Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kutayi ben belki 4 5 gün önce yine sabah tarttim vallahi 59 küsür cikti dedim 60 kilo dedigim aklimda oldugu icin 59 du... ayy insallah basaririk...
kutay in yemegi

sabah okulda bir dilim ekmek salamli 250gr süt

öglen 13 3 tavuk burger
aksam 18 2 tavuk burger yarim domates ve az salatalik

ayyyyy kiyamam ya..okudugum kadariyla sözlüymssün hemi...sen kac yasinda kac kiloydunda kac yasinda bu kadar kilo verdin..allah allah

ben oldum olasi hep tombistim... ergenlik caginda 14 yasinda tam 105 kg oldum.... agzim kuruyordu artik annem korktu seker mi var sende diye.... birgün aydinin programinda bi astrolog varmis, kova burclari icin rejim günüü demis, baaslasinlar 2 ay en azindan 10-15kg vericekler demis. ben öylesine annemin zoruyla basladim, icimde öle istek de yoktu, annem destekledi ve basardim.. SPORSU_Z.....
105 den 83 düsmüstüm 7 ayda, 10 verdim 5 verdim 2 aldim 5 verdim 7 verdim derken 23kg mi ne vermistim sanirim... sonra bu 83 herzamann 93 oldu fazla cikmadi 14 yasimdan beri...
her sene 10 kilo oynuyorumm birtürlü tutaiyorumm, busefer basarmaliym artik yeter evli bir ,,kadin`` olucam yakinda, yapmamaliyim bunui sözlüme... mafoldumben simdi 20 yasindayim

ve hayatimdaa hicc 7 rakkami göremedimm 10 yildirr :gitme:

ablam 1 domatesle menemen demissin, domates zaten 6 puan, bide peynir katmissin 1p... toplam menemen bi 8 puan var bence, yaniliyormuyum selin abla?
aylincim sağol uyarın için canım.netten baktım 2 domatesli menemen 11 yazıyordu .bende 1 küçük domatesle yaptığım için 5 dedim .peynire gelince de risotto kullandım şu 100 gramı 0.5 olandan benim kulladığım peynir 30 gram bile olmadığı için puana katmadım .. durum bu yani canım :sinifsinif: ama selincim bi baksın yinede bilmiyorumkismile

ve hayatimdaa hicc 7 rakkami göremedimm 10 yildirr :gitme:

baksana ben ne derdim kendime biliyomusun..ahh bir 9 u görsem gördüm yetmedi ah 8 i görsem diye diyeeeee 72 kiloya kadar indim..sayi begenmiyorum inanki..aslinda hedefim hep 83 tü düsün...bir arkadasi görmüstüm boyu benim kadar dedim kac kilosun 83 dedi..bak bana ben 73 lerdeyim yani...dedigim gibi rakam begenemiyorum simdi 68 olmak istiyorum yazilmasi hosuma gidiyor :))

baksana ben ne derdim kendime biliyomusun..ahh bir 9 u görsem gördüm yetmedi ah 8 i görsem diye diyeeeee 72 kiloya kadar indim..sayi begenmiyorum inanki..aslinda hedefim hep 83 tü düsün...bir arkadasi görmüstüm boyu benim kadar dedim kac kilosun 83 dedi..bak bana ben 73 lerdeyim yani...dedigim gibi rakam begenemiyorum simdi 68 olmak istiyorum yazilmasi hosuma gidiyor :))

insallah olursun ablam hehe

aylincim sağol uyarın için canım.netten baktım 2 domatesli menemen 11 yazıyordu .bende 1 küçük domatesle yaptığım için 5 dedim .peynire gelince de risotto kullandım şu 100 gramı 0.5 olandan benim kulladığım peynir 30 gram bile olmadığı için puana katmadım .. durum bu yani canım :sinifsinif: ama selincim bi baksın yinede bilmiyorumkismile

tmm ablamm

ah ahhh 9 dan 7 ye indii neredeyse 6 yi görücekk
darisi basimaa mafoldumben

kızlar selam yavyularımmmmm :))

ben ilk önce bu sabahki kilomu yazayım 74.4 kilo olmuşum cumaysa kadar hergün tartılıp kilomu yazıcam
çünkü ben koç burcuyum çok sabırsızım tartılmazsam çatlarım söylemesi ayıppp :))

sabah
1,5 dilim tb ekmek 15kb
yarım domates 2kb domates küçüktü:)
2 ince dilim beyaz peynir 2kb
10 siyah zeytin 3kb

