Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba

carsida yaklasik 4 saat yürüdümm

ceyizim icin gecelik aldim pembee cok sexyyy buldum kendimi icindee yaa :)))))
rejime devammmm, motivasyonumu ondan aldimmmmmmm selin abla haha

menüm: (yorum lütfen)

sabah:

2 yumurtali peynirli omlet 1p

ara:

cola light

öglen:

cola light
(dönercide) tavuk döner salatasi 8p ? (salata icin yani ve icindeki sos icin)

ara:

2 catal pasta

aksam:

buglama firinda balik
domates karisik salata 6p

15p mi?

selin abla motivasyonum geri geldi carsiya gidince
leggings aldimm yakisiyor beaa :))) hosuma gittii....
kacamak yapmiyorum artik öyle... 2 catal pastadan kimse ölmez demi...

tartilmicamdaa

öptüm seni :)) yorum yaparsan sevinirim

bu diyetle beraber spor yapılıyor degılmı saglık acısından bır zararı yoktur umarım. ben aksamları 90 dk yuruyorum gun boyu yurumemle toplam 150 dk oluyor.

:)) güle güle kullan aylincim

bugün menü yaziyormuyuz??
neyse bende yazim bari

sabah:
1 dilim ekmek=15
peynir =1
zeytin (3 tane) = 1

ara
5 kiraz= 4

öglen
2 yumurta= 0

aksam
salata= 8

uyy bugün 29 olmus yüksek basladim bu hafta

sagol adasimm :kedi: :kedi: :jeyyar: ay cok güzel bee kaydirigubbakcemile3
motive oldum

menün güzel neden öle diosunn
salataya gelen puani ben saymak bile istemiyom cünkü bir zarari yokk bencee puani olsa bile

Selin ablacım merhaba,

Akşam işten dönerken eczanede tartıldım. Ona inanmadım başka bir eczanede
tekrar tartıldım ama aynı sonucu aldım :)))))))
Ablacım tam 3 kg.vermişim 8 gün sonunda.. Allah ne muradın varsa versin.
O kadar mutluyum ki anlatamam.
Sana bugün ki menümü ve bilgilerimi yazıyorum.

05.07.2010 menüm

sabah : yarım simit + yeşil çay
öğle : tavuk döner + domates + salatalık
ara : Türk kahvesi
akşam: tavuk burger
ara : yeşil çay

Başlangıç kilom : 72
Şu an ki kilom : 69
Hedefim : 63
Boy :1.75

aylin90 bence geceligini bosuna aldin canim cünkiii o sana bol gelicekkkkk bi kac hafta sonra :)

aylin90 bence geceligini bosuna aldin canim cünkiii o sana bol gelicekkkkk bi kac hafta sonra :)

ay öyle deme noluuur cok güzeeel
25 eurodan 7 euroya düstüü
pempe cok sexy :))

hakkaeten olmayacak gibi tüh yaa
XL aldim
L yoktu...

aylin90 iltifat ediyorum yavrum ya saten kilo verdigin icin baabinda dediydim :)
kisami gecelik?

zara hatirladinmi senle ben bi gecelik almistik veya annem aldirmisti :) ikisi ayni renk uuupuuzzuunn saten bej renginde :) benimki nerdeyse heralde yersilme bezi yaptimdi onu ben ayy bayilcam gülmekten aklima geldi

seninki nerde zara :)))

aylin90 bildiğim kadarıyla daha hızlı kilo vermek istiyordun.sana bir tavsiyede bulunayım. lütfen cola light ı kes. 2-3 hafta hiç içme. onun yerine istersen soda iç.çok çok canın isterse light sade/portakallı gazoz gibi içinde kafein olmayan şeyler iç. tabi çay ve kahve de içmeyeceksin. 1 hafta dene bak bakalım faydası olacak mı?

zara hatirladinmi senle ben bi gecelik almistik veya annem aldirmisti :) ikisi ayni renk uuupuuzzuunn saten bej renginde :) benimki nerdeyse heralde yersilme bezi yaptimdi onu ben ayy bayilcam gülmekten aklima geldi

benimkini ben her dolabi temizleyisimde alip atmak istiyorum ama yapamiyorum...kiyamiyorum duruyo dolabin alt kösesinde posette...birgün oni giyecegim einfam hausumdan merdivenlerden inecem :))) kahvaltiya

selam kızlar vallahi ne güzel kilolar vermişsiniz bende vermek istiyorum daha hızlı şekilde.ve baktım yapabilirim gibi geldi ama yardımlarınıza ihtiyacım var.neler yapacağız siz neler yapıyorsunuz bana anlatırmısınız yardımcı olur musunuz bana?50 yi geçmeyeceğiz onu anladım da çay kahvede mi içmeyeceğiz

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) insaaallllaahh bacim dikkat etde düsmeyesin masanin ortasina

cidden ya benimki nerde kilo veriyimde öyle giyiniyim

SELIn bi kac sorum var canim merak ediyorum
sen diyete basladiginda e$inden ne gibi destek gördün*
annen ailen bacilarin ne gibi yardimci oldular sana
e$inle ne gibi degisiklik yasadin bunlari biraz anlatda iyice heves edinelim

ethos canim 50 cok onu biraz asag ceksen iyi olur
cay kahve ic tabiki sekersiz ama
bol bol tavuk tüket en iyi kilo verdiren o diyo selin yani selinde öyleolmus
bencede en rahati tavuk pisir hasla ye firinda tavada cok cesitleri var

ethos canim 50 cok onu biraz asag ceksen iyi olur
cay kahve ic tabiki sekersiz ama
bol bol tavuk tüket en iyi kilo verdiren o diyo selin yani selinde öyleolmus
bencede en rahati tavuk pisir hasla ye firinda tavada cok cesitleri var

peki aralarda falan kahvaltıda ben bal yerim mesela yemeyecek miyim?vazgeçemediğim tek şey.napacam

ethossss :) balmi dedin

bak ben eski bir nutella bagimlisi olarak inan bagimliydim valla billa.. hemde en kötüsünden ben vazgectiysem sen hele hele vazgecersin üzülme saten bu diyete basladinmi canin tatlimsi coooook az istiyo oda karbonhidrat sayesinde

11kiloyu nasil verdin yazsana :)

offf offff. ben yedikleirme dikkat ettim biraz da spor yani yürüyüş.doğumdan bu yana aslında 25 kilo olmuş bugün farkettim 8 ayda.olsun.ama artık hızlı vermek istiyorum temmuz sonuna kadar 65 olmak istiyorum olmam gerek.ama bu diyeti tam olarak nasıl yapacağım anlayamadım

aylin90 iltifat ediyorum yavrum ya saten kilo verdigin icin baabinda dediydim :)
kisami gecelik?

gecelik kisa sütyenli, arkadan bol gelir sadece okadar... zayiflasamda fazla birsey degismez gibime geliyor
resmini bi bulayim websitesinden

kaydirigubbakcemile3 mahfetmis geceligi haha kaydirigubbakcemile3

colaya düskün degilim zaten, dönercide ictim.
ama birakirim sagol

ethos sunun surasinda 5kg kalmis onumu veremicen

bak canim basari öyküleri varya oraya git selintepe 4ayda 26kg verdimi bastan sonuna kadar oku
biz asil ordaydik bura sürgün edildik yine sorularin olursa emin ol selin sana seve seve teker teker anlatacak

buna cok cokkk benziyorr
sütyen tarafi pembe sadece, mor cizgiler yok
aynisi sayilir

ay utandim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…