Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

ay inanmiyorummmm
25????????? valla 40-45 gösteriyor yaa
hay masallah güzeller güzeli olmussun simdii
peki hep mi böyle kiloluydun yoksa dogum da mi aldin

zaraya benzetirlerde ara sira o yüzden ismimide zara kyodum )) sivasliyim...oglumdada evet göbek ve bacak var ...cok dikkat ediyorum tabiki...tam bilmiyorum ama 25 26 gibiyim mutlaka cünki kücük oglum yoktu dünyada o zaman....ben sandim sen gördün resmimi :))) ben hepp kiloluydum 85 kiloyla evlendim..evlendikten sonra cokkk yedik esimle gece gündüz hep kilo aldim..herkes bana boyun var göstermiyosun diye diye beni mahvettiler..bende diyodum boyum var göstermiyorum oysaki ne haldeymisim haberim yok..52 54 beden giyniyodum...ne manyakmisim yaaa...

Zara .. ınş o kadar vermişsin ya çerez gelir sana bundan sonra ..çok tebrik ederim ..

sutem maşallhhh Allah bağışlasın çok tatlı yaa .benimde oğlum var 18 aylık ..senin daha küçük galiba

Zara .. İnş o kadar vermişsin ya çerez gelir sana bundan sonra ..çok tebrik ederim ..

sutem maşallhhh Allah bağışlasın çok tatlı yaa .benimde oğlum var 18 aylık ..senin daha küçük galiba

canim benim tsk ederim saol...seninde baya gitmis sende mutlaka cokkk degismissindir...aferin helal olsun inanin böyle kilo verenleri ben görünce kutluyorum tokalasipta...maasallah...ha gayret :))

gelinlik fotografini yüklermisinn :kedi: :kedi: seni üzmek icin demedim simdi... yani bende 85 ile gelinlik giymek istemiyorum
yani kendime HIRS yapayim diyee istiyorumm
tabi sen bilirsinn opuyorumnanaktan

bende sinop/zonguldakliyim

ben kendimi TR ye izine odakladigim icin belki bu yüzden veremiyorum
oysaki banane ordan... nisanim önemlii ve benim daha 4 ayim var... 4 ayda ben rahat 70 olurum..
selin ablamin da sözünü dinlersem süper olurum hemde.....
bakarsin gelinligimi 60 kg ile giyerim
abooooooow kendimi hic hayalo etmedim 70 veya 60 kilo ile... yakismazki, yüzüm tombis gzel benim hehe

imageshak dan bu yükledigim resimi nasil silebilirim yoksa temellimi orada kaliyo?? bilen varmi

ekmegi kestim hiç aramiyorum makarnayi kestim pek aramiyorum ama bugun dayanamadim firindan çikmis tazecik iki dilim borek bir pogaca yedim :'(
Allah'tan, sonra butun gun acikmadim su ile geçistirdim ama puan yinede tavan yapmistir ya, siz ne dersiniz ? bu kaçamak fazla oldu gibi ..

imageshak dan bu yükledigim resimi nasil silebilirim yoksa temellimi orada kaliyo?? bilen varmi

bende hep ordan yüklüyorum ve hicbir fikrim yok orda kaliyormu kalmiyormu

löschen diyor zaten ama hic basmadim nedense oraya

eyvahh

löschen yazmio hic bi yerde üye oldum ora ben yinede göremedim

rahat ol keske benim gibi yabanci dil yazsaydin bende schokolade yedim kesin selin anlamaz

insallah anLamaz... bu arada nerde kaldiysa yaaa huhuuuu güzel selin :teselli:

herkes selini bekliyor haha

abla hakketen nerdesinn

gelinlik fotografini yüklermisinn :kedi: :kedi: seni üzmek icin demedim simdi... yani bende 85 ile gelinlik giymek istemiyorum
yani kendime HIRS yapayim diyee istiyorumm
tabi sen bilirsinn opuyorumnanaktan

bende sinop/zonguldakliyim

gelinlik resmimi pc ye yükleyememki bilmiyorum nasil oluyor ...esimde yok su an ki ona sorayim...gelinlik zaten bembeyaz ve bennn sipsisko :)) esim ise kupkuru tahta aman allahim masada oturuyoruzya esim solda ben sagda öyle kalipliyimki esimi kapatmisim omuzlarimla sandalyede oda yazik bir zayifki görmeyin :))) simdide tam tersi o cokk sosko ben zayif :)) kendim bile halime gülüyorum aylin koymasina koyarimda iste bilmiyorum nasil oluyor..ama belki ilerde yaparim..ama sen inanki gecenki resminde vallahi kilolu görünmüyosun..sirf basen var sende demi st kismin yok..bende ise tam tersi bende üst kismim vardi bacak ve bel basen kilolu degildi..110 kilom gögüslerime ve sirtima toplanmisti aman aman allah geriye döndürmesin beni ...

evde Scanner varmi? ordan yapcan...
neyse zahmet vermiyimm. sagol

evet simdi tersi olmussunuz
allah göstermesin o günleri sana yine...

zara abla benim kollarimda takintim var. yoksaki belim de öyle kalin degil... gelinlik giysem biraz belimden gidecek ve kollarimi istemiyorum
o sopayla spor yapicam gecen buraya eklemistim

zara abla benim kollarimda takintim var. yoksaki belim de öyle kalin degil... gelinlik giysem biraz belimden gidecek ve kollarimi istemiyorum
o sopayla spor yapicam gecen buraya eklemistim

achh hic kollarini sorun etme ...inanki...sen kendin öyle düsündügün icin saniyosunki millette düsünecek bakacak...gelinligin alti zaten bol basenli olsan bile hic farkedilmez..maksat bel ve gögüs sirtin..oda sende yok inanki yok gördüm iste resminde...sopayla olan sporuda gördüm evet yap tabiki zarari olmaz faydasi olur...ve suda var spor belki sana kas yapiyo olabilir kilo vermeyebilirsin ama siklastirir sanirim sen sporda yapiyosun..cünki benim esimde benle bir diyetisyene gitmisti o kilo veremiyodu kadin sordu spor yapiyomusun diye...spor kas yapiyo kilo o yüzden vermis görünmüyosun dedi..anladin...redumed le zayifladim ben bak googleden :))))

cikmaliyim yaaa....esim geldi pc yi istiyo..iyi geceler sabah görüsürük ...selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…