ara
yarım yağlı ücgen peynir 4 tane 1,5kb

öğlen
ızgara tavuk salata 5kb
zero

ara
4 ücgen peynir 1.5kb

aksam
ciğer tava 6kb
3 kaşık yoğurt 2kb

2,5 litre su
1 wc

toplam 38kb olmus
yarın 1 dilim ekmek yiyeceğim :)))
bayyyyyy bayyyyy:)))))

selin abla girdi ciktii
bende cvp yazio sandim hehe
kadina rhatlik vermiyoruz valla
allah ondanda razi olsun vallahi

kızlar bugün rahatsızdım uyamadım bu hafta bu kaçıncı oldu.Allah'ım yardım et.hepimize.kusura bakmayın mahcubum cidden

Aylincim sende görürsün inş..6 ları hep birlikte 6 lara yürüyoruz valla gazamız mübarek ola kaydirigubbakcemile3

çok teşekkür ederim yorumun için selin abla..:)
bu arada öğünleri saat kaçta yediğimizin bir önemi var mı?
ben gece geç yatıyorum bu yuzdende geç kalkıyorum yani kahvaltım öğle yemeğim gibi oluyor ama 2 öğün yiyorum gece çok acıkıyorum ama kendimi tutuyorum su içerek açlığımı bastırmaya çalışıyorum..
bu arada ben sizler gibi daha 5-6 kb puanla günü bitiremedim hiç :KK43:
40-50 arasında oluyor genelde günlük kb..
bu arara boyum 1.64 kilom 63 dü diyete başladığımda (bu aç karna tartıldığımda gün içinde 1 kilo fazla görünüyorum) bugun 5. günüm sabah aç karna tartıldığımda 61.5 çıktım ama şimdi tartıldığımda 62.5 gösteriyor.. öyle yani
bu arada çoğu kişi gibi basen ve göbek-simidi- sorunum war göbeğim 5 aylık hamile gibi :KK43:

Canım, rica ederim, bir işe yarıyorsam ne mutlu bana. Öğünleri saat kaçta yediğimizin genelde önemi yok. 0 gurubundan istediğin saatte yiyebilirsin, tam olarak diyeti uyguluyorsan ama. Gündüz atıyorum 70 değeri geçtin diyelim gece acıkınca 0 değer yiyeyim bişey olmaz diyemezsin yani. Gündüz gece, uzunca bir dönem bu sistemi uygulayacaksan gece de yemenin herhangi bir sakıncası yok. 40-50 arasında toplam puanla kilo vermen biraz daha yavaş olur gibime geliyor ama acelem yok diyorsan azar azar da olsa gider kiloların. Tok veya aç karnına kesinlikle gün içerisinde tartılmayı önermiyorum. (Bunu yazmaktan bıkmayacağım, boşuna beklemeyin, aşırı inatçıyım siz bu huyunuzdan vazgeçene kadar pes etmeyeceğim sempatiksalakcinni )
63'le başladığına göre diyete toplamda 1,5 kilo vermiş oluyorsun, bence vermen gereken kilona göre çok harika bir rakam. Demek ki sana da karbonhidrat gurubu kilo aldırıyormuş diye bir sonuç çıkarttım ben. Zaten basen ve göbek simidi direk fazla alınan karbonhidratların depolandığı yerler. Umarım en kısa süre içerisinde düüümdüz bir karın ve Brezilya poposuna sahip olursun :)

benim bugünkü menüm ise su

sabah sirf kahve sekersiz sütsüz

öglen 1 de 3 burger

18.00 da bir burger

dahada yok..cok tokum...hic ymedigim seyleri yiyince tuaf oluyorum...

Gözümüz aydın Aysebru, biz karar verip uygulayana kadar millet rekoru kırdı bile, tüm azmimi, umudumu, herbişeyimi yitirdim ühühühühhühhhühühü:çok üzgünüm:

Tekrar tekrarr tek tek parmaklarini öpyüroummm, ellerine saglikk. nekadar güzel anlatmissin.... kendime stres yapiyorumm evettt... ayy 3 hafta kaldi daha, istee 83 olamicamm, nasil basaricamm falan filan diyip duruyorumm, kollarimi cok takiyorumm, durmadan papagan gibi konusuyorum dertleniyorumm. tartiyi baska biyere kaldiricam artikk tartilmamak icinn valla yaa.... tek tük kacamaklar oluyor maleseff regl gelmedi diye moralim bozuluyor dogruu, ama söz simdi kendime geldimm daha cok dikkat edicemm... tsk ederimm... menümü tekrar yaziyorumm güncelledim, yorum yaparsan sevinirim ablam

sabah:

peynirli 2 yumurta 1p

öglen:

