Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selam geldim ve de selincimin cevabını görünce çok mutlu oldum valla..

veridiğim kiloyuda gördün sanırım.. anlamaya ve uygulamaya başladım sanırım. çünkü sadece anlamak yetmiyor uygulamaya alışmak zaman alıyor bu diyet çünkü o kadar alışmışımki illaki sebze yemelisin meyve yemelisin gibi zorlamalara..

ama şunu da farkettim hakikaten slenicim sen ısrarla kahvaltıyı kuvvetli yapın diyorsun ya gerçekten öyle bence kaçamak yapmayı kafayı takmış olan birisi lütfen sabah yapsın.. çünkü vücut onu gün içinde çok güzel yakıyor amaaaa eğer sabah kahvaltısını düzgün yapmazsam düzenim bozuluyor.. mesela bu gün işyerine geldim yine simit alır yerim diye oda kalmamış börek pogaça almak istemedim buzdolabında peynirim vardı onu yedim ama öğlen yemeğine kadar baya acıktım..

neyse herkesin menüsünü okuya okuya ve senin tavsiyelerini dinleye dinleye vericez bu kiloları

aysebru demişti sanırım diyetin kaçıncı günü saymıyorum artık diye hakikaten bende saymıyorum ve de mümkün olduğunca kafaya takmadan rahat bir şekilde hareket ediyorum. çünkü ben baştan beri şunu dedim acelem yok. zaten kaç yıldır bu haldeyim.. gitsin de az gitsin önemli değil..

Rubi, vallahi çözdün olayı tebrikler. Kahvaltıyı kuvvetli yapıyoruz çünkü bir öğün dahi olsa istediğimiz şekilde beslenmemiz lazım. Yoksa çok uzun bir süre dayanamayız, vazgeçeriz, hep bir şeyler eksik kalır. Kahvaltıda ben ekmek yemeliyim mesela, eğer kahvaltıda ekmek yemesem ben bu diyeti yapamam, yapmam. Diyete ilk başladığım dönemde ertesi sabahı iple çekerdim çünkü insanın canı çekiyor ya unlu birşeyler çekiyor, hamurişi çekiyor, kolay değil yıllarca yemişsin pastaları börekleri pilavları, birden kesiyorsun, erkenden yatardım bazı geceler sabah olsa da simit yesem diye :))) Bazen tıka basa yerdim ertesi sabah ama erken yaptığında kahvaltını ve diğer öğünlerde karbonhidrat almadığında inan hiç bir şey olmuyor. Sabah yediğin karbonhidrat akşama kadar hikaye oluyor. O yüzden kiloları müsait olan kızlarımıza iki üç dilime kadar doyana kadar yiyin diyorum, çünkü biliyorum ki bir iki ay sonra zaten yiyemeyecekler. Ben şu an yeminle zorlasam bir dilimi geçemiyorum, bazen iki dilimle tost yapayım diyorum kesmeden, yarısında sanki dağları tepeleri yemiş gibi doyuyorum. Geçen heveslendim akşam yemeğinde bir kaçamak yapayım hadi dedim tavuk suyuna pilav koydum tabağıma, ne mümkün yiyebilmek, hemen tıkadı beni. Bitiremedim inanır mısın? Hem de ben, üç dolu tabak pilav yeyip kırmızı başlıklı kız'ın hikayesindeki kurt gibi karnım şişerek uykuya dalan ve bir saatlik uykunun ardından koşup yine mutfağa birşeyler yiyen ben. Yediğim iki kaşık pilav bile beni öylesine şişirdi ki yatana kadar hiçbişey istemedi canım. Ben buraya yazmıyorum acayip kaçamaklarım oluyor ama beynimi vücudumdan kopardım attım, pilavı yediğimde aay pilav yedim kilo alıcam demiyorum artık, aa eskisi kada pilav yiyemiyorum, demek ki midem küçülmüş ne güzel zayıflıyorum, zayıflayacağım diyorum. Ve öyle etkili oluyor ki yediğin ufak tefek şeylerden korkmamak.
Bu diyette iştah geçici, herşey zamanla sönüyor zaten azcık sabır lazım ilk dönemlerde. O ilk dönemi atlatırsan zaten sonrasında iki de bir aynaya koşup duracaksınız yemin ediyorum. Her gören kilo mu verdin diyecek, ve hiç açlık hissetmeyeceksiniz, çünkü iki lokma fazla değil doyacaksınız.
Canım, aynı şekilde devam edeceğini biliyorum, harikasın. Verdiğin kilo müthiş, daha da çoğunu göreceksin emin olabilirsin.

