Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
babydoll deniliyo böyle süslü sexy seyLere :)
aman ne utaniyon ya giy iste ne güzel
ethos sunun surasinda 5kg kalmis onumu veremicen
bak canim basari öyküleri varya oraya git selintepe 4ayda 26kg verdimi bastan sonuna kadar oku
biz asil ordaydik bura sürgün edildik yine sorularin olursa emin ol selin sana seve seve teker teker anlatacak
merhaba
carsida yaklasik 4 saat yürüdümm
ceyizim icin gecelik aldim pembee cok sexyyy buldum kendimi icindee yaa :)))))
rejime devammmm, motivasyonumu ondan aldimmmmmmm selin abla haha
menüm: (yorum lütfen)
sabah:
2 yumurtali peynirli omlet 1p
ara:
cola light
öglen:
cola light
(dönercide) tavuk döner salatasi 8p ? (salata icin yani ve icindeki sos icin)
ara:
2 catal pasta
aksam:
buglama firinda balik
domates karisik salata 6p
15p mi?
selin abla motivasyonum geri geldi carsiya gidince
leggings aldimm yakisiyor beaa :))) hosuma gittii....
kacamak yapmiyorum artik öyle... 2 catal pastadan kimse ölmez demi...
tartilmicamdaa
öptüm seni :)) yorum yaparsan sevinirim
bu diyetle beraber spor yapılıyor degılmı saglık acısından bır zararı yoktur umarım. ben aksamları 90 dk yuruyorum gun boyu yurumemle toplam 150 dk oluyor.
Selin ablacım merhaba,
Akşam işten dönerken eczanede tartıldım. Ona inanmadım başka bir eczanede
tekrar tartıldım ama aynı sonucu aldım :)))))))
Ablacım tam 3 kg.vermişim 8 gün sonunda.. Allah ne muradın varsa versin.
O kadar mutluyum ki anlatamam.
Sana bugün ki menümü ve bilgilerimi yazıyorum.
05.07.2010 menüm
sabah : yarım simit + yeşil çay
öğle : tavuk döner + domates + salatalık
ara : Türk kahvesi
akşam: tavuk burger
ara : yeşil çay
Başlangıç kilom : 72
Şu an ki kilom : 69
Hedefim : 63
Boy :1.75
Aylincim, işte hepimizin görmek istediği Aylin bu işte. Canımsın yaa, yeminle burda olsan sarılıp öperdim sana. Lütfen motivasyonun hep böyle kalsın, bugünkü yediklerin de çok iyi, diyet cola konusunda bişey diyemeyeceğim ben denemedim, ödem yapıyor diyenler var aysebru kullanmış ama sen garantiye al işini bence. İnan moralin iyi olduğunda o iki lokma pasta anında erir gider hayatım, yarın da aynı şekilde yürüyüşe devam, seni seviyorum.
kaydirigubbakcemile3 evet celulitlerim gitmis demi kaydirigubbakcemile3aylincim cok seksi gördüm seni
offf offff. ben yedikleirme dikkat ettim biraz da spor yani yürüyüş.doğumdan bu yana aslında 25 kilo olmuş bugün farkettim 8 ayda.olsun.ama artık hızlı vermek istiyorum temmuz sonuna kadar 65 olmak istiyorum olmam gerek.ama bu diyeti tam olarak nasıl yapacağım anlayamadım
selincim senlam bayaadır karşılaşamıyoruz nasılsın şekerim, bildiğin üzre ben annemlerdeyim, yeme düzenim biraz bozuldu eve gidince proteine daha da ağırlık vericem listelere bakıyorum da protein yerine daha az kalorili şeyler tercih ediliyor sanırım psikolojik bişey, diyetin mantığı tam anlaşılmadı...
Arkadaşlar, başka kilo bildirimi olmamış, geçici sonuçlar tam sonuçlar olarak değerlendirilecek demektir bu. Birinci olan arkadaşımız Zara'yı ve toplam kiloda birincimiz Aaylin'i özellikle bu kez tam olarak kutluyorum.
Yarın 3. yarışmaya katılmak isteyenler kilolarını bildirsinler lütfen. Menü listesi yazma zorunluluğu yok, sadece kiloları kaydedeceğim, çünkü menülerde süreklilik olmuyor, yazan oluyor, yazmayan oluyor, unutanlar oluyor. O yüzden menüleri kopyalamayacağım artık ama isteyen menüsünü yorumlanması adına yazabilir. Herkese kolay gelsin.
Günaydınlar,
Rubi, canım hepimiz olaylardan farklı farklı etkileniyoruz işte,
seni üzen her neyse umarım kötü birşey değildir.