem.. önümüzdeki 2 günü 0 puanla geçirip kendimi toparlamaya çalışıcam..
çok üzgünüm gün içinde moralimi düzeltmeye çalışıcam..
neyse ortalığa bir negatif enerji yaydım ama en kısa zamanda telafi ederim..
günaydin azimli hatunlar...
Rubicim o tür durumlari hepimiz yasiyoruz negatif enerji verdim diye düsünme burda motivasyon ve paylasim icin bulunuyoruz..toparlarsin kendini..
Selin ve Izlem size bende katiliyorum her nekadar yeni gibi görünsemde bayadir takip ediyorum..benim sahsi düsüncem mesela aylin90 düsünüyorki simdi sebze vs yemessem yedigim ilk an yeniden kilo alirirm..ama bana öyle geliyorki eger hizli kilo verilmek isteniyorsa south beach diyetindeki gibi en azindan 2 hafta meyve vs den uzak durup yüksek proteinle ama doyana kadar yenirse doyana kadar yendiginden sonraki yenilenler fazlalik gibi kilo aldirmaz...
bu arada benim 2 gündür sabah bulantilarim ve halsizligim var umarim sicaktandir..yoksa kizima kardes bu kiloyla hemen istemiyordum kilo vermekistememdeki sebebte 2. düsünmemdi ama..
kızlar bende girebilir miyim yarışmaya çarşambadan çarşambaya mı söyleyeceğiz kilolarımızı kurallar nedir?
7 puan şekerim.1 Porsiyon salatayı kaç kb hesaplıyorduk?
kizlarrr benim söz fotomu gördünüzmüü sizz
http://www.kadinlarkulubu.com/album...7910761051-9829-s-o-z-l-e-n-d-i-o4o42o1o.html
yorum da yazin emii :))
ayyy aylinn patla emiii...sismanim sismanim hem kendini hem bizi burda yiyon ...neren sisman senin yaaaa cokkkkkkkkkkk güzellllll gecmis nisanin valla sekerler pastalar maasallah...valla billa sisman degilsin herseyinleeeee güzel olacaksin inan bana...
selincim kilom 69.9 du bugün boyum 168. bu arada siyah zeytin kaç puan acaba? 3 tane yemiştim ben.sabah slatalık yedim yarım simit peynir 3 zeytin 1 yumurta şekersiz çay.bir de kayısı suyu sanırım o fazla oldu.