3 tavuk burger 1,5p
1 yk mayonez 1p
azz peynir

meyve suyu sekeri cok az olan 2p (söz bidaha icmicem evde baska su yoktu soguk)

ara:

5 cilek 4p
2 üzüm 1p
3 tane kücücük ceviz cikolatasi mi desem nasil desem... 5p mi desem neyse dedigin gibi kacamak, dünyanin sonu degil, relaxim stres yapmiyorumm bunu görmüyorum bile unuttum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile5
cola light

aksam

4 tavuk burger 2p
1 kasik mayonez 1p
1 salam
1 peynir

20 puan???? neyse yine iyiyim yanii

Aylincim, öncelikle teşekkür ederim beni dikkate aldığın için. Bana güven ve söylediklerimi yapmaya devam et olur mu ablacım. Şimdi cidden tartıyı kaldırmanı istiyorum gözünün önünden, eğer birazcık hatırım varsa sende bu sözümü dinle lütfen. Nişanında hala bu kilo civarlarında olmak istemiyorsan bana güven ve tartıyı kaldır, Pazartesi sabahına kadar bir daha da tartılma. Biraz geç oldu ama 4 gün ne kurtarsak kardır. Menülerin süper gidiyor, senin kilo vermemek için önünde inan hiçbir engelin yok, o yüzden şu zamana kadar şu kadar kilo vermem lazım diye kendine stres yapma, rahat ol, tak koluna nişanlını uzun uzun yürüyüşlere çık. Bırak adet dönemin geciksin, mümkün olduğunca ne adetini ne de vermen gereken kilolarını düşün. Bu diyete adapte olan kızlar günde bir kiloya yakın kilolar vermeye başladılar, senin kilon onlardan daha müsait. Yapman gereken tek şey bu menülere aynen devam et, çünkü bu diyette böyle beslenerek kilo verememek imkansız. Kilo vermeni sadece sen engelleyebilirsin kilo veremiyorum diye düşünerek.
İnan o aralarda yediğin çikolatalar bile hiç birşey yapmaz sana, hem de hiçbir şey. Böyle devam edersen günde bir kilo dahi vermen mümkün o yüzden adet dönemin geçtiğinde bu tür kaçamaklara fazla girme, şimdilik oklava yok. :)))))

[
ablam 1 domatesle menemen demissin, domates zaten 6 puan, bide peynir katmissin 1p... toplam menemen bi 8 puan var bence, yaniliyormuyum selin abla?

Canım puanlama yapmıyorum, yarışmanın son günü yapacağım, listelerde yanlış varsa üzerine ekliyor ya da çıkarıyorum zaten. Bu puanları kırpanlar önceki yarışmamızda da vardı, sen de kırpmıştın çikolatada hatırlasana :)))))

SELİNTEPE bacım sen uzman diyetisyen olmuşsun haaa bu arada seninle hemşeriyiz bende ankaralıyım verdiğin bilgiler işime yarıyor en son yazından sonra gidip marketten hindi salam aldım 8 dilim yedim doğru anladım değilmi istediğin kadar ye diyorsu 0 puanları peyniri normal yağlı yiyorum sorun yok dimi acıktıkça yicem artık kısmadan sana güveniyorum ::::))))

