Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

askolsun annemde böyle diyo..
ideal kiloma henüz ulasmadan hedefimi onikiden vurmadan asla vazgecmem bu sevdadan
hem ben iyi örnegim sana, yetis yetisebilirsen..kaydirigubbakcemile3

selin abla ya resmin harikaa çok güzel çookkk insan nekadar değişiyor tebrikler ablam darısı başımıza:)

Çıtırlık sınırında hem :))))

ben onu elime bi geçiriyim çıtır çıtır kırcam bi yerlerini:eek:klava:

askolsun annemde böyle diyo..
ideal kiloma henüz ulasmadan hedefimi onikiden vurmadan asla vazgecmem bu sevdadan
hem ben iyi örnegim sana, yetis yetisebilirsen..kaydirigubbakcemile3

sus sen anneler hep doğru söler annenin sözünü dinleeeee:eek:klava:kötükedihüso

sabah:2 yumurta 0p
yarim dilim ekmek 6p
1domates kücüktü 5p
2kk peynir 1p

ara:biraz kiraz 1,2 parca nektarin(bi bitselerde bende rahat etsem:))))10p

ögle :1 kutu ton baligi0p

ara 1bardak ayran 5p

3tane kiraz 2p

aksama suan belli degil

29 etmis simdilik yanlisim yok umarim...

Scapula, sabah yediğin yumurtalar haricinde yanlış bişey yok hayatım, ekmekle beraber yediğin için yanlış o da.

bende 2 gündür farklı bişiler yapıyorum kendime göre ama diyetimi özledim..sabah gözleme ve simit yedim.öğlen öyle acıktım ki anlatamam,yemeği de eşime yaptırdım.oysa protein yediğim günlerde acıksam da sabredebiliyordum.canım diyetiiim beniim.
kızlar 1. ayım bitti.toplamda 3 kilo verdim.spora başlıyorum ve suya 3 litrenin altına düşmeyeceğim.sabah da elma sirkesi içtim .ödem için faydalı olabilir.bende ödem fazla o nedenle net anlayamıyorum kaç kilo verdim .mesela geçen hafta dijitalde 93.9 indim ama şimdi 94.6 yım.
bol su içmekte ödem atmaya yardımcı.
gidip biraz spor mipor yapayım .hava da sıcak ama olsun .bu yaz 10 kilo atsam üstümden başka bişicik istemem.

Arkadaşlar bişi sormak istiyorum....Şimdi ben bu karbonhidrat diyetine başlamak istiyorum....fakat Karbonhidrat diyetinde kızarmış ekmeğin üstüne makul ölçüde tereyağı sürün diyor...fakat onunda kalorisi yüksek...mesela ayçekirdeğini çok severim...karbonhidrat seviyesi çok değil ama acayip kalori değeri yüksek...bu durumda egzerisiz mi yapmam gerekiyor...Gerekiyorsa yapıyorum...fakat armut tipli olduğım için basenlerimde bacaklarımda yağlar yapıştı kaldı gitmiyor..:kızgın:. yardım ederseniz sevinirim..teşekkürler..

fbhasret bunu bende merak ediyordum,
salam ve sucugun kalorisi cok yüksektir ama bu diyette puanlamasi 0

selin ablacim balik fileto ve bulgur pilavinin puanini aradim bulamadim,yardimci olurmusun

merhama k.h diyetinin güzel hanımları.
bayağı bir zamandır topiği takip ediyorum.k.h diyeti ilgimi çekti.ben 2,5 aydır karboksipunktur ile zayıflamaya çalışıyorum.doktorumun bu tedavinin yanında verdiği diyet k.h diyetine çok benziyor.ama k.h diyeti diye birşey söylemiyor.bu yöntemi sadece kendisinin uyguladığını söylüyor.ben haftada bir seansa gidip karboksipunktur yaptırıp diğer seansa gidene kadar da doktorun verdiği diyeti yapıyorum.bu diyete göre ben sabahları bol peynir,bir dilim tam tahıllı ekmek,yumurta,domates,zeytin ,yeşillik,az sosis salam ve bol kavrulmamış cerez ile kahvaltımı yapıyorum.öğlen bol miktarda et ürünü(istediğimiz kadar)az salata yada sebze yemeği ve yoğurt yiyorum.(12.30-13.00 gibi),saat 5 te yoğurt,meyve( küçük yada porsiyon olarak az),kavrulmamış cerez(fındık,ceviz,badem)istediğim kadar yiyorum.akşam 9 da bir bardak süt yada ayarn içip günü tamamlıyorum.doktorumun ısrarla söylediği sabah ve öğlen doyana kadar yememiz.tatlı,makarna,pirinç,bulgur,hamurişive tartılmak kesinlikle yasak.yemek sonrası 100 adım yürüyüş
kilom fazla. şu ana kadar 4kilo kadar verdim.acaba kiloları karboksipunktur sırasında verilen gaz mı yoksa yanında yaptığım diyet mi verdiriyor karar veremedim.eğer diyet verdiriyor ise boşuna para veriyormuşum gibi geliyor.15 seanslık paket almıştım.5 seansım kaldı.
sizin bu k.h diyetinizin olmazsa olmaz kuralları nelerdir? okudum ama gözümden kaçanlar olmuş olabilir, beni bilgilendirirseniz sevinirim.ileride gurubada alırsanız beraber yaparız.hepinize başarılar diliyorum.

