duisburga gittim gecen hafta nisanlik bakmaya marxloh ya... dürüm yemedim ama hehe
evet bende öyle sirf kendi tartimda tartilirim hayatta baska yerde tartilmam..ha zorlarlar tartil diye tartilirim ama cikan rakama inanmam:)) hayirlisi olsun yaaa olur gider bu günlere güleriz bile inan buna....bak bana ben 2 kez verdim 35er kilo..düsün yani...istegin coksa yaparsin,,ama kacamak yapma..azda olsa yapma..ben kendime hep derdim aman ye cigne yut eee nolcak hicbirsey,,en iyisi hic yemem der yemezdim geri koyardim cikolatayi veya baska birseyi yerine..
resmimede bak :)) cizelgemde 37 evet yarin yükselcek o 37 :)) yarin tartilma günümüz...
oranin adi cikmis orasi pahali sen krefeld e gel :)))
zara :) gelen dürüm saten yarimdi ama bu duisburgun özel dürümü belki yarimdan biraz fazlaydi
off telefonsuzluk yedi bitird beni yaaa
öylemi?
valla 700 euro bi nisanlikk
krefeld de nerde?
sanirim tr den alicam bilemiyorum
Zara maşallah canım yaa ne kadarda güzelleşmişsin kilolar gidince..Selinede demiştim demesen kilolu halini annen falan sanarım yani .Maşallahhh
aylin cadilik yapmis olcam ama ...nisanliligini sen alacaksan eger yani parasi senden cikacaksa burdan al krefeld den yani...egerki oglan tarafi alacaksa ordan al hic acima...ne gelcen buraya:))))) ..nerdensin sen hem ??
ay gördümm resimlerinii
$OKKKKKKK........ valla 110 kg lik fotoda seni 45 yasinda sandim
gercek yasin neydi???
yahu ben alirmiyim hic erkek tarafi alicak tabikidee...
tr de daha güzelleri var diye kayinvalidem istersen alabilirsin ordan dedi., herhalde parasini vericek...
tr de bakinicam bide...
sorun ZAYIFLAMAK.... büyük gelirse sonra nolcak... terzi ara bul bide hic ugrasamam...
bakicaz artik...
duisburg dada cok güzeller vardi
ben gelsenkirchen de oturuyorum
aaaaaaaaaaa kizzzzzzzz sen görmemismiydin benim resimlerimiiii.ara ara reklam yapmam gerek demekki baksinlar diye..sisko yasim valla 25 flandir...su an 31 yasindayim :)))))))
bise olmaz kücült ne var sanki...onlari detaylica düsünürsen kafayi yersin napcam netcem diye..ne var sanki her terzi yapar dolu terzi her yer..aldigin yerde yapar...tr dede büyük beden var korkma...yeterki yol bil iz bil...sen ilkin kendin git biriyle begen ayirt sonra almaya gidin..simdi erkek tarafiyla ilk kez bakmaya gitme stress olursun...yakinmisiz bende krefeld denim..
cokmu yakisikli oglum teyzesi :))) bakislara bak uyyyyy