:)) güle güle kullan aylincim
bugün menü yaziyormuyuz??
neyse bende yazim bari
sabah:
1 dilim ekmek=15
peynir =1
zeytin (3 tane) = 1
ara
5 kiraz= 4
öglen
2 yumurta= 0
aksam
salata= 8
uyy bugün 29 olmus yüksek basladim bu hafta
aylin90 bence geceligini bosuna aldin canim cünkiii o sana bol gelicekkkkk bi kac hafta sonra :)
zara hatirladinmi senle ben bi gecelik almistik veya annem aldirmisti :) ikisi ayni renk uuupuuzzuunn saten bej renginde :) benimki nerdeyse heralde yersilme bezi yaptimdi onu ben ayy bayilcam gülmekten aklima geldi
seninki nerde zara :)))
ethos canim 50 cok onu biraz asag ceksen iyi olur
cay kahve ic tabiki sekersiz ama
bol bol tavuk tüket en iyi kilo verdiren o diyo selin yani selinde öyleolmus
bencede en rahati tavuk pisir hasla ye firinda tavada cok cesitleri var
ethossss :) balmi dedin
bak ben eski bir nutella bagimlisi olarak inan bagimliydim valla billa.. hemde en kötüsünden ben vazgectiysem sen hele hele vazgecersin üzülme saten bu diyete basladinmi canin tatlimsi coooook az istiyo oda karbonhidrat sayesinde
11kiloyu nasil verdin yazsana :)
aylin90 iltifat ediyorum yavrum ya saten kilo verdigin icin baabinda dediydim :)
kisami gecelik?
zara hatirladinmi senle ben bi gecelik almistik veya annem aldirmisti :) ikisi ayni renk uuupuuzzuunn saten bej renginde :) benimki nerdeyse heralde yersilme bezi yaptimdi onu ben ayy bayilcam gülmekten aklima geldi
seninki nerde zara :)))
aylin90 bildiğim kadarıyla daha hızlı kilo vermek istiyordun.sana bir tavsiyede bulunayım. lütfen cola light ı kes. 2-3 hafta hiç içme. onun yerine istersen soda iç.çok çok canın isterse light sade/portakallı gazoz gibi içinde kafein olmayan şeyler iç. tabi çay ve kahve de içmeyeceksin. 1 hafta dene bak bakalım faydası olacak mı?