achh hic kollarini sorun etme ...inanki...sen kendin öyle düsündügün icin saniyosunki millette düsünecek bakacak...gelinligin alti zaten bol basenli olsan bile hic farkedilmez..maksat bel ve gögüs sirtin..oda sende yok inanki yok gördüm iste resminde...sopayla olan sporuda gördüm evet yap tabiki zarari olmaz faydasi olur...ve suda var spor belki sana kas yapiyo olabilir kilo vermeyebilirsin ama siklastirir sanirim sen sporda yapiyosun..cünki benim esimde benle bir diyetisyene gitmisti o kilo veremiyodu kadin sordu spor yapiyomusun diye...spor kas yapiyo kilo o yüzden vermis görünmüyosun dedi..anladin...redumed le zayifladim ben bak googleden :))))
rahat ol keske benim gibi yabanci dil yazsaydin bende schokolade yedim kesin selin anlamaz
Anaaym, çükülata yimişklava:
insallah anLamaz... bu arada nerde kaldiysa yaaa huhuuuu güzel selin :teselli:
bugün ne yazacaz seline ?? yediklerimizimi ??? ben yazmam :)) istemesin...
ekmegi kestim hiç aramiyorum makarnayi kestim pek aramiyorum ama bugun dayanamadim firindan çikmis tazecik iki dilim borek bir pogaca yedim :'(
Allah'tan, sonra butun gun acikmadim su ile geçistirdim ama puan yinede tavan yapmistir ya, siz ne dersiniz ? bu kaçamak fazla oldu gibi ..
Teşekkür ederim bende çok işe yaradı bu diyet yalnız başladığımdan beri et türü yiyorum
hiç sebze denemedim daha bu hafta sebze yiycem bide öyle deneyeyim bakalım.
Öğle yemeklerinden sonra çikolata yiyordum o saatlerde resmen kriz geçiriyorum.
değilmi ama tarçını sütü bi iksir gibi düşünüp aa etki etmedi dedim hemen yedimm :roflol:
Selin abla ben sebze yemedim 2 haftadir o yüzden bence öyle olduuu...
ilk hafta sebze yedim aksamlari... 1300gr vermistim...
ikinci ücüncü hafta regl siskinligi..... bu hafta tam 7 vermem gerekirken 5kg da takili kaldim...
SELIN abla... bu diyet bana yaramadi gibi... veya 2 haftadir sebze yemiyorum ondanmi ki ya?
yarin ben tartilmiyim bence ha ne dersin?
istemiyorum
cuma tartilayim...
saat 9 gibi 2 citir ekmek krem peynir 1 tatlikasik recel :)
öglen :) yaklasik 50gr schokoladeeeeklava: almanca yaziyim belki selin anlamaz
19.00 yarim dürümklava: valla billaaa yemin ediyorum bunlari ben 3 aydir agzima sürmüyodummmmm ooff anam offff ne özlemismm dürümün hamuru iiipppinceeeciiikkkk mis gibi yagli :) etide yaprak dönerdi yazarken bilem agzim sulandi ooffffff
selintepe merak ettiğim birşey var tavuğun yanında domates yada yoğurt bunlardan birini yemek yanlış mı olur haftaya pazar anneme daha sonra kayınvalideme gidicem int. imkanım olmayacak üç dört hafta olmayacam evimde iyice aklıma takılanları öğreneyim de özellikle annemin evinde uygulamam daha kolay olacak
sabahki kilomu yaziyorum
100,600 bu ne demek oluyooo yani ben tam taminaaa 1,400 verdim oluyo
ve hiiiic tartilmadim ehüheüehüheüeh cok mutluyum az kaldi 9u görmeye nan ne kolaymis kilo vermek.... selincim ama ben ufak bi degisiklik yapicam canim bu hafta sebzeli gecirmeyi düsünüyorum sebze et cok özlemisim cünki
selintepe aynen öyle kahvaltıda bazlamalar börekler öğlen sarma dolma yapar orada biraz zorlanacam sabah tartıldım canım sıkıldı dün kahvaltıda yarım simit yemiştim şiştim sanırım mayalı şeylere alerjim var çocukluğumdan beri ne zaman mayalı birşey yesem elim yüzüm şişerdi bugün iyice anladım kaç gündür rahattım bugün canım sıkıldı
Canım, aynen senin gibi Sariz arkadaşımızın da mayalı şeylere intoleransı vardı. Ve sabahları kepekli lavaş yiyordu. Evde olduğunda deneyebileceğin bir alternatif.
Benim yediğim simitte maya yoktu, tabi ben Ankara simidini kastediyorum, simit diyince direk bizim siyah simidimiz gelir aklıma, aynısı her yerde yoktur sanırım.
Sıkma canını yavaş yavaş da olsa gidecek kilolar, moral en önemlisi.
ben bu hafta 1.600 kg vermişim.
bu gün tartıldım inatla bu haftayı tartılmadan geçiricem.. selincim acaba tartılmazsam kaç kiloya düşerimki bu hafta ?? :)))
Günaydınlar,
Ben de 4 günde 1.600 kg vermişim
boyum 1.62 şu anki kilom 54.800