Bgm, canım, uzman diyetisyen halt etmiş yanımda :)))) Cidden 12 yaşımdan beri sürekli kilolarımla başım dertte. Çok okuyan değil çok gezen bilir misali, ben çok kilolu olup da 38bedene düşmüş bir diyetisyen bulabilirsem ancak ona güvenebilirim. Çünkü benim de çok işim düştü onlara ama senin ne yaşadığını, ne çektiğini, ne hissettiğini anlamıyorlar. Sabah şu kadar ekmek yiyeceksin, öğlen şunu şunu yiyeceksin, akşam şu saatten sonra bişey yemeyeceksin falan filan. İyi de arkadaş ben DOY-MU-YO-RUM. Napcaz o zaman? Yapacak bişey yok çünkü başka alternatifleri yok. En sağlıklısı yavaş verilen kilo diye bas bas bağırıyorlar hala. İnternette tarat en son yapılan sağlık kongrelerinde düşük kalorili diyetlerin obezliğe yol açtığı yazıyor, dünyanın en ünlü prof. ları bile geçmişte yanlış yaptıklarını kabul ediyorlar, bizim diyetisyenler hala öğlen 3 köfte yanında ince bir dilim ekmek yiyin diyor. Kimse kendini geliştirmiyor, eski sistem almış başını yürüyor. Öyle de kilo verilebilir tabi, ama herkes veremez, hırslı, iradeli, listelere tam uyabilen insanlar, düzenli insanlar verebilir. Ama ben düzenli değilim ki, hırslı, ben yaparım şunu, şu kadar sürede şu kadar kilo vereceğim diyen birisi olsaydım zaten o kiloları da almazdım ki. Düzenli bir kişiliğim olurdu, kimsenin dediklerinden etkilenmezdim, kendi planımı yapardım ve güzelce uygulardım, diyetisyene de gerek kalmazdı, haksız mıyım? O yüzden benim kendi şahsi fikrim diyetisyenlere güvenmiyorum, bence kuaförlerden, güzellik uzmanlarından herhangi bir farkları yok, para kazanıyorlar çünkü. Ben hiç duymadım mesela şu diyetisyen süper, mutlaka gidin çok kilo verdiriyor diyen birini. Çünkü sistemleri aynı, şunu şu kadar yiyeceksin. Bitti.
Peynir konusuna gelince kızlarla ortaklaşa karar aldık artık yağlı peynir yemiyoruz, son kararımız bu :) Ben kişisel olarak yağlı-yağsız ayrımı yapmadan yemiştim ama her zaman denemekte fayda var diye düşünüyorum, bu konuda kendi bünyeni test et bence. Gün içerisinde ve sonrasında karbonhidrat almayacaksan burgerleri istediğin kadar ye hayatım, 8 tane yesen de sana hiçbir kilo getirisi olmaz. NOT: Burger konusunda tecrübem yok, bulamadığımdan alamıyorum, kızlar zararsız diyo, haberin olsun, ben güveniyorum hepsine.

Giremiyorum maalesef univden dolayi..ama diyete dvm tabii ki :))

29.07:
sabah:
2yumurta
biraz kasar peyniri

öglen:
1kaysi
2tavuk burger

ara:
2 top dondurma..(dayanamadim :KK43: )

aksam:
yarim salatalik
tavuk burger

30.07:
sabah
iki yumurta
biraz salam

öglen:
tavuk burger
1seftali

ara:
ayran

aksam:KK43:planliyorum)
sucuklu yumurta

ayrica selintepecim hedefimi sormussun ya.. ben 10 kilo vermek istiyorum 58 olsam süper olacak..

Canım bence de 58 sana çok yakışır, inşallah olursun. Ama listelerinde yanlış gördüğüm birşey var, meyve yiyeceksen illa ki aynı öğün içerisinde alma bence. Örneğin tavuk burger yedin diyelim, ye, istediğin kadar ye doyana kadar, ama şeftaliyi en az 3 saat sonra yiyebilirsen o zaman daha etkili kilo verdiğini görebilirsin hayatım. Böyle de verirsin tabi ama diğer şekilde daha hızlı olur.

hangi güzellik merkezine gittigini sorabilirmiyim,nasil bir makinaymis ne yapiyoda SIKILASTIRIYO acep he bide fiyati tabi :)

Vallahi şekerim makineyi görmedim, hemşire söyledi bana da. Karboksiye gidiyordum daha önce yazmıştım, ordaki hemşire her bi yerimi görünce göğüs konusunda bu makine olayını tavsiye etti. 800 lira dedi bana, ameliyat olsan en az 5 bin lira, aklıma yattı ama daha önce yaptıran birilerini görmem lazım, her söylenene inanmıyorum çünkü müşterisin sonuçta. Burdan reklam oluyor diye biliyorum, gittiğim yerin adını istersen özelden yazayım.

Markete gidince hepimizin gzü k.h değerlerinde sanırım ondan selincim kaydirigubbakcemile3
markette rafların başında 2 saat dikilip alternatif ürünler arıyorum . Mİllette ne yapıyor bu kadın 2 saat diyodur kesin ,hatta eşim benimle dalga geçer oldu "seni sabah giderken markete bırakıyım tüm ürünlere bak akşam dnerken alırım seni olmadı ertesi sabah tekrar bırakırım diye kaydirigubbakcemile3

:))))) süper yaa.

off tartildim az evvel ya neden bende diger arkadaslardaki gibi olmuyo... halen ayni kilom allah allahh

ben bi kan aldirmam lazim galiba,,,

Neden olmuyor çünkü her gün tartılıyorsun, bıkacasınız benden bıkacaksınız.. :eek:klava:

Sabah:1 domates (6) + 1 salatalık (4) + Ricotta peyniri (0.2)+4 zeytin (1)
Öğlen:1 kaşık yoğurtla kıymalı semizotu (1) + 2 yaprak marul (2)
Akşam: Zero + 33 gr fıstık (7.2) + 100 gr ızgara et (0) + Ricotta peyniri (0.2)

Toplam:21.6 krbn

1.5 litre su + 4 km çok hızlı tempo yürüyüş (25 dk da bitti 4km) + wc yok

Biliyorum bugün abarttım , sabahki domates salatalık bozdu işi , yumurta yemek istemedim , ekmek zaten yemiyorum, başka bişey de bulamadım:KK43:

Ben şahsen sabahları ekmeği tercih ederim, kişisel tercihim tabi. En azından gözünün başka zamanlarda karbona kaymasını engeller.

SELIn ablam TSK ediyorummm.... sözlerine dikkat ediyorumm ve uyguluyorummm
sözz

kızlar bugün rahatsızdım uyamadım bu hafta bu kaçıncı oldu.Allah'ım yardım et.hepimize.kusura bakmayın mahcubum cidden

Canım, hemen dert etme kendine, olabilir, yarın aynen devam, bir gün uymadığın taktirde kilon sabit kalır bunu unutma, ama yarın da uymazsan o zaman sıkıntı olur işte. Senin listelerin çok çok iyi gidiyor, yarın aynen devam şekerim. Bugünü unut gitsin.

selin abla girdi ciktii
bende cvp yazio sandim hehe
kadina rhatlik vermiyoruz valla
allah ondanda razi olsun vallahi

Kız ben hep burdaydım çıkmadım :) Cevapları toplu yazıyorum artık, bunu öğrendim iyi oldu, diğer şekliyle daha uzun sürüyordu.
kuta

yi ben belki 4 5 gün önce yine sabah tarttim vallahi 59 küsür cikti dedim 60 kilo dedigim aklimda oldugu icin 59 du... ayy insallah basaririk...
kutay in yemegi

sabah okulda bir dilim ekmek salamli 250gr süt

öglen 13 3 tavuk burger
aksam 18 2 tavuk burger yarim domates ve az salatalik

Canım tebrikler o zaman, tahminimce çocukların çok daha iyi kilo vermesi lazım, Kutay enerjik bir çocuk, enerji ihtiyacı küçük büyük herkeste karbonhidratlardan sağlandığına göre, sadece karbonhidrat kısıtlamasıyla çok rahat kilo verir çünkü hareketli. Aralarda bişey kaçırıyor mu takip edebiliyor musun, cips cola falan, benim yeğen gizli gizli gider marketten alır yer, bişey olmamış gibi diyete devam eder de evde, aynı kek durumuna düşme sakın.

yarin yüzmeye gidesim varrrr, güneslenesim varrr
ins yumurta patlamazzz
acayip yüzesim geldi

selintepe ben dün bütün gün tartilmadim bugünde iste ögledensonra bi tartiliym dedim
cok üzgünüm ya

:sm_cool:
selincim benim menülerime de yorum yazarmısın canım ..kendimi senin o güzel yazınla görmek istiyorum bide

Tabi yazarım hayatım, yorum isteyenler ayrıca belirtirse çok hızlı yazdığım için hemencecik yorumlayabilirim. Kendi listemden kopyalıyorum daha kolay oluyor :))

30.06.2010 ÇARŞAMBA TOPLAM:

KAlkınca keten tohumu ve 2 bardak ılık su ..

Sabah=
1 domatesle peynirli menemen 5p

öğlen
tavuk döner 2p
semizotu yemeği 2p
peynir 1p

Ara=
100 gram kiraz 8p

Akşam =
ekmeksiz köfte kendim yaptım 1p
çiğ semiz otu ve çeyreğin yarısı kadar soğanla salata 3p

Ara=
1 avuç kabak 1p
ve şekrsiz kahve

+24

2 litre su spor yok

Canım, bugünkü menün örnek gösterilecek menülerden birisi olmuş. Aradaki kirazı umarım yemekten hemen sonra yememişsindir. Kabak çekirdeği de hem sağlıklı hem de değeri düşük, toplamda puanın da harika, tebrikler, açlık durumun nasıl bu arada? Eski diyetlerinle kıyaslanınca zorluk yaşıyor musun?

X