Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

SAW V basladiii aman allahim bakasimda var ama korkuyorum migdem bulanicakk
ebiyyy

achh hic kollarini sorun etme ...inanki...sen kendin öyle düsündügün icin saniyosunki millette düsünecek bakacak...gelinligin alti zaten bol basenli olsan bile hic farkedilmez..maksat bel ve gögüs sirtin..oda sende yok inanki yok gördüm iste resminde...sopayla olan sporuda gördüm evet yap tabiki zarari olmaz faydasi olur...ve suda var spor belki sana kas yapiyo olabilir kilo vermeyebilirsin ama siklastirir sanirim sen sporda yapiyosun..cünki benim esimde benle bir diyetisyene gitmisti o kilo veremiyodu kadin sordu spor yapiyomusun diye...spor kas yapiyo kilo o yüzden vermis görünmüyosun dedi..anladin...redumed le zayifladim ben bak googleden :))))

hmmm anladimm
valla dedigin seye baktim anlayamadim ne oldugunu

zara cikma selin geldiii kaydirigubbakcemile3

halen bekliorum selin abla... cok sohbet etmisiz demi, oku oku bitmedi :))

listeyi yaptim gördünmü izlam abla

ben bulguru cok tükettim bu kilolari verdigim süre zarfinda..
demekki yanlismis.. ama pirinc yerine bulguru tercih etmem daha dogru degilmi?

kizlar ayva göbisim kücülmüs, 3 günde hizlandirdi kilo verimimi sanirsam..
yarin saabah tartilayim ben..

iyi geceler..olumunekankayizsmile

rahat ol keske benim gibi yabanci dil yazsaydin bende schokolade yedim kesin selin anlamaz

Anaaym, çükülata yimiş :eek:klava:

insallah anLamaz... bu arada nerde kaldiysa yaaa huhuuuu güzel selin :teselli:

bugün ne yazacaz seline ?? yediklerimizimi ??? ben yazmam :)) istemesin...

Sen bişey yememişsindir ki yine :KK1:

ekmegi kestim hiç aramiyorum makarnayi kestim pek aramiyorum ama bugun dayanamadim firindan çikmis tazecik iki dilim borek bir pogaca yedim :'(
Allah'tan, sonra butun gun acikmadim su ile geçistirdim ama puan yinede tavan yapmistir ya, siz ne dersiniz ? bu kaçamak fazla oldu gibi ..

Serapcım, bu tür kaçamaklar olur, tam sınırın biraz üstüne çıkmışsın, bu da pek fazla etkilemeyecek anlamına geliyor, yarın aynen devam hayatım.

Suzan, Allah bağışlasın, harika bişey buuuuu. Gözlerine, bakışlarına bittim, maşşallah.

Teşekkür ederim bende çok işe yaradı bu diyet yalnız başladığımdan beri et türü yiyorum
hiç sebze denemedim daha bu hafta sebze yiycem bide öyle deneyeyim bakalım.
Öğle yemeklerinden sonra çikolata yiyordum o saatlerde resmen kriz geçiriyorum.
:KK1:değilmi ama tarçını sütü bi iksir gibi düşünüp aa etki etmedi dedim hemen yedimm :roflol:

Tahmin ettim tarçından hemen sonra çikolata yediğini zaten. sempatiksalakcinni

Selin abla ben sebze yemedim 2 haftadir o yüzden bence öyle olduuu...
ilk hafta sebze yedim aksamlari... 1300gr vermistim...
ikinci ücüncü hafta regl siskinligi..... bu hafta tam 7 vermem gerekirken 5kg da takili kaldim...

QUOTE=aylin90;14080868]üzüldüm silindigine :bbo:
abla sabah kahvaltisi yapmasamda oluyor, öglen 12 den sonra birsey yemem lazim o yeter. yoksa duramiyorum. sabahdan cok ben aksam yemeklerini cok sevdigim icin böle kilo aldim iste... 2-3 tabak..

sabah karnim ac degildi 1 yumurta yedim... form cay ictim bol su ictim zaten saat 12 cabuk geldii... sonra köfte felan yedim iste doydum..
simdi tavuk yicem... 9 saat birsey yemedim, daha dogrusu tek domates salatalík yedim...

regl yüzünden altüst oldu. ve bide 8 gün gecikmisti yani... bu cuma 3 hafta olucak kb. diyeti... ve ben birsey veremedim... bu hafta kacamak cok oldu. 2 gün dondurma yedim, dün gece cikolata yedim..

bugünden itibaren SIKI tuttum rejimi...
veremiyorum baksana... spor yapmam lazim sanirim bilemiyorumm..

ilk günler acikiyordumm, simdi acikmiyorum öle (e tabi simdi 9 saat yemedim aciktim)

abla ben aslinda öyle tartilmiyorumda yaa... sana denk geldi sadece.. normalde ben haftada 2 kere tartilirim... persembe ve cuma...
persembe neden? cuma günü iyi rakam ciksin diye persembe az yiyorum ona göre... öle iste...[/QUOTE]

SELIN abla... bu diyet bana yaramadi gibi... veya 2 haftadir sebze yemiyorum ondanmi ki ya?
yarin ben tartilmiyim bence ha ne dersin?
istemiyorum
cuma tartilayim...

