Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Selamlar kk nın pankreası en dinlenmiş bayanlarına kaydirigubbakcemile3

sabahtan beri geliyorum 2 sayfa okumadan oğlum başımda hadi kalkıp bakıyorum kaldığım yerden devam ediyorum okumaya ama yok anacım sizin hızınıza yetişemedim bugün valla kaydirigubbakcemile3

selincim yazdıklarını herbirini biir birr okuyorum hatta arada yazdığın tüm mesajlara bakıyorum profilden acaba kaçırdığım varmı diye kaydirigubbakcemile3
o dediğin tahsindaroğlunun lorunu bende aldım.Almak isteyen olursa bim lerde mevcut ben ordan aldım.risotta aldım acayip düşük k.h o.5 100 gramda

Herkes bilmeden aynı lor peynirini almış demek ki Tülaycım :)))) Bizde gizli bir bağ var herhalde. Yalnız bi tek şu burgerden bulamadım hala. Plan yapıyorum, bakıyorum hiçbiyerde yok, bugün sormadım utandım ama göz ucuyla baktım kasap reyonunda gene yoktu. Bugün yine tavuğa devam o halde, gıdaklayabilirim haberiniz olsun kaydirigubbakcemile3

SELıNTEPE bacım sen uzman diyetisyen olmuşsun haaa bu arada seninle hemşeriyiz bende ankaralıyım verdiğin bilgiler işime yarıyor en son yazından sonra gidip marketten hindi salam aldım 8 dilim yedim doğru anladım değilmi istediğin kadar ye diyorsu 0 puanları peyniri normal yağlı yiyorum sorun yok dimi acıktıkça yicem artık kısmadan sana güveniyorum ::::))))

Giremiyorum maalesef univden dolayi..ama diyete dvm tabii ki :))

29.07:
sabah:
2yumurta
biraz kasar peyniri

öglen:
1kaysi
2tavuk burger

ara:
2 top dondurma..(dayanamadim )

aksam:
yarim salatalik
tavuk burger

30.07:
sabah
iki yumurta
biraz salam

öglen:
tavuk burger
1seftali

ara:
ayran

aksamplanliyorum)
sucuklu yumurta

ayrica selintepecim hedefimi sormussun ya.. ben 10 kilo vermek istiyorum 58 olsam süper olacak..

Son düzenleme:

hangi güzellik merkezine gittigini sorabilirmiyim,nasil bir makinaymis ne yapiyoda SIKILASTIRIYO acep he bide fiyati tabi :)

Markete gidince hepimizin gzü k.h değerlerinde sanırım ondan selincim kaydirigubbakcemile3
markette rafların başında 2 saat dikilip alternatif ürünler arıyorum . Mıllette ne yapıyor bu kadın 2 saat diyodur kesin ,hatta eşim benimle dalga geçer oldu "seni sabah giderken markete bırakıyım tüm ürünlere bak akşam dnerken alırım seni olmadı ertesi sabah tekrar bırakırım diye kaydirigubbakcemile3

off tartildim az evvel ya neden bende diger arkadaslardaki gibi olmuyo... halen ayni kilom allah allahh

ben bi kan aldirmam lazim galiba,,,

bugünki menümü yaziyorum :

sabah:
1 dilim ekmek =12
peynir= 1
salam=1
yumurta (haslanmis) =0

öglen:
2 sosis =1

aksam:
250 gr. balik = 0

su 1.5 litre (aksama kadar 2yi gecer) bugün spor yok

Sabah:1 domates (6) + 1 salatalık (4) + Ricotta peyniri (0.2)+4 zeytin (1)
Öğlen:1 kaşık yoğurtla kıymalı semizotu (1) + 2 yaprak marul (2)
Akşam: Zero + 33 gr fıstık (7.2) + 100 gr ızgara et (0) + Ricotta peyniri (0.2)

Toplam:21.6 krbn

1.5 litre su + 4 km çok hızlı tempo yürüyüş (25 dk da bitti 4km) + wc yok

Biliyorum bugün abarttım , sabahki domates salatalık bozdu işi , yumurta yemek istemedim , ekmek zaten yemiyorum, başka bişey de bulamadım

çok teşekkür ederim yorumun için selin abla..:)
bu arada öğünleri saat kaçta yediğimizin bir önemi var mı?
ben gece geç yatıyorum bu yuzdende geç kalkıyorum yani kahvaltım öğle yemeğim gibi oluyor ama 2 öğün yiyorum gece çok acıkıyorum ama kendimi tutuyorum su içerek açlığımı bastırmaya çalışıyorum..
bu arada ben sizler gibi daha 5-6 kb puanla günü bitiremedim hiç
40-50 arasında oluyor genelde günlük kb..
bu arara boyum 1.64 kilom 63 dü diyete başladığımda (bu aç karna tartıldığımda gün içinde 1 kilo fazla görünüyorum) bugun 5. günüm sabah aç karna tartıldığımda 61.5 çıktım ama şimdi tartıldığımda 62.5 gösteriyor.. öyle yani
bu arada çoğu kişi gibi basen ve göbek-simidi- sorunum war göbeğim 5 aylık hamile gibi

bugünki menüm ..

