- 29 Mayıs 2010
- 803
- 10
merhaba kızlar,
çarşamba günü melsef benim evi sabahtan su bastı temizledik, sonra öğleden sonra tekrar bastı...
2 gündür çamaşır sularıyla bütün evi ağlaya ağlaya temizlemekle meşguldüm.
dün bütün gün temizlik yaptım tek başıma. kızımada teyzesi baktı.
hala ağlıyorum gözlerim kocaman kocaman balon gibi.sinirlerim çok bozuk üstüne bu sabah regl oldum.
2 gün kaçamaklarım oldu. çamaşır suyu zehirlenmesi belirtileri gösterince bol ayran ve eşim tarafından dondurmayla beslendim. buna rağmen bu sabah tartıda 1 kilo eksik çıkmamda galiba bu kadar üzüntüme ödül oldu...
şimdi yağmur yağacak diye diken üstündeyim.
belediye gelip sokakta çalışma yapacakmış çünkü tamir edilen yerin biraz ilerside çökmüş.
işte böyle hepinizi özledim.
darkolivecim resimlerini gördüm fıstık gibisin maşallah.
devam sakın bırakma geride alma kiloları.
inan kendim vermişim kadar çok sevindim.
kızlar bu sabah tekrar başladım şimdi çıkıyorum malesef hala yapılacak ufak tefek işlerim var.
herkesi öpüyorum.
çarşamba günü melsef benim evi sabahtan su bastı temizledik, sonra öğleden sonra tekrar bastı...
2 gündür çamaşır sularıyla bütün evi ağlaya ağlaya temizlemekle meşguldüm.
dün bütün gün temizlik yaptım tek başıma. kızımada teyzesi baktı.
hala ağlıyorum gözlerim kocaman kocaman balon gibi.sinirlerim çok bozuk üstüne bu sabah regl oldum.
2 gün kaçamaklarım oldu. çamaşır suyu zehirlenmesi belirtileri gösterince bol ayran ve eşim tarafından dondurmayla beslendim. buna rağmen bu sabah tartıda 1 kilo eksik çıkmamda galiba bu kadar üzüntüme ödül oldu...
şimdi yağmur yağacak diye diken üstündeyim.
belediye gelip sokakta çalışma yapacakmış çünkü tamir edilen yerin biraz ilerside çökmüş.
işte böyle hepinizi özledim.
darkolivecim resimlerini gördüm fıstık gibisin maşallah.
devam sakın bırakma geride alma kiloları.
inan kendim vermişim kadar çok sevindim.
kızlar bu sabah tekrar başladım şimdi çıkıyorum malesef hala yapılacak ufak tefek işlerim var.
herkesi öpüyorum.