selin ablacim balik fileto ve bulgur pilavinin puanini aradim bulamadim,yardimci olurmusun

canım bulgur pilavını bende merak ediyorum, çok seviyorum yiyemedim günlerdir.

Selinnn bu diyet harika canım yaa ben öyle bir inceliyorum ki anlatamam...

Bugünkü menüm;
Sabah: Kepek ekmekle sucuklu tost
3 zeytin
Şekersiz çay
1 çay kaşığı reçel
Öğle: Haşlanmış tavuk ve marul
Ara: Light kola
Yine kaçamak iki dilim çikolata yedim (tarçınlı süt içtim ama banamısın demedi valla)
Akşam: Haşlanmış tavuk ve light kola 1 lokma kepek ekmek.

Arkadaşlar bişi sormak istiyorum....Şimdi ben bu karbonhidrat diyetine başlamak istiyorum....fakat Karbonhidrat diyetinde kızarmış ekmeğin üstüne makul ölçüde tereyağı sürün diyor...fakat onunda kalorisi yüksek...mesela ayçekirdeğini çok severim...karbonhidrat seviyesi çok değil ama acayip kalori değeri yüksek...bu durumda egzerisiz mi yapmam gerekiyor...Gerekiyorsa yapıyorum...fakat armut tipli olduğım için basenlerimde bacaklarımda yağlar yapıştı kaldı gitmiyor..:kızgın:. yardım ederseniz sevinirim..teşekkürler..

Canısı, bizim yaptığımız tam olarak karbonhidrat diyeti değil. O yüzden sen kızarmış tam buğday ekmeğinin üstüne tereyağından ziyade yağsız beyaz peynir sürerek yemeyi dene. Mümkün olduğunca kalori hesabını unutacaksın bu diyette ama gereksiz yere de yağ almayacaksın. Yağ alımlarında zeytinyağı gibi yararlı yağları günde bir iki kaşık yemeklerde ve salatalarda alacaksın. Ayçekirdeğini abartmadan çok az yiyebilirsin, burda asıl dikkat etmen gereken şu: Ayçekirdeği yağlı bir besin, yağlı besinlerle karbonhidratları aynı anda kesinlikle almamaya özen göstereceksin. O yüzden sabahları sadece karbonhidrat (ekmek ama tam buğday, tam çavdar ya da denge light) yiyeceksin ve ekmek yediğin öğün olan sabahları mümkün olduğunca yağsız ve proteinsiz (yumurta, sosis salam sucuk vs.) geçiştireceksin. Ekmeğin yanında yağsız peynir, az zeytin, yeşillik, domates salatalık vs. yiyebilirsin. Öğlen ve akşam yemeklerinde ise hiç ekmek yok ve diğer karbonhidratı yüksek gıdalardan almamaya özen gösterip, az yağlı sebze yemekleri ve bol bol et ürünleri, az yağlı yoğurt yiyebilirsin. Yemeklerle aynı anda meyve yemeyeceksin. 3 saat sonra yiyebilirsin. Meyve az ye, kavun karpuz ve muz hiç yeme. Bunlar temel kurallar. Takıldığın yerde tekrar sorabilirsin.

