hayir karbona diyeti degil..ben özel diyetisyene gittim ...ordan ögrendiklerimle devam ettim..burdada 2 kilocuk verdim ....
:))) Rubi, cidden çok şanslısın, en azından eşin baskı yapmıyormuş. Ay inşallah daha çok kilo verirsin bu hafta da eşine yalancı çıkmayız.
Valla ben de çok özledim, gelir inşallah.
selincim bu hafta tekmi yariscaz ?
yoksa yeni grupmu olusturcaksin?
selincim valla bende öyle hesapliyorum kendimde hafta 1 kilo ayda 4 kilo aaallalalalaahhhhhhh harika ötesi olmazmi ya :)
Sağol Sunita'cım, teşekkürler.
Karbonhidrat diyetinde ortalama bir hafta da (benim kilomda bir insan) ne kadar verir? Eşim bugün bu diyete başladı (81 kilo) ama ben kısmetse c.tesi başlayacağım çünkü cuma gününe kadar, sağlıklı değil biliyorum ama patates diyeti uyguluyorum.
Zara, aşkolsun şaka yapıyorum vallahi. Diyeti yapmayacaksan o ayrı sen bilirsin ama lütfen kal. Bence kimse yediğine falan bakmıyor ayrıca, herkesin vücudu değişik hayatım.
Canım, vallahi hiç belli olmuyor, ben çok kiloluların daha çok vereceğinden emindim ama vermesi gereken kilosu daha az olanlar bu hafta da yine diğerlerini geçti. Benim tahminim haftada en az bir kilo verirsin en fazla 2.
Patates diyeti bize çok aykırı, bence uzun süreli diyetleri dene daha çok başarılı olursun.