Aylincim, söylediğine katılıyorum aynen, Cuma yarışmalarında tartılıyorsun mecruben, Cuma'ya kadar hiç tartılma, bizim için yarın sabah tartılmana gerek yok, hem adet dönemin de bitmiş olur. Eğer Cuma'ya kadar da böyle yiyerek arzu ettiğin kadar kilo verememiş olursan tekrar eski sistemine dönersin. Ben yeterince kilo verememeni tartılma'ya bağladım. Sen her ne kadar haftada iki gün tartılıyordum zaten desen de ben dikkat ettim bu diyete başladığından beri sürekli tartılıyordun. Olabilir yeni bir diyet çünkü, merak ediyor olabilirsin.. Ama özellikle yeni başladığın diyetlerde 4 hafta boyunca tartılmayı yasaklıyor okuduğum her yazı. O yüzden önümüzdeki Cuma'ya kadar da böyle devam edersen sevinirim hayatım.

Bir de bu diyetin en önemli özelliği hiç acıkmamak için yediğin şeylerde zamana uygun davranmak. Yani sabah erkenden kalkacaksın ve güzel bir kahvaltı yapacaksın ki öğlen ve akşam yemeklerinde acıkmayasın. Haftasonları belki ailece yatılabilir geç saatlere kadar ama hafta içi erkenden kalkıp kahvaltı yaparsan öğlen ve akşam hissettiğin açlık duygusunu yenebilirsin. Aslında bana sorarsan kahvaltı o kadar önemli ki kahvaltıda yediğin şeylere göre o gün kilo verip vermeyeceğin belirleniyor. Çünkü kahvaltını kurallara uygun yapıp, uygun yiyecekleri yersen diğer öğünlerde acıkman alt seviyede kalıyor ve daha rahat bir gün geçiriyorsun. Cuma'ya kadar son kez deneyelim hayatım, sana daha fazla baskı yapmıycam veremezsen.

saat 9 gibi 2 citir ekmek krem peynir 1 tatlikasik recel :)

öglen :) yaklasik 50gr schokoladeeee :eek:klava: almanca yaziyim belki selin anlamaz

19.00 yarim dürüm :eek:klava: valla billaaa yemin ediyorum bunlari ben 3 aydir agzima sürmüyodummmmm ooff anam offff ne özlemismm dürümün hamuru iiipppinceeeciiikkkk mis gibi yagli :) etide yaprak dönerdi yazarken bilem agzim sulandi ooffffff

:eek:klava: Bu da hepimizin ağzını sulandırdığın için :)))))))

selintepe merak ettiğim birşey var tavuğun yanında domates yada yoğurt bunlardan birini yemek yanlış mı olur haftaya pazar anneme daha sonra kayınvalideme gidicem int. imkanım olmayacak üç dört hafta olmayacam evimde iyice aklıma takılanları öğreneyim de özellikle annemin evinde uygulamam daha kolay olacak

Canım, yanlış olmaz, aslında en doğrusu da o zaten. Etin yanında salata ve yoğurt. Ama sadece et yediğinde daha hızlı kilo veriyorsun aradaki fark bu.
Kayınvalidenin evinde aksilik bu ya hep karbonhidrat çıkacakmış gibi geliyor bana, bende hep öyle olur. Allah uzun ömür versin, kadın ben ne yiyeceksem tersini pişirir :)))) Evlendiğimden beri bir terslik var ama bilmiyorum ne.

