Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

yediklerimi günlük yazmıyordum fakat artık ben de yazmaya başlıycam
protein olayını ben de farkettim, haşlanmış tavuk yediğim gün ertesi daha fazla gr. vermiştim
yeni başladım ya çok ta hoşuma gitti bu iş ben hala günlük tartılıyorum:kedi:
bu arada tatlı ihtiyacım da iştahım da yok artıkalkisalkisalkis

selinnnnnn tartılmıyorum ben.. ay valla sigara bırakırken zorlanmamıştım böle dermişim :))

ve aynen senin dediin gibi çok şükür, dertler gelip geçici ama senin sayende artık kilo dertleri de gelip geçici olacak :)

ay kek de güzel bişey olsa gam yemicem. bildiğin hazır kek işte şimdi verseler yüzüne bakmam da işte insanın gözü dönünce :))

Canım, bugünkü menün de süper, yalnız geçen akşam barbunya ve eti aynı öğünde almıştın, yazdım silindi, tekrar yazmayı da unuttum. Protein ve baklagiller aynı öğünde alınmayacak diyor kitapta. Belki biliyordun da kaçamak gibi oldu ama ben yine de hatırlatayım istedim.

sağol selinim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben barbunyayı tazesinden yapınca sandımki baklagil grubuna girmiyor .Ama öyle değilmiş .kitabı okuyunca bende anladım .barbunyada taze veya kuru ayrımı yapmamışlar .O gün bilmemezliğin kurbanı oldu ama olsun hayati bi tehlike değil neticede .
beyin gücüne ben her zaman inanmama rağmen kendme nedense uygulayamadım hiç.hep bir diyet psikolojisi içinde aman kaçamak yaptım ,aman kilo alıcam diye evham yapıp durdum ..Ama bu k.h ve montiyle bunu aşıcam inş. bunu başarabilmem içinde tartılma olayını 15 güne çıkarıcam ilk . bu hafta cuma tartılmayı düşünmüyorum mesela haftaya bakarım .beynimi kilo verdiğime empoze etmeye çalışıyorum Bakalım ..İnş başarırım ,başarırız ..

selin abla benim kilom dünki gibi ayni. Bugün tartilmadim. yani o kilodan baz alirim artik.

Ben biraz tavuktan nasil desem tiksindim sanki. Gecen yaptim tuhaf bi koku geldi burnuma ondan beri hic canim istemiyo :KK43: uf ya ama persembe yine tavuga baslayacam simdilik hazir hissetmiyom kendimi. :)

adasim allah mutlu etsin yüzünüzden gülücükler hic eksik olmasin. Bencede hic kilolu göstermiyorsun. Göze batan hic bir fazlaligin yok sekerim...

merhaba selin abla denizden çıkar çıkmaz cafeye geldim banyo yapmadan:)yazılarnızı merakediyorum ya netide bi türlü yapamadım sorun var.pazar günü evdeyim zaten kilomu yazmaya yetişirim ya bbişey sorucam öğlen saatinde tavuk veya sebze yemeği yiyemiyorum kendimi alıştırmaya çalışıyorum yok yapamıyorum midem bulanıyor yarım paket diet bisküvi ile sütlü nescafe içsem olurmu kahvem şekersiz

küheylan tavugu istedigin kadar ye yaninda sebzede yiyebilirsin ama diyet bisküvi asla sakin yasak sakin yeme.... hicbise bulamadin ayran ic veya peynir ye veya salam sosis ye

sağol selinim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ben barbunyayı tazesinden yapınca sandımki baklagil grubuna girmiyor .Ama öyle değilmiş .kitabı okuyunca bende anladım .barbunyada taze veya kuru ayrımı yapmamışlar .O gün bilmemezliğin kurbanı oldu ama olsun hayati bi tehlike değil neticede .
beyin gücüne ben her zaman inanmama rağmen kendme nedense uygulayamadım hiç.hep bir diyet psikolojisi içinde aman kaçamak yaptım ,aman kilo alıcam diye evham yapıp durdum ..Ama bu k.h ve montiyle bunu aşıcam inş. bunu başarabilmem içinde tartılma olayını 15 güne çıkarıcam ilk . bu hafta cuma tartılmayı düşünmüyorum mesela haftaya bakarım .beynimi kilo verdiğime empoze etmeye çalışıyorum Bakalım ..İnş başarırım ,başarırız ..

