Canım benim, senin adına çok sevindim. Kaçamakların çok fazla değil, zamanla kaçamak isteğin azalacak zaten. Çikolata türü şekerli kaçamakları çok çok az yemelisin. Yalamalık yani :) Ayrıca denemedim ama tarçınlı süt yarım saat sonra etkisini gösteriyormuş. Sen hemen mi kesmedi diye çükülata yidin kızzzz ohaoldumsmile
Selin abla ben sebze yemedim 2 haftadir o yüzden bence öyle olduuu...
ilk hafta sebze yedim aksamlari... 1300gr vermistim...
ikinci ücüncü hafta regl siskinligi..... bu hafta tam 7 vermem gerekirken 5kg da takili kaldim...
nası yani ya hafta da mı 7 kg yok artıkakannehir
bu hafta 7. haftam rejim yapali, öyle demek istedim yani 7 haftada 7 kg vermem gerekiyordu öyle istiyordum yani ama ben 5 kg da kaldim demek istedim
hııı anladım.bende 4 kg kaldım:)2 gündür de çok d,ikkat etmiyorum.ama napıyım içim dışım sosis sağım solum da tavuk burger oldukaydirigubbakcemile3
vanhar keske senin kilonda olsam inan yeterli bana...
saat 9 gibi 2 citir ekmek krem peynir 1 tatlikasik recel :)
öglen :) yaklasik 50gr schokoladeeee almanca yaziyim belki selin anlamaz
19.00 yarim dürüm valla billaaa yemin ediyorum bunlari ben 3 aydir agzima sürmüyodummmmm ooff anam offff ne özlemismm dürümün hamuru iiipppinceeeciiikkkk mis gibi yagli :) etide yaprak dönerdi yazarken bilem agzim sulandi ooffffff
aylin o kiloya gelecegine inanmiyosun demi hayal gibi geliyor sana belki su an...ama inan o kiloya geldigin zaman bu neki diyip halaaa kilo vermek istiyeceksin demedi deme ...unutma bu lafimi ve beni düsün o zaman...ya burda olurum haber edersin ya olmam...allah bilir...benim istedigim kg 83 tü bak 71 lere kadar indim
aylin o kiloya gelecegine inanmiyosun demi hayal gibi geliyor sana belki su an...ama inan o kiloya geldigin zaman bu neki diyip halaaa kilo vermek istiyeceksin demedi deme ...unutma bu lafimi ve beni düsün o zaman...ya burda olurum haber edersin ya olmam...allah bilir...benim istedigim kg 83 tü bak 71 lere kadar indim
inaniyorum ablam inaniyorumm
kendimi sIkmamaya calisiyorum artik...
aklimi baska yerlere yönlendiriyorum yemek düsünmek istemiyorum
ve tartiyida attim kafamdan,...
insallah bende görecem o rakkami... 7 yi görmek istiyorumm..
haftada 1 kg vermek zor degil.. regl dönemi mahfediyor iste
TR de insallahhh dikkat edicem ve ordada kilo vermeye devam edicemm...
hatta tartilamicam tartilmak da istemicem cünkü benim tartim baska oranin baska, yerden bile fark ediyor... ayni tasin üzerinde ayni yerde tartilmam gerekiyor
zara :) gelen dürüm saten yarimdi ama bu duisburgun özel dürümü belki yarimdan biraz fazlaydi
off telefonsuzluk yedi bitird beni yaaa
çizelgene baktım da sen şimdi 37 kg mu verdinakannehir