Pardon Aylincim ya, vallahi beklediğinizi görmedim, harbi oku oku bitmedi, epey sohbet etmişsiniz :)

Kızlar, şimdiden hepiniz için dua ediyorum, yarın inşallah çok daha hafif uyanırsınız. Bakalım haftanın birincisi kim olacak. Guruplar bozuldu gibi çünkü, yarışmaya başlayıp da daha sonra hiç yazmayan arkadaşlarımız oldu. O yüzden bireysel yarışma olacak sanırım, yarınki kilo bildirimlerine göre bu değişebilir de. Yarın tüm gün işyerindeyim, bilgisayarım hep açık olacak.
Salı günü üçüncü yarışmaya başlıyoruz, yine her zamanki gibi herkese açığız. Katılmak isteyenlerden yeniler boy ve kilosunu, eskiler sadece kilosunu Salı günü gece yatmadan bildirirlerse listeye ekleyebilirim. ıyi geceler.

sabahki kilomu yaziyorum :KK66:

100,600 bu ne demek oluyooo yani ben tam taminaaa 1,400 verdim oluyo

ve hiiiic tartilmadim ehüheüehüheüeh cok mutluyum az kaldi 9u görmeye nan ne kolaymis kilo vermek.... selincim ama ben ufak bi degisiklik yapicam canim bu hafta sebzeli gecirmeyi düsünüyorum sebze et cok özlemisim cünki

sabahki kilomu yaziyorum :KK66:

100,600 bu ne demek oluyooo yani ben tam taminaaa 1,400 verdim oluyo

ve hiiiic tartilmadim ehüheüehüheüeh cok mutluyum az kaldi 9u görmeye nan ne kolaymis kilo vermek.... selincim ama ben ufak bi degisiklik yapicam canim bu hafta sebzeli gecirmeyi düsünüyorum sebze et cok özlemisim cünki

ne yazıkki ben senin kadar mutlu değilim 95 leri görememişim çünkü

selintepe aynen öyle kahvaltıda bazlamalar börekler öğlen sarma dolma yapar orada biraz zorlanacam sabah tartıldım canım sıkıldı dün kahvaltıda yarım simit yemiştim şiştim sanırım mayalı şeylere alerjim var çocukluğumdan beri ne zaman mayalı birşey yesem elim yüzüm şişerdi bugün iyice anladım kaç gündür rahattım bugün canım sıkıldı

ben bu hafta 1.600 kg vermişim.

bu gün tartıldım inatla bu haftayı tartılmadan geçiricem.. selincim acaba tartılmazsam kaç kiloya düşerimki bu hafta ?? :)))

selintepe aynen öyle kahvaltıda bazlamalar börekler öğlen sarma dolma yapar orada biraz zorlanacam sabah tartıldım canım sıkıldı dün kahvaltıda yarım simit yemiştim şiştim sanırım mayalı şeylere alerjim var çocukluğumdan beri ne zaman mayalı birşey yesem elim yüzüm şişerdi bugün iyice anladım kaç gündür rahattım bugün canım sıkıldı

Canım, aynen senin gibi Sariz arkadaşımızın da mayalı şeylere intoleransı vardı. Ve sabahları kepekli lavaş yiyordu. Evde olduğunda deneyebileceğin bir alternatif.
Benim yediğim simitte maya yoktu, tabi ben Ankara simidini kastediyorum, simit diyince direk bizim siyah simidimiz gelir aklıma, aynısı her yerde yoktur sanırım.
Sıkma canını yavaş yavaş da olsa gidecek kilolar, moral en önemlisi.

bende 71 kg olmusum :))) 2 kg vermisim 73 tüm...suzan cizelgemi degistir canim 39 yap sunu ...kilo ciksin cizelgemde nekadar kg verdigim degil...

Canım, aynen senin gibi Sariz arkadaşımızın da mayalı şeylere intoleransı vardı. Ve sabahları kepekli lavaş yiyordu. Evde olduğunda deneyebileceğin bir alternatif.
Benim yediğim simitte maya yoktu, tabi ben Ankara simidini kastediyorum, simit diyince direk bizim siyah simidimiz gelir aklıma, aynısı her yerde yoktur sanırım.
Sıkma canını yavaş yavaş da olsa gidecek kilolar, moral en önemlisi.

kepekli lavaşı nerde bulabilirim ki okullar açılana kadar 10 12 kilo vermek istiyorum benim de eşim kilodan nefret eder artık ondan kilomla ilgili bir laf daha duymamak için acelem gerçi dün belimin inceldiğini farketti yaklaşık bu diyetle 6.günümde bir bir buçuk verdim ama sanki on kilo vermiş kadar kendimi hafiflemiş hissediyorum

ben bu hafta 1.600 kg vermişim.

bu gün tartıldım inatla bu haftayı tartılmadan geçiricem.. selincim acaba tartılmazsam kaç kiloya düşerimki bu hafta ?? :)))

Canım, menülerine baktığımda ilk beş gün harika gitmiş, sanırım sonraki günler yazmamışsın, aynı sistem devam ettiysen bu hafta da aynı şekilde devam edersen ve hiç tartılmazsan 3-4 kilo arası vermen lazım normalde.

X