Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

evet aynen devam ettim canım ya.. sadece hafta sonu evde olduğumuzdan yazamadım.. ama bu hafta söz tartılmıcam.. çıtır kız sözü :))

1kilo 1kilodur ya hic veremeseydin daha üzülürdün canim ya.. valla ben her giden grama binlerce kez sükürediyorum... düsünsene biz bu kilolari bir günde almadikki ayni hizla geri verelim öyle degilmi selincim bu kilo vermede insan sabir etmeyide ögrenio bi nevi.. valla herseyin basi sabir! bak ben diyodumki ben artik hayatim boyunca 109 kiloyu göremicem diyodum düsün ya 1 kilo veremiceme okadar inanmistimki simdi tam 11 kilo verdim düsün ya cok mutluyum cok gurur duyuyorum kendimle! ben bir eski nutella bagimlisi olarak basardiysam herkes basariri canim benim :)))

Wildrosee'cim ben kilo almışım malesef demiyorum çünkü cidden üzülmüyorum, 70,2 yeni kilom. Adet dönemim, geçici bir durum yaşıyorum. Bu hafta misafirlerimin gitmesinden sonra yürüyüşü bıraktım, biraz da onun etkisi oldu. Listeleri kopyalamaktan kendi listelerimi yazmadığımı iki üç gün sonra farkettim, baktım kimse çakmıyor öyle devam ettim. :) Ama genelde sistem dışına çıkmadım, sabahları kesinlikle tam buğday ve peynir zeytin, öğlen ve akşamları sebze ve et ürünleri. Bu hafta fazla yoğurt yemedim. Arada bir akşam biraz pilav yediğimi hatırlıyorum, iki gün falan da diyet tatlı. Dün sabah da oğluma kızarttığım patatesten iki tanecik :)

tessekkür ediyorum selin abla sende olmazsan ne yapariz bilmiyorum senağlama
Gercekten takmamaya calisiyorum. Haftaya kadar da yine inatla tartilmayacam. Yeni bir haftaya iyi bir motivasyonla baslamak istiyorum. Sucuk salami da kestim sabahlari 3 sabahdir yemiyorum bide normal cayi da form cayiyla degistirdim. Bakalim haftaya sali ne cikcak. Ama ben yinede kendimi cok daha hafif hissediyorum.

Son düzenleme:

sende haklisin ablacigim ama ne bilim ilk hafta 2.5 kilo gidince bu haftada ayni seyi bekledim. Dedigin dogru bir günde almadikya bu kilolari. Ama inatla devam edecem spora da devam edecem suan biraz motivasyon düsük ama aksam yine bu kilolar aklima geldikce daha da hirslancam biliyorum.

Suzan sen nutella bağımlısı mıydın cidden :)))) Ay ne güldüm yaa, yeminle bedava dağıtsalar ne eskiden ne de şimdi ağzıma sürmem. Ne kadar farklıyız baksana ay, ben de eski bir pilav-makarna + et bağımlısıydım. Kız vallahi pilav boğazımdan aşağı inmiyor su içmek zorunda kalıyorum artık, eskiden cuk cuk yutardım tavuk gibi. Yemek borum mu inceldi nedir :)

evet aynen devam ettim canım ya.. sadece hafta sonu evde olduğumuzdan yazamadım.. ama bu hafta söz tartılmıcam.. çıtır kız sözü :))

Tamam anlaştık, du bakalım tartılmayınca ne olacak, kız senin adet dönemin ne zaman, inşallah haftaya değildir ha?

Canım, tebrikler, her zaman olduğu gibi yarışma dışı izleyicilerimiz daha çok kilo vermiş :))) Ben bu olayı çözemedim abi, çözen varsa beri gelsin.

