ay inanmiyorummmm
25????????? valla 40-45 gösteriyor yaa
hay masallah güzeller güzeli olmussun simdii
peki hep mi böyle kiloluydun yoksa dogum da mi aldin
cokmu yakisikli oglum teyzesi :))) bakislara bak uyyyyy
Zara .. İnş o kadar vermişsin ya çerez gelir sana bundan sonra ..çok tebrik ederim ..
sutem maşallhhh Allah bağışlasın çok tatlı yaa .benimde oğlum var 18 aylık ..senin daha küçük galiba
zaraya benzetirlerde ara sira o yüzden ismimide zara kyodum )) sivasliyim...oglumdada evet göbek ve bacak var ...cok dikkat ediyorum tabiki...tam bilmiyorum ama 25 26 gibiyim mutlaka cünki kücük oglum yoktu dünyada o zaman....ben sandim sen gördün resmimi :))) ben hepp kiloluydum 85 kiloyla evlendim..evlendikten sonra cokkk yedik esimle gece gündüz hep kilo aldim..herkes bana boyun var göstermiyosun diye diye beni mahvettiler..bende diyodum boyum var göstermiyorum oysaki ne haldeymisim haberim yok..52 54 beden giyniyodum...ne manyakmisim yaaa...
imageshak dan bu yükledigim resimi nasil silebilirim yoksa temellimi orada kaliyo?? bilen varmi
ekmegi kestim hiç aramiyorum makarnayi kestim pek aramiyorum ama bugun dayanamadim firindan çikmis tazecik iki dilim borek bir pogaca yedim :'(
Allah'tan, sonra butun gun acikmadim su ile geçistirdim ama puan yinede tavan yapmistir ya, siz ne dersiniz ? bu kaçamak fazla oldu gibi ..
gelinlik fotografini yüklermisinn :kedi: :kedi: seni üzmek icin demedim simdi... yani bende 85 ile gelinlik giymek istemiyorum
yani kendime HIRS yapayim diyee istiyorumm
tabi sen bilirsinn opuyorumnanaktan
bende sinop/zonguldakliyim
gelinlik resmimi pc ye yükleyememki bilmiyorum nasil oluyor ...esimde yok su an ki ona sorayim...gelinlik zaten bembeyaz ve bennn sipsisko :)) esim ise kupkuru tahta aman allahim masada oturuyoruzya esim solda ben sagda öyle kalipliyimki esimi kapatmisim omuzlarimla sandalyede oda yazik bir zayifki görmeyin :))) simdide tam tersi o cokk sosko ben zayif :)) kendim bile halime gülüyorum aylin koymasina koyarimda iste bilmiyorum nasil oluyor..ama belki ilerde yaparim..ama sen inanki gecenki resminde vallahi kilolu görünmüyosun..sirf basen var sende demi st kismin yok..bende ise tam tersi bende üst kismim vardi bacak ve bel basen kilolu degildi..110 kilom gögüslerime ve sirtima toplanmisti aman aman allah geriye döndürmesin beni ...
evde Scanner varmi? ordan yapcan...
neyse zahmet vermiyimm. sagol
evet simdi tersi olmussunuz
allah göstermesin o günleri sana yine...
zara abla benim kollarimda takintim var. yoksaki belim de öyle kalin degil... gelinlik giysem biraz belimden gidecek ve kollarimi istemiyorum
o sopayla spor yapicam gecen buraya eklemistim
scanner falan yok inan...vardida hepsini kaldirdik...kusura bakma...