- 23 Mart 2010
- 174
- 0
kepekli lavaşı nerde bulabilirim ki okullar açılana kadar 10 12 kilo vermek istiyorum benim de eşim kilodan nefret eder artık ondan kilomla ilgili bir laf daha duymamak için acelem gerçi dün belimin inceldiğini farketti yaklaşık bu diyetle 6.günümde bir bir buçuk verdim ama sanki on kilo vermiş kadar kendimi hafiflemiş hissediyorum
bende 71 kg olmusum :))) 2 kg vermisim 73 tüm...suzan cizelgemi degistir canim 39 yap sunu ...kilo ciksin cizelgemde nekadar kg verdigim degil...
Günaydınlar,
Ben de 4 günde 1.600 kg vermişim
boyum 1.62 şu anki kilom 54.800
kızlar dikkatsizliğim yüzünden tekrar kilo alımım oldu ve hep yaptığım diyeti uygulamaya başladm karbonhidrat üzerine besleniyorm hep çokda güzel veriyorum kilo ancak dikkat ediorm ne zmn meyve yesem kilo alımım duruo yanlış anlaşılmasın yediğim meyve aşırıya kaçmıor ancak duruyo kilo alımım sizlerdede oluo mu??
kiz ne güzel kilon var daha neyine kilo vemek istiyosun sende :))) kac kg olmak istiyosunkialkisalkisalkis
selin sanada teeeesüfün en kocamani hemde.. herkesden ilk ben yazdim sabah sabah ben kilomu bildirdim halen bekliyorum senden mesaj tmm kalsin istemem artik! benden sonra gelenlere aninda cevap niye?
eto benim duydugum laflari bi bilsen aahaahhh bu erkekler niye böyle. gecen beni sözde hirslandirmaya calisiyo kilo vermemisin hi belli degilfilan falan. dedimki iste siz erkekler saniyosunuzki ben karimi böyle hirslandirrim ama yanllis halbuki deselerki suzancim ben sana inaniyorum güveniyorum basarcaksin ozaman kadin kendini kuvvetli hisseder daha azimli olur dedim.. ama bizim erkekler tam tersini yapar... benim herfi dinledi dinledi haklisni dedi bana :))))
Eto'cum tartıdan uzak durduğun zamanlarda yemeni de kesmediğin için kilo almışsındır, ama güzel bir diyet + tartıdan uzak durmak çok güzel sonuçlar doğurur. Her gün tartılmamız gereken zaman, ideal kilomuza ulaştığımız zamandır. O zaman korkmadan her gün tartılabiliriz ki aldığımız ufak tefek kiloları dahi görüp daha dikkatli olarak tekrar kilo almamaya çalışmak için.
kızlar bende bu dıyete baslamak istıyorum fakat yağlardan gitmiyormuş.ben 66 kılodan 60 kıloya dustum.55 ideal kılom. bel bölgemde yaglanma var 88 karın olçüm.sizlerin nasıl oldu yağlardanmı gitti kılolarınız yardım cı olursanız cok sevınecemmopuyorumnanaktan
selin sanada teeeesüfün en kocamani hemde.. herkesden ilk ben yazdim sabah sabah ben kilomu bildirdim halen bekliyorum senden mesaj tmm kalsin istemem artik! benden sonra gelenlere aninda cevap niye?
demicem selin catla patla küstüm sana
eto halbuki sen benden kat katt zayifsin... canim üzülme emi bak bende kilo vericemki benim adam pesimde deli olsun :) herkes öyle dio sen kilo ver adamin cildirir diolar bende cildirtiyim diye kilo vericem hhihihii valla sende öyle de
günaydin kizlarrrr,
bügün cok büyük bir hevesle kalktim aldim tartiyi elime herzaman tartildigim yere gectim veeeeeeee bastim. Aman allahim ne göreyim sadece 1 kilo eksilmis. Koskoca hafta sadece 1. Yok olamaz dedim yani okadar yemedim spor yaptim nasil 1 kilodan baska veremem. Kalktim giyindim sabah sabah hic üsenmeden bisikletime bindim ve dogru eczanenin yolunu tuttum. Keske tutmasaydim keskeeee........
Neyse ordaki bayan ilgilendi benimle ama tartida su boksörler tartilir ya hani eski birsey duruyorsun sonra ayarini yapiyorlar, onlardan, yani yalniz hic tartilamam....kadinin yardimiyla tartilabilcem ancak....hadi onada bir neysee dedim kadin ayarliyo ayarliyo bana ne söylese begenirsiniz 85.5 !!!!!!!!!!!!!!!!!
nasil olur dedim bizim evdeki bu sabah bana 81.5 felan gösterdi dedim. Bilemem dedi ama bu tartida bi yanlislik pek olmuyor dedi. Moralim bozuk bir sekilde bindim yine bisikletime tuttum evin yolunu. Anne dedim bizim bu tarti yanlismi dedim...galiba dedi gelen tartiliyo dedi 4 kilo kadar daha az gösteriyor dedi. O an ben zaten yikldim ama olsun dedim ben kendimi 81.5 gibi hissediyorummm.
Uzun lafin kisasi kzlar. Ben bu diyete 89la baslamisim (bizim tarti 85 gösterdi). ilk hafta 2.5 verdim bu haftada 1 yani suan itibariyleeeee 85.5 kg yum(
Ama ben niye sadece 1 kilo verdim hiccc anlayamadim...spor yaptim. Listenin disina hic cikmadim. Suda var suan adet günlerimin son gününü yasiyorum yani bugün bilemedim yarin kesn bitmis olur artik ondan mi bilemicem fakat 1 cokk az yaa
bugünü valla karagünüm olarak ilan ediyorummmmafoldumben