selinnnnnnnn eşim dün beni çok güldürdü ya

ona dedimki ben bu hafta tartılmıcam. neden dedi bende seline söz verdim.eğer 1 hafta tartılmazsam daha çok kilo vereceğime güveniyor dedim.. oda aynen şöyle " hadi ya ben söylesem yapmazsım netten tanıdığın birine mi güveniyorsun" dedi. bende senden izin almadım ama, senin resimlerini gösterdim ona. oda seni çok tebrik etti. benim eşim Allahtan öküz eşlerden değilde beni üzmüyo

aaylin aferin kiz valla... haftada birkilo gitse ayda 4 kilo eder oohh harika valla..... sucuk salami kesmen iyi olmus bende cok yememeye dikkat ediyorum. sonuca bakcaksin canim gidiyomu kilo evet gidiyo

ayseebru halen yok nerde bitmedimi evinin temizligi ya baya hissediliyo eksikligi valla

öğlen ton balığı akşam tavuk yesem olur mu şimdiye kadar öğle sebze akşam tavuk yiyordum bu şekilde olur mu

rubicim bizim esler bizi üzüyo diye öküz mü oluyolar??

selincim evet ben bir nutella bagimlisiydim hemde en kötüsündennnnnn aahha aahh beni bu duruma nutelladan dolayi geldim herseyin suclusu nutella :) canim iyiki tanidim seni iyiki varsin cok iyi bir insansin dememe gerek yok sagol destegin icin canimsin :)

yok yok adetim geçen hafta bitti sorun yok

ay aşkolsun niye üzerine alınıyorsun.. ben öle demek istemedim.. bence alınganlık yapma

ben sadece seyrettiğim bir dizi var 1 kadın 1 erkek diye orda kocasına hep öküz der de ordan ağzıma takılmıştır o kelime.. yoksa sizin kocalarınızla hiç alakıs yok

bende 71 kg olmusum :))) 2 kg vermisim 73 tüm...suzan cizelgemi degistir canim 39 yap sunu ...kilo ciksin cizelgemde nekadar kg verdigim degil...

Zara78 süper zayıflamışsın tebrikler, bu başarıyı sadece karbonhidrat diyetine mi borclusun? alkisalkisalkis

nasi üstüme alinmiyim rubicim? az evvel eto arkadasla bu konu üzerine yazistik sende bunun üstüne kendi kocanin senin üzmedigini öküz kocalardan olmadigina seviniyosun!

aynisi sana olsa kesin sende üstüne alinirdin eminim! biraz daha dikkatli olalim olmazmi canim :)

Zara78 süper zayıflamışsın tebrikler, bu başarıyı sadece karbonhidrat diyetine mi borclusun? alkisalkisalkis

hayir karbona diyeti degil..ben özel diyetisyene gittim ...ordan ögrendiklerimle devam ettim..burdada 2 kilocuk verdim ....

neyse hassas döneminde olduğunu farz ediyor ve bu konuyu uzatmıyorum..

:) cok komik

ben hassas dönemde degilim canim cok mutlu bir dönemin icindeyim kilo verdim cünki kabul edebilirdin istemeyerek yazdim düsünemedim de diyebilirdin rubicim bencede uzatmayalim yakismiyo cünki

selincim bu hafta tekmi yariscaz ?

yoksa yeni grupmu olusturcaksin?

:))) Rubi, cidden çok şanslısın, en azından eşin baskı yapmıyormuş. Ay inşallah daha çok kilo verirsin bu hafta da eşine yalancı çıkmayız.

Valla ben de çok özledim, gelir inşallah.

günaydin herkese

günaydin selin abla... yazini okudum...

madem kilo vermememi tartilmaya bagliyorsun, ozaman sadece cuma günleri tartilicam ben alistigim gibi.... ama bugün de tartildim regl den dolayi biraz hafiflemismiyim diye, 88,0 cikti... ben pazartesi kac kiloydum ki????? hic bilmiyorum sen daha iyi bilirsin not ettiysen abla..

regl dönemine geldigi icin, ben haftaya da bu diyete devam etmek istiyorum...
bu rejimi birakirsam kilo almaktan korkuyorum... yoksa makarna bulgura saldiririm bide... saldirmak degilde, yani az da olsa yerim...

herkes nekadar güzel kilo vermis ya, hele zara.... nasil oluyorda bende olmuyor...

neyse moralimi bozmicam, haftaya da devam edicem..

abla bende sit yarisma felan yapmayin, her cuma tartilin sadece... sende bizim gibi liste yap... biz darkolive izlem ablayla öyle yapiyoruz, daha zevkli oluyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…