Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

evet bende öyle sirf kendi tartimda tartilirim hayatta baska yerde tartilmam..ha zorlarlar tartil diye tartilirim ama cikan rakama inanmam:)) hayirlisi olsun yaaa olur gider bu günlere güleriz bile inan buna....bak bana ben 2 kez verdim 35er kilo..düsün yani...istegin coksa yaparsin,,ama kacamak yapma..azda olsa yapma..ben kendime hep derdim aman ye cigne yut eee nolcak hicbirsey,,en iyisi hic yemem der yemezdim geri koyardim cikolatayi veya baska birseyi yerine..

evet haklisin... 2 gündür yedigim dondurmaya pisman oldum zatennn...
cok sicakti burasida ama yaa... gecti simdii

sen kac kiloydun ve kacsin simdi
masallah 37 kilo aboow... masallah
kac zamanda?

Zara maşallah canım yaa ne kadarda güzelleşmişsin kilolar gidince..Selinede demiştim demesen kilolu halini annen falan sanarım yani .Maşallahhh

öylemi?
valla 700 euro bi nisanlikk
krefeld de nerde?
sanirim tr den alicam bilemiyorum

aylin cadilik yapmis olcam ama ...nisanliligini sen alacaksan eger yani parasi senden cikacaksa burdan al krefeld den yani...egerki oglan tarafi alacaksa ordan al hic acima...ne gelcen buraya:))))) ..nerdensin sen hem ??

ay gördümm resimlerinii

$OKKKKKKK........ valla 110 kg lik fotoda seni 45 yasinda sandim

gercek yasin neydi???

zara yarin son insallah ama merak etme rahatsiz etmem bizi ve oglumu face den takip edersin artik resimlerini koyarim :) bugün bici bici yaptirdim cektim resim aman allahim bir gülüsü varrrrr görsen kafayi yersin yahuuu

benim hedef kilom 69 :))

Zara maşallah canım yaa ne kadarda güzelleşmişsin kilolar gidince..Selinede demiştim demesen kilolu halini annen falan sanarım yani .Maşallahhh

cok komik demi :)) ben bile halan bakar sasiririm ..neymisimmmm ne olmusum...tsk ederim canim..valla ben sürekli diyet yapmadim bir yaptim bir durdum diye diyeee bu hale geldim..3 senedir diyelim...ama ara ara hep verdim ...simdi iyice costum buraya yarismaci oldum olali...68olmak istiyorum

aylin cadilik yapmis olcam ama ...nisanliligini sen alacaksan eger yani parasi senden cikacaksa burdan al krefeld den yani...egerki oglan tarafi alacaksa ordan al hic acima...ne gelcen buraya:))))) ..nerdensin sen hem ??

yahu ben alirmiyim hic erkek tarafi alicak tabikidee...
tr de daha güzelleri var diye kayinvalidem istersen alabilirsin ordan dedi., herhalde parasini vericek...
tr de bakinicam bide...
sorun ZAYIFLAMAK.... büyük gelirse sonra nolcak... terzi ara bul bide hic ugrasamam...
bakicaz artik...
duisburg dada cok güzeller vardi
ben gelsenkirchen de oturuyorum

ay gördümm resimlerinii

$OKKKKKKK........ valla 110 kg lik fotoda seni 45 yasinda sandim

gercek yasin neydi???

aaaaaaaaaaa kizzzzzzzz sen görmemismiydin benim resimlerimiiii.ara ara reklam yapmam gerek demekki baksinlar diye..sisko yasim valla 25 flandir...su an 31 yasindayim :)))))))

yahu ben alirmiyim hic erkek tarafi alicak tabikidee...
tr de daha güzelleri var diye kayinvalidem istersen alabilirsin ordan dedi., herhalde parasini vericek...
tr de bakinicam bide...
sorun ZAYIFLAMAK.... büyük gelirse sonra nolcak... terzi ara bul bide hic ugrasamam...
bakicaz artik...
duisburg dada cok güzeller vardi
ben gelsenkirchen de oturuyorum

bise olmaz kücült ne var sanki...onlari detaylica düsünürsen kafayi yersin napcam netcem diye..ne var sanki her terzi yapar dolu terzi her yer..aldigin yerde yapar...tr dede büyük beden var korkma...yeterki yol bil iz bil...sen ilkin kendin git biriyle begen ayirt sonra almaya gidin..simdi erkek tarafiyla ilk kez bakmaya gitme stress olursun...yakinmisiz bende krefeld denim..

zara, ismin gibi hakketen zaraya benziyorsun yaa

oglunun resminide gördüm... dedigin gibi var göbek var ve bacaklar...
sen yavas yavas rejim yaptir ona, fastfood yasakla... basarirsin sen...
ogluna sahip cik hep... benim gibi yapmasin cocukcagiz
yerum ben onii :)

nerelisin sen?

aaaaaaaaaaa kizzzzzzzz sen görmemismiydin benim resimlerimiiii.ara ara reklam yapmam gerek demekki baksinlar diye..sisko yasim valla 25 flandir...su an 31 yasindayim :)))))))

ay inanmiyorummmm
25????????? valla 40-45 gösteriyor yaa
hay masallah güzeller güzeli olmussun simdii
peki hep mi böyle kiloluydun yoksa dogum da mi aldin

bise olmaz kücült ne var sanki...onlari detaylica düsünürsen kafayi yersin napcam netcem diye..ne var sanki her terzi yapar dolu terzi her yer..aldigin yerde yapar...tr dede büyük beden var korkma...yeterki yol bil iz bil...sen ilkin kendin git biriyle begen ayirt sonra almaya gidin..simdi erkek tarafiyla ilk kez bakmaya gitme stress olursun...yakinmisiz bende krefeld denim..

zaten kadin dedi siparis verilmesi gerekiyor diye... simdi ilk giittigimde zaten giyemicem beden yok duisburg da... en son 40, nadir 42 vardi... 3-4 hafta sürermis...
ona göre kayinvalidemle felan giidilir yani demii

ben komsumla giderimm öncee :kedi: secerizz bigüzellll.... 5 model felan beyenirimm.. siparis verilir
sonra herkes bakar secilir demi

tr den de bakayim bakalim...

X