kitabın ismini öğrenebilir miyim burdan olmazsa özelden monti monti merak ettim burdan okudukça :)

selinnnnnn tartılmıyorum ben.. ay valla sigara bırakırken zorlanmamıştım böle dermişim :))

ve aynen senin dediin gibi çok şükür, dertler gelip geçici ama senin sayende artık kilo dertleri de gelip geçici olacak :)

ay kek de güzel bişey olsa gam yemicem. bildiğin hazır kek işte şimdi verseler yüzüne bakmam da işte insanın gözü dönünce :))

Kız hakkaten ben her zaman tek taraflı düşünüyorum ve kolaymış gibi yazıyorum. Böyle zamanlarda beni uyarın lütfen. Şimdi sen sigara örneğini verince, biri bana dese ki sigara kötü bir alışkanlık, bak bir hafta içme, yararlarını göreceksin, bir hafta sonra alışacaksın falan dese masal okuma bana derim, herkesin tiryakiliği farklıdır çünkü. İnsan kendinin yapabildiği şeyleri başkası da rahatça yapar zannediyor işte, kusura bakma hayatım. Tartılmamak bana göre çok kolay, sana göre zor olabilir.
Kızların hepsi takır takır her gün tartılınca zaten yanlış olduğunu biliyordum ama yine de şöyle bir araştırdım elimin ucuyla :) Cidden yanlış lafı az gelirmiş. Hatta tartılma hastalığı denen bi hastalık dahi varmış. kaydirigubbakcemile3 Ben tartılmadan daha çok kilo verildiğini ancak birebir yaşayarak öğreneceğine inanıyorum herkesin.

merhaba selin abla denizden çıkar çıkmaz cafeye geldim banyo yapmadan:)yazılarnızı merakediyorum ya netide bi türlü yapamadım sorun var.pazar günü evdeyim zaten kilomu yazmaya yetişirim ya bbişey sorucam öğlen saatinde tavuk veya sebze yemeği yiyemiyorum kendimi alıştırmaya çalışıyorum yok yapamıyorum midem bulanıyor yarım paket diet bisküvi ile sütlü nescafe içsem olurmu kahvem şekersiz

Elifcim, kesinlikle bisküvinin hiçbir çeşidine dokunma hayatım. Tamamen karbonhidrat deposu, illa tavuk yiyeceksin diye bir şart yok. Benim kişisel tespitim tavuğun diğer protein gurubundan daha çok ve rahat bi şekilde kilo verdirdiği. Balığı çok fazla denemedim çünkü doyurmuyor beni, eti mi az nedir :) Ama sevmediğin ve tiksindiğin bir şeyi zorla yiyemezsin. Tavuk yerine eğer imkanın varsa kırmızı et ve balık yiyebilirsin. Bu diyette karbonhidrat puanlamasını az tutarak her şekilde muhakkak kilo verirsin ama kilo vermeyi hızlandıran yediğin etlerin işlendiği esnadaki vücudun sarfettiği efor.

selincim bende devam ediyorum bu hafta öperim seni :) iyiki varsin

Tamam Suzancım dünkü kilonla kaydediyorum seni.

selincim kilom 69.9 du bugün boyum 168. bu arada siyah zeytin kaç puan acaba? 3 tane yemiştim ben.sabah slatalık yedim yarım simit peynir 3 zeytin 1 yumurta şekersiz çay.bir de kayısı suyu sanırım o fazla oldu.

Siyah zeytinin kb değeri yeşilinkine göre daha düşük. 7-8 zeytin 1 puan diye hatırlıyorum. Sabahları yumurta ile ekmeği aynı öğünde yemezsen daha iyi olur hayatım.

selincim yarışmada bende varım hayatım, 17sine kadar bakalım kaç cm incelicem bayanssulusmile

butterfly86 çok sağol özelden mesajım gitmiyor buradan teşekkür ederim yıllar önce duymuştum kitabı ama bu sefer alacam pazar günü ailaleri gezmeye başlayacam yaklaşık bir ay olmayacam internetten faydalanamayacam kitap işime yarayacak :1hug:

Selin ablacım, benim dünki tartıldığım kilomuda yazarmısın. (69) :))))

Ben bi de şimdiden menümü yazıyım. Akşam dışardayım çünki.