KAlkınca keten tohumu ve 2 bardak ılık su ..

Sabah=
1 domatesle peynirli menemen 5p

öğlen
tavuk döner 2p
semizotu yemeği 2p
peynir 1p

Ara=
100 gram kiraz 8p

Akşam =
ekmeksiz köfte kendim yaptım 1p
çiğ semiz otu ve çeyreğin yarısı kadar soğanla salata 3p

Ara=
1 avuç kabak 1p
ve şekrsiz kahve

+24

2 litre su spor yok

kızlar ben bu semizotunun k.h sız olmasına bayıldım yaa köftenin yanında harika bi salata yedim uzun zaman sonra :lepi:

benim bugünkü menüm ise su

sabah sirf kahve sekersiz sütsüz

öglen 1 de 3 burger

18.00 da bir burger

dahada yok..cok tokum...hic ymedigim seyleri yiyince tuaf oluyorum...

Tekrar tekrarr tek tek parmaklarini öpyüroummm, ellerine saglikk. nekadar güzel anlatmissin.... kendime stres yapiyorumm evettt... ayy 3 hafta kaldi daha, istee 83 olamicamm, nasil basaricamm falan filan diyip duruyorumm, kollarimi cok takiyorumm, durmadan papagan gibi konusuyorum dertleniyorumm. tartiyi baska biyere kaldiricam artikk tartilmamak icinn valla yaa.... tek tük kacamaklar oluyor maleseff regl gelmedi diye moralim bozuluyor dogruu, ama söz simdi kendime geldimm daha cok dikkat edicemm... tsk ederimm... menümü tekrar yaziyorumm güncelledim, yorum yaparsan sevinirim ablam

sabah:

peynirli 2 yumurta 1p

öglen:

3 tavuk burger 1,5p
1 yk mayonez 1p
azz peynir

meyve suyu sekeri cok az olan 2p (söz bidaha icmicem evde baska su yoktu soguk)

ara:

5 cilek 4p
2 üzüm 1p
3 tane kücücük ceviz cikolatasi mi desem nasil desem... 5p mi desem neyse dedigin gibi kacamak, dünyanin sonu degil, relaxim stres yapmiyorumm bunu görmüyorum bile unuttum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
cola light

aksam

4 tavuk burger 2p
1 kasik mayonez 1p
1 salam
1 peynir

20 puan???? neyse yine iyiyim yanii

bugünki menümü yaziyorum :

sabah:
1 dilim ekmek =12
peynir= 1
salam=1
yumurta (haslanmis) =0

öglen:
2 sosis =1

aksam:
250 gr. balik = 0

su 1.5 litre (aksama kadar 2yi gecer) bugün spor yok

canim süperrrr
senin mününü görünce de gaza geliyorum
sen benim grupdasin dimi????

kac kiloydun cizelgen yok????

ablam 1 domatesle menemen demissin, domates zaten 6 puan, bide peynir katmissin 1p... toplam menemen bi 8 puan var bence, yaniliyormuyum selin abla?

ilgimi cekti valla
benim gögüslerimde biraz sarkik, 105 kg dan 83 düsünce SPORSUz öle oldu 14 yasimda.... burda ates pahalisidir kesin ya... ama sözlüm güzellik delisi oldugu icin benim icin hersey yapar sanirimm
bacaklarimda selulit dolu mesela.. istemiyorum onlarii :gitme:

oh beee wc ciktimm allahim sükürler olsunn kaydirigubbakcemile3

bende sarkikim bendeeee..bir amaliyat olsam aldirsam varya en azindan bir 10 kilo ölü deri gider ahh ahhh...ama olsun korsa giyniyorum tüm beden heryerimi skiyo cok güzel görünüyorum..rahatsiz olmuyorum ama olmasa daha iyi ,,

bende sarkikim bendeeee..bir amaliyat olsam aldirsam varya en azindan bir 10 kilo ölü deri gider ahh ahhh...ama olsun korsa giyniyorum tüm beden heryerimi skiyo cok güzel görünüyorum..rahatsiz olmuyorum ama olmasa daha iyi ,,

:gitme: genc yasimda bende mahfettim vücutumu........ kollarim hepp catlakk
karnimdaa... heryerim sarkik :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…