Canım balık fileto 0 ama yanında yediğin bulgurun kb değeri hayli yüksek, balık ve diğer et türü şeyler yiyeceğin zaman yanında bulgur veya pirinç, makarna, ekmek, mercimek, baklagiller yemeyeceksin.

merhama k.h diyetinin güzel hanımları.
bayağı bir zamandır topiği takip ediyorum.k.h diyeti ilgimi çekti.ben 2,5 aydır karboksipunktur ile zayıflamaya çalışıyorum.doktorumun bu tedavinin yanında verdiği diyet k.h diyetine çok benziyor.ama k.h diyeti diye birşey söylemiyor.bu yöntemi sadece kendisinin uyguladığını söylüyor.ben haftada bir seansa gidip karboksipunktur yaptırıp diğer seansa gidene kadar da doktorun verdiği diyeti yapıyorum.bu diyete göre ben sabahları bol peynir,bir dilim tam tahıllı ekmek,yumurta,domates,zeytin ,yeşillik,az sosis salam ve bol kavrulmamış cerez ile kahvaltımı yapıyorum.öğlen bol miktarda et ürünü(istediğimiz kadar)az salata yada sebze yemeği ve yoğurt yiyorum.(12.30-13.00 gibi),saat 5 te yoğurt,meyve( küçük yada porsiyon olarak az),kavrulmamış cerez(fındık,ceviz,badem)istediğim kadar yiyorum.akşam 9 da bir bardak süt yada ayarn içip günü tamamlıyorum.doktorumun ısrarla söylediği sabah ve öğlen doyana kadar yememiz.tatlı,makarna,pirinç,bulgur,hamurişive tartılmak kesinlikle yasak.yemek sonrası 100 adım yürüyüş
kilom fazla. şu ana kadar 4kilo kadar verdim.acaba kiloları karboksipunktur sırasında verilen gaz mı yoksa yanında yaptığım diyet mi verdiriyor karar veremedim.eğer diyet verdiriyor ise boşuna para veriyormuşum gibi geliyor.15 seanslık paket almıştım.5 seansım kaldı.
sizin bu k.h diyetinizin olmazsa olmaz kuralları nelerdir? okudum ama gözümden kaçanlar olmuş olabilir, beni bilgilendirirseniz sevinirim.ileride gurubada alırsanız beraber yaparız.hepinize başarılar diliyorum.

Hergaf, karboksipunktur diye nitelendirildiğini ilk kez duydum, ben karboksiterapi diye biliyordum inan :) Ben de karboksi alıyorum ve çok yararlı olduğuna inanıyorum. Yalnız karboksi yaptırırken kesinlikle en kötüsünden bir diyet yapman şart, çünkü karboksiterapi kilo vermenden ziyade seni toparlamaya yarıyor. Diyet yaparken yağlar eriyor ve deri sarkıyor esnekliğini yitiriyor. Karboksi bu konuda çok yardımcı bir alternatif. Ben diyetten çok sonra başladım. Eğer diyetle beraber spor yaparsan karboksiterapiye fazla ihtiyacın olacağını zannetmiyorum ama. 5 seanslık paketten sonra eğer bu diyete başlarsan ve ekstra spor da yaparsan yeni seansa başlamana gerek kalmayacağını düşünüyorum. Kaç kilosun, kilom çok demişsin.
Bu diyette muhakkak günde 3 litreye yakın su iç öncelikle ve et ürünleri ile unlu veya şekerli gıdaları aynı anda yeme. Hatta şekeri tamamen hayatından çıkart. Ekmeği sadece sabahları ye öğlen ve akşam et ürünlerine ağırlık ver. Takip ediyormuşsun öyleyse ekmeğin çeşidini biliyorsundur. Başka sorun olursa burdayız hayatım.

Selinnn bu diyet harika canım yaa ben öyle bir inceliyorum ki anlatamam...

Bugünkü menüm;
Sabah: Kepek ekmekle sucuklu tost
3 zeytin
Şekersiz çay
1 çay kaşığı reçel
Öğle: Haşlanmış tavuk ve marul
Ara: Light kola
Yine kaçamak iki dilim çikolata yedim (tarçınlı süt içtim ama banamısın demedi valla)
Akşam: Haşlanmış tavuk ve light kola 1 lokma kepek ekmek.

