Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selincim valla bende öyle hesapliyorum kendimde hafta 1 kilo ayda 4 kilo aaallalalalaahhhhhhh harika ötesi olmazmi ya :)

ya bak burada aynı sebepten bulunuyoruz.. ne olur canımızı sakmayalım.. hepimizin derdi aynı sonuçta eğer buradada canımız sıkılırsa diyetimiz bozulur Allah korusun :))

:))) Rubi, cidden çok şanslısın, en azından eşin baskı yapmıyormuş. Ay inşallah daha çok kilo verirsin bu hafta da eşine yalancı çıkmayız.

Valla ben de çok özledim, gelir inşallah.

Selintepe senide teprik ediyorum çok iyi kilolar vermişsiniz alkisalkisalkis

selincim bu hafta tekmi yariscaz ?

yoksa yeni grupmu olusturcaksin?

Canım, grup işi olmuyo, tek daha iyi, guruplardan bir kişi dahi çıksa iki gurup da komple etkileniyor, o yüzden tekli devam edicez.
Şimdiye kadar birinci Zara, bakalım onu geçebilen olacak mı.

alcak zara :) yaw bise yemioki o

onu cikaralim listeden! zuahahhha

ben cikar oglum bi paket siyah üzümü boca etti :) ne kuduruk oglum var yahuu,,

kolay gelsin arkadaslarrrrrrr

selincim valla bende öyle hesapliyorum kendimde hafta 1 kilo ayda 4 kilo aaallalalalaahhhhhhh harika ötesi olmazmi ya :)

Di mi hayatım, dur hemen seni de hesaplıyım, sen de haftada bir kilo ile 2011'e 76 kilo ile girersin, ki sen bir kiloyu geçersin muhakkak, tahminim 70 civarı olursun.

Arkadaşlar, Çıtır Zara'yı listeden çıkaralım diyenler parmak kaldırsın :))))))))))) Sonradan geldi birinci oldu vay çıtır vay.

Sağol Sunita'cım, teşekkürler.

Karbonhidrat diyetinde ortalama bir hafta da (benim kilomda bir insan) ne kadar verir? Eşim bugün bu diyete başladı (81 kilo) ama ben kısmetse c.tesi başlayacağım çünkü cuma gününe kadar, sağlıklı değil biliyorum ama patates diyeti uyguluyorum.

Canım, vallahi hiç belli olmuyor, ben çok kiloluların daha çok vereceğinden emindim ama vermesi gereken kilosu daha az olanlar bu hafta da yine diğerlerini geçti. Benim tahminim haftada en az bir kilo verirsin en fazla 2.
Patates diyeti bize çok aykırı, bence uzun süreli diyetleri dene daha çok başarılı olursun.

evet gercekten bencede ben cikayim..cünki sizlere haksizlik oluyor ben sizler gibi yemedigim icin..denedim yemeyi ama olmadi aliskin olmadigim icin bu tarz yemelere...eger müsade varsa sohbetinize katilabilirim...ara ara ...

Zara, aşkolsun şaka yapıyorum vallahi. Diyeti yapmayacaksan o ayrı sen bilirsin ama lütfen kal. Bence kimse yediğine falan bakmıyor ayrıca, herkesin vücudu değişik hayatım.

Zara, aşkolsun şaka yapıyorum vallahi. Diyeti yapmayacaksan o ayrı sen bilirsin ama lütfen kal. Bence kimse yediğine falan bakmıyor ayrıca, herkesin vücudu değişik hayatım.

selin senin yazini okumadan evel ben yazdim cikayim yazimi..vallahi...diyet yapmam evet..kalirim kalmasina..yazarim bana uygun bir yazi oldugunda motive amacli olarak burda olurum...saol canim...

Biliyorum ama birkere başlamış oldum bir bitireyim o zaman bu diyete başlayacağım kafama yatmıyor değil zemuszemus
Siz günlük ne kadar puan yiyorsunuz? Bence 50 puan çok gibi? eşim bugün kendine 30 luk bir liste hazırladı. Sorularımla seni çok sıkmıyorumdur inşallah benneyaptımki

3 haftadir ne corba yedim, ne dogru duruz sebze yedim... puan hesaplamaktan kafayi yedim herhalde... bu benim vicutuma göre dogru bir diyet mi onu bile bilmiyorum, ama tek birsey diyim.,.. benim vücut kilo almaya cokk müsait bir vücut, bu rejimi birakip corba yemeye bulgur pilavi yemege devam edersem alicam eminim
ne yapicagimi sasirdim yaa :gitme:

Kızlar, ben çizelgemi değiştirmiycem, almadığıma eminim, valla almadım, değiştirmiycem işte :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…