06.07.2010 menüm

sabah : yarım simit + yeşil çay
ara : Türk kahvesi
öğle : tavuk burger + domates
ara : Türk kahvesi + yeşil çay + ŞEKERSİZ SİYAH ÇAY (hepsi 1 er saat arayla )
akşam : tavuk şinitzel + zero (muhtemelen, değişiklik olursa yazarım.)

ben yeni bi sistem denediğim ve henüz ne olup biteceğini bilmediğim için bu yarışmada yokum kızlar .bidahaki sefere inş.

selincim diet disi özelolmassa bisey merak ettim burcun nedir cok sabirli gördüm seni:)))

Aylin90

canım tebrik ederim. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin. Çok kilolu değilsin resimlerde
gayet hoş çıkmışsın yani. Bir deeeeee gözüm ordaki hani yiyemediğimiz tatlı şeyler
varya onlara takıldı. Ne güzel görünüyolar beee:)))))))))

cok tsk ederimm canimmm
haha valla diyecektimm bogazi SIKI olan baksin diye kaydirigubbakcemile3

ayyy aylinn patla emiii...sismanim sismanim hem kendini hem bizi burda yiyon ...neren sisman senin yaaaa cokkkkkkkkkkk güzellllll gecmis nisanin valla sekerler pastalar maasallah...valla billa sisman degilsin herseyinleeeee güzel olacaksin inan bana...

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ay koptumm gülmektennn
hahaha insallah daha güzel olurum ablam ay cok güldümm

aylin90 cım çok tatlı çıkmışsınız allah tamamına erdirsin hayırlısıyla inşallah..

bu arada hakikaten gerçekten fazlalıkların abes görünmüyor, sanırım iyi saklıyorsun:))

hiç tasa etmeden aynen devam :))

tsk ederimmm
saklaniyor kilolarr kemiklerde hehe

Canım, kilo bildirimini bugün yapacaksın, boy ve kilonu yazarsan hemen kaydedeyim.

7 puan şekerim.

Kız Aylin, Allah senin müstehakını vermesin, kız senin neren kilolu? Bütün resimlerde muhteşem duruyorsun yeminle. Maşallah, Allah tamamına erdirsin, acayip yakışmışsınız birbirinize.

Zara, çok tatlısın yaa kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 cok güldürdünüz beni yaaa
kilom fazla tabi bi ölcsem görürsünüzz
daha güzel olucam tabiii
aminn tsk ederimm

bugünkü menüm: (selin abla yorumlarmisin hep menülerimi lütfen) öptüm :)

sabah:

2 yumurtayla peynirli omlet 1p
1 form cay sekersiz

öglen:

tavuk file salatasi (dönercide) 8p
ayran 5p

ara:

cola light malesef (0p)

aksam:

2 karniyarik 8p
1 yk pilav puan vermiyorum size
1 isirik pizza :))))) puan vermiyorum istee :)

25 puan civari istee süper

4 saat yürüyüs (carsi)

birseycik olmaz tinmiyorum bile pihhh bu isiriklar kilo aldiramaz bana motivemide yerle bir edemezzzz kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
boy ve kilo bildirimimi yapayim, benide kaydet selin abla :-)
birde ne zamana kadar bakicaz ne kadar kilo verdigimize ?

1.58 boy, 51.6 kg
5 günde 100 gram vermisim,son yaglar azar azar gidiyr...

Bugünkü menüm:

Sabah: Karisik tost= 8
Ara: Yesil cay=0

Öglen: Izgara köfte=1 salata = 7
Ara: 1 findik, kacamak oldu ama kücücük parca cikolataaaa :) kac puan bilemiyorum

Aksam: Izgara tavuk = 0, 1 yk ketcap =6
Ara: Elmali yesil cay = 0

toplam 22 puan cikolata haric :-)

Son düzenleme:
Bu diyet zayiflama konusunda tamamen ise yariyor, bizzat sahit oluyorum ama
dün bas dönmem ve halsizligim artinca okudugum bi yaziyi hatirladim..
karbonhidrat besini az tüketildiginde vucüt enerjisini yitiriyor,
günlük hayatta belirli miktarda karbonhidrata bünyenin ihtiyaci var
diye yaziyordu yazida...
az yemiyorum aslinda ama elim ayagim kesildi bi süre kendime gelemedim dün..
psikolojik mi yoksa gerceklik payi varmi ?

X