Rubi, vallahi çözdün olayı tebrikler. Kahvaltıyı kuvvetli yapıyoruz çünkü bir öğün dahi olsa istediğimiz şekilde beslenmemiz lazım. Yoksa çok uzun bir süre dayanamayız, vazgeçeriz, hep bir şeyler eksik kalır. Kahvaltıda ben ekmek yemeliyim mesela, eğer kahvaltıda ekmek yemesem ben bu diyeti yapamam, yapmam. Diyete ilk başladığım dönemde ertesi sabahı iple çekerdim çünkü insanın canı çekiyor ya unlu birşeyler çekiyor, hamurişi çekiyor, kolay değil yıllarca yemişsin pastaları börekleri pilavları, birden kesiyorsun, erkenden yatardım bazı geceler sabah olsa da simit yesem diye :))) Bazen tıka basa yerdim ertesi sabah ama erken yaptığında kahvaltını ve diğer öğünlerde karbonhidrat almadığında inan hiç bir şey olmuyor. Sabah yediğin karbonhidrat akşama kadar hikaye oluyor. O yüzden kiloları müsait olan kızlarımıza iki üç dilime kadar doyana kadar yiyin diyorum, çünkü biliyorum ki bir iki ay sonra zaten yiyemeyecekler. Ben şu an yeminle zorlasam bir dilimi geçemiyorum, bazen iki dilimle tost yapayım diyorum kesmeden, yarısında sanki dağları tepeleri yemiş gibi doyuyorum. Geçen heveslendim akşam yemeğinde bir kaçamak yapayım hadi dedim tavuk suyuna pilav koydum tabağıma, ne mümkün yiyebilmek, hemen tıkadı beni. Bitiremedim inanır mısın? Hem de ben, üç dolu tabak pilav yeyip kırmızı başlıklı kız'ın hikayesindeki kurt gibi karnım şişerek uykuya dalan ve bir saatlik uykunun ardından koşup yine mutfağa birşeyler yiyen ben. Yediğim iki kaşık pilav bile beni öylesine şişirdi ki yatana kadar hiçbişey istemedi canım. Ben buraya yazmıyorum acayip kaçamaklarım oluyor ama beynimi vücudumdan kopardım attım, pilavı yediğimde aay pilav yedim kilo alıcam demiyorum artık, aa eskisi kada pilav yiyemiyorum, demek ki midem küçülmüş ne güzel zayıflıyorum, zayıflayacağım diyorum. Ve öyle etkili oluyor ki yediğin ufak tefek şeylerden korkmamak.
Bu diyette iştah geçici, herşey zamanla sönüyor zaten azcık sabır lazım ilk dönemlerde. O ilk dönemi atlatırsan zaten sonrasında iki de bir aynaya koşup duracaksınız yemin ediyorum. Her gören kilo mu verdin diyecek, ve hiç açlık hissetmeyeceksiniz, çünkü iki lokma fazla değil doyacaksınız.
Canım, aynı şekilde devam edeceğini biliyorum, harikasın. Verdiğin kilo müthiş, daha da çoğunu göreceksin emin olabilirsin.

verdiğin gazlar için çok teşekkür ederim.. allah sendende hepinizdende razı olsun..

inşallah adam gibi zayıflarızda.. benim yapacak bir işim daha var biliyormusun? hele bir 70 küsürleri görebilirsem göğüslerimi yaptırıcam :))

selincim evet o sütdiliminden :)

canim ben 6cuckda uyaniyorum kizimi okula yolladiktan sonra kahvemi iciyorum benim 10 yasinda bir kizim var ve 9aylik oglun
8den sonra benim herif öglenci bu hafta 12de cikiyo evden onunla kahvaltimi yapiyorum ben bu yediklerimi sabah 8e kaydirmam imkansiz cünki canim hic istemiyo afff napcam ben ya

Aşkım hemen endişelenme, bir hafta sonra kilona bakar öyle karar veririz. Belki de vücudun alışıktır böyle beslenme de inşallah sorun olmaz. Herkesin vücudu aynı değil ki, verdiğin kilolara göre bence karar verelim. Pazartesiyi bekleyelim yani. Şimdilik suçluluk hissetmeden aynı şekilde devam, çünkü yediklerin ve menülerin çok iyi gidiyor. Şekerli hiçbir şey almamaya çalışırsan daha mutlu olacağım :)))

selin benim oglumda yapio benimle bu diyeti tavugumu yediiiii tok oldugu halde

arkadaslar o kadar cok yazmislar ki oku oku bitmiyo. selintepe cok güzel anlatiyo güzel yorumlar yaziyosun .tesekkürler bizden

Kız, aynen ben de senin gibi kahvaltıda ekmek yemediğim zaman ağlamaklı oluyorum. Diğer öğünlerde hiiç sıkıntı olmuyo ama kahvaltıda muhakkak bir dilim de olsa yemem lazım. Birkaç kez denedim omlet falan yiyim diğer kızlar gibi yok, daha çok acıkıyorum, hatta hemen acıkıyorum yarım saat geçmeden. İlla ekmek olucak.

