Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Arkadaşlar, tartılma konusu açılmışken hemen yazayım. Bu hafta şöyle bir şey yapalım diyorum. Her gün tartılmak isteyenler yazsın bana ve tartılsın, yok ben haftada bir tartılıcam diyenler de belirtsin. Ona göre listelerin başına not alıcam ve toplu sonuçta bu konuyu değerlendiricez. Ben başlıyorum, ben haftada bir tartılıcam.

ızlem, tanıdığım tüm ıkizler incecik biliyor musun. Hayret ettim şimdi. Hoş, senin de çok fazla fazlalığın yok ama diğer ikizler burcuyla çeliştin :)

İnat ettim, alıcam o burgerlerden. 1. guruptaki arkadaşlar birgün önceden burgerleri bitiriyo ki biz alıp kilo veremeyelim diye. Bu arada Ebru sen de mi Boğa burcusun, ben deeee.
Okuduğum bir yazıda şişmanların yarıdan fazlası Boğa, Aslan, Balık, Akrep ve Yengeç burçlarından çıkıyomuş. Damak zevkimiz kuvvetli biz napalım di mi :))

canım bunu bende duymuştum üstelik benim yükselenimde akrep...

canım bunu bende duymuştum üstelik benim yükselenimde akrep...

Gülüşün, sempatikliğin tipik Boğa. Biliyorsun bizim en önemli özelliğimiz inatçı olmamız, başladığımız bir işi sonuna kadar önümüze ne çıkarsa çıksın bitiririz. Başlamakta zorluk çekeriz ama başlarsak bitti.

Canım paketlenmiş peynirlerde üzerinde yazılan karbonhidrat değeri baz alınır. Çünkü paket raf ömrünü korumak amacıyla içine katkı maddeleri ekleniyor ve değeri yükseliyor. Paketlerde yazan doğru. Ancak açık alacağın peynirlerde özellikle de kalıp beyaz peynirlerde değer daha düşük. Çökelekde de 100gr=1 civarıdır diye düşünüyorum. Doğal olduğunda bu değer geçerli çünkü.

teşekkür ederim canım. ben çökelek cısdır diye düşünmüştüm aslında. şöyleki yoğurdun k.puanı yüksek. ee çökelikte yoğurttan yapılıyo. o yüksek o düşük kafam karıştı. :uhm: neyse riske gerek yok lor daha ii fikir sanırım. birde baktım benmi göremedim acaba hindistan cevizinin karbosu kaçtı?

Arkadaşlar, tartılma konusu açılmışken hemen yazayım. Bu hafta şöyle bir şey yapalım diyorum. Her gün tartılmak isteyenler yazsın bana ve tartılsın, yok ben haftada bir tartılıcam diyenler de belirtsin. Ona göre listelerin başına not alıcam ve toplu sonuçta bu konuyu değerlendiricez. Ben başlıyorum, ben haftada bir tartılıcam.

bende haftada bir tartılsammı acaba?
ayy karar veremedim birden:bbo:
yok yok haftada bir tartılıyım ben daha iyi...

kız selin sayfa yenilemeyi öğrenince yazılanlar kanıyor arada

bu 3. yazışım kız ben tartılırım hergün
:jeyyar:

Son düzenleme:
Yok Zara sabahları ekmek yiyeceksin, ben rekor konusunda değerlendirme yaptığım için ekmeği söyledim. günlük alınan değer rekoru Aysebru'da halen, 5 almıştı o sadece bir günde. Senin yediğin ekmek sadece 8 puan, o açıdan yazdım ben.

Gülüşün, sempatikliğin tipik Boğa. Biliyorsun bizim en önemli özelliğimiz inatçı olmamız, başladığımız bir işi sonuna kadar önümüze ne çıkarsa çıksın bitiririz. Başlamakta zorluk çekeriz ama başlarsak bitti.

her özelliğini taşıyorum hakikaten.
şimdide başladığım işi bitirmem gerek.
hep beraber olacak inanıyorum canım.

Paress'cim, bütün peynirler sütten ve yoğurttan yapılıyor ama değerleri değişik haliyle. Sütün de karbonu yüksek ama mayalanınca düşüyor.

rekorumu kaptırmamkaydirigubbakcemile2:hooray:
bugünde 12 kb oldu toplamım selincim.
baktınmı listeme acep?

ızlem gördüm yazdığını, ben de hemen altına yazdım ama onu da sen görmemişsin :)) Bu hafta isteyen tartılacak istemeyen tartılmayacak, başa çıkamadım bu tartı konusuyla :))) Tartılanlarla tartılmayanlar arasında değerlendirme yapacağım en son gün. Belki iyi bir sonuç çıkarırız diye düşünüyorum.

Yok Zara sabahları ekmek yiyeceksin, ben rekor konusunda değerlendirme yaptığım için ekmeği söyledim. günlük alınan değer rekoru Aysebru'da halen, 5 almıştı o sadece bir günde. Senin yediğin ekmek sadece 8 puan, o açıdan yazdım ben.[/QU

..neyse bende sandim ekmek yemicem...ebru ne yemiski merak ettim bulamadimda diger sayfalara gectim ama

Listeni kopyaladım Ebrucum. Hatta kopyalarken düşündüm ben olsam asla domates salatalık yemem ekmek yerim diye :)) Ben biraz ekmekçiyim herhalde. Toplamda ikisinin puanı eşit nasılsa, ben ekmek peyniri tercih ediyorum hep. Sabah ekmek tarzı olmadan nasıl yaşıyorsun ay sen, ben muhakkak yemeliyim sabahları özellikle.

Dur ben kopyalıyım, benim listeden ulaşmak daha kolay.

29.06.2010 SALI TOPLAM:
sabah
1 domates 6 kb
1 salatalık 4 kb
lor peyniri 1 kb

öğle
1 haşlanmış tavuk but 0 kb
lor peyniri 1 kb

ara
şekersiz türk kahvesi 0 kb

akşam
tavuk burger 0 kb
diet cola 0 kb

2,5 lt su
wc 1

kızlar toplam 12 kb olmuş.
aslında sabah domates salatalık yemiycektim ama annem köyden yollamıştı mis gibi.... n

neyse şimdi çıkıyorum kapı çaldı herkes öpüldü.

Dur ben kopyalıyım, benim listeden ulaşmak daha kolay.

29.06.2010 SALI TOPLAM:
sabah
1 domates 6 kb
1 salatalık 