Canım benim, senin adına çok sevindim. Kaçamakların çok fazla değil, zamanla kaçamak isteğin azalacak zaten. Çikolata türü şekerli kaçamakları çok çok az yemelisin. Yalamalık yani :) Ayrıca denemedim ama tarçınlı süt yarım saat sonra etkisini gösteriyormuş. Sen hemen mi kesmedi diye çükülata yidin kızzzz ohaoldumsmile

selintepe merak ettiğim birşey var tavuğun yanında domates yada yoğurt bunlardan birini yemek yanlış mı olur haftaya pazar anneme daha sonra kayınvalideme gidicem int. imkanım olmayacak üç dört hafta olmayacam evimde iyice aklıma takılanları öğreneyim de özellikle annemin evinde uygulamam daha kolay olacak

Aylin90'cım kaç saattir yazıyordum, internet gitti şansına silindi hepsi. Tekrar yazmaya çalışacağım. Listene baktığımda bunlarla nasıl doyuyorsun merak ettim. Sabah 1 yumurtayla doydun mu mesela? Sende yanlış giden birşey var onu bulmalıyız, lütfen yazar mısın hayatım. Kaç gündür yapıyosun bu diyeti, aralarda acıkıyor da kendini tutuyor musun yememek için bişeyler?

üzüldüm silindigine :bbo:
abla sabah kahvaltisi yapmasamda oluyor, öglen 12 den sonra birsey yemem lazim o yeter. yoksa duramiyorum. sabahdan cok ben aksam yemeklerini cok sevdigim icin böle kilo aldim iste... 2-3 tabak..

sabah karnim ac degildi 1 yumurta yedim... form cay ictim bol su ictim zaten saat 12 cabuk geldii... sonra köfte felan yedim iste doydum..
simdi tavuk yicem... 9 saat birsey yemedim, daha dogrusu tek domates salatalík yedim...

regl yüzünden altüst oldu. ve bide 8 gün gecikmisti yani... bu cuma 3 hafta olucak kb. diyeti... ve ben birsey veremedim... bu hafta kacamak cok oldu. 2 gün dondurma yedim, dün gece cikolata yedim..

bugünden itibaren SIKI tuttum rejimi...
veremiyorum baksana... spor yapmam lazim sanirim bilemiyorumm..

ilk günler acikiyordumm, simdi acikmiyorum öle (e tabi simdi 9 saat yemedim aciktim)

Bir de Aylin90, senin için özel bir araştırma yaptım netten, şu tartılma konusunda, bu hafta sadece Pazartesi sabahı bizim için ve Cuma sabahı topiğin için tartılacaksın hayatım. Aşağıda yazılanları oku lütfen. Aynen kopyalıyorum.

Kilo kaybetmek, arabanızın anahtarlarını kaybetmekten daha kolay olabilir. Bunu için birkaç dakikanızı bize ayırmanız yeter… (Bize güvenin, biz doktoruz!) Kilo vermekle ilgili boş inanışları bir kenara bırakırsanız, fazla kilolarınızdan çok daha kolay kurtulursunuz. İşte güncellemeniz gereken diyet bilgileri:

SAATE BAĞLI KALMAYIN

Saatin acıktığınızı söylemesine izin vermeyin:
Gün içinde belli saatlerde yemek; tüm gün içinde daha az yemenize, daha fazla kalori yakmanıza, damarlarınızda daha az kötü kolesterol oluşmasına yardımcı olur. Öğünleri atlamak veya belirsiz saatlerde yemek yemek ise metabolizmanızı yavaşlatıp, vücudunuzun yağ ve kalori biriktirmesine neden olur.

BELİNİZİ DE ÖLÇMEYİN

Her gün tartılmayın:
Araştırmalar, hedefledikleri kiloyu verdikten sonra düzenli olarak tartılan insanların daha az tartılanlara oranla kilolarını daha iyi koruduklarını gösteriyor. Ama burada önemli bir kelime devreye giriyor: Sonra… Kilo vermeye çalışırken, en küçük başarınızı ya da başarısızlığınızı göz önüne seren baskül en iyi arkadaşınızın olmayabilir! Ancak hedeflediğiniz kiloya ulaştıktan ’sonra’, her gün tartılmak ya da bel ölçünüzü almak; ideal kilonuzu uzun süre korumanın en iyi yollarından biridir.

abla ben aslinda öyle tartilmiyorumda yaa... sana denk geldi sadece.. normalde ben haftada 2 kere tartilirim... persembe ve cuma...
persembe neden? cuma günü iyi rakam ciksin diye persembe az yiyorum ona göre... öle iste...

SELIN abla... bu diyet bana yaramadi gibi... veya 2 haftadir sebze yemiyorum ondanmi ki ya?
yarin ben tartilmiyim bence ha ne dersin?
istemiyorum
cuma tartilayim...

X