Bende cumadan beri ağzıma ekmek ve karpuz sürmüyorum ama artık acıkmıyorum , beni de onlar acıktıyor , et tok tutuyor , tam tersi yani :)

Sutem çok hoşsun yaa :)))) Tavuklarını paylaşma kimseyle onlar senin hakkın. Ben kavga ederim bazen eşimle ekmek yesene sen diye benim etlere sarktığı zaman :)))

Burçak, harbi karpuz acayip acıktırıyormuş ben de keşfettim. Yazın çok karpuz yerdim bir dönem, mide kazınması ondanmış meğer. Ne tehlikeli bir meyve, kavun da öyleymiş, uzaktan sevişiyoruz şimdi ikisiyle de.

Kız Rubi, göğüslerimizi beraber yaptıralım, benimkiler de sarktı anasını satıyım :))))

valla senin yaptırma zamanın gelmiş de geçiyorrrr :)) 69 ları görmüşün..

ben 79 a bile razıyım şu an.. eşim he he deyip geçiyor ama ben çok inatçıyım zayıflarsam gerçekten yaptırıcam inşallah o zamana yine görüşüyo oluruzda anlatırım size de yaptırdığımı :))

Yalnız Rubi, atladığın bir konu var zayıflayınca göğüslerin de zayıflıyo hayatım, o yüzden küçülttürmen gerekmiycek silikon belki.

Burçak, harbi karpuz acayip acıktırıyormuş ben de keşfettim. Yazın çok karpuz yerdim bir dönem, mide kazınması ondanmış meğer. Ne tehlikeli bir meyve, kavun da öyleymiş, uzaktan sevişiyoruz şimdi ikisiyle de.

Selin ablam ben meyvelerden boşandım vallahi :) Uzaktan bile sevişmiyorum artık :) Canım da tatlı istemiyo zaten çok tatlı sevmem , varsa yoksa peynir , onunda serbest olduğu bir diyet buldum sayende hihoyyyt

Burçakcım, peynir demişken bişey buldum isteyenler yararlanabilir onu yazıyım hemen. Burger almak için Kiler'e gide gele başka bişey keşfettim. Tahsildaroğlu'nun krem lor peyniri var, margarin kutusu gibi dışı, değerleri bana kalırsa düşük, sabah ekmeğimi kızartıp makinede, ondan sürüyorum üç dört gündür, açıkta satılan lorlar ekşimsi oluyor hiç sevmiyordum o yüzden lor peynirini ben. Bunun tadı tereyağı gibi hiç ekşilik yok, ekmeği kızartıp üstüne sürdüğünde nefis oluyo, herkese tavsiye ederim.

Benimkiler de bomba gibiydi Rubi, ama şimdi fosalmış balon gibiler :)))) Ben kıyafet altını çok fazla dert etmiyorum nedense, sütyenle halloluyor, dışardan belli olmayan hiçbişey psikolojimi bozamıyor artık. Gittiğim güzellik merkezindeki kız göğüslerin için makineye gir demişti, belki onu denerim, bir iki seansta sıkılaştırıyormuş sarkık deriyi, yapanlara bakayım da bi ona göre karar vericem hem daha ucuz.

Burçakcım, peynir demişken bişey buldum isteyenler yararlanabilir onu yazıyım hemen. Burger almak için Kiler'e gide gele başka bişey keşfettim. Tahsildaroğlu'nun krem lor peyniri var, margarin kutusu gibi dışı, değerleri bana kalırsa düşük, sabah ekmeğimi kızartıp makinede, ondan sürüyorum üç dört gündür, açıkta satılan lorlar ekşimsi oluyor hiç sevmiyordum o yüzden lor peynirini ben. Bunun tadı tereyağı gibi hiç ekşilik yok, ekmeği kızartıp üstüne sürdüğünde nefis oluyo, herkese tavsiye ederim.

Ben de geçen gün aldım aynı peyniri ehehehe üzerinde bir kutu 0.02 kbh yazıyor neredeyse 0 yani minik kutuları vardı ricotto diye geçiyor italyan loruymuş bir kutu 100 gr falan muhteşem bir tadı var. Bayıla bayıla yiyorum sabah akşam zemuszemus

En güzel yanı ekmeğe sürülebilmesi, normal loru kaşıklasan yenmez, dağılıyo ay. Bi de tadı nası ekşi, nası gıcık, işkence gibi. Böyle böyle bulucaz işte burçakcım, hem zevk alıcaz yediklerimizden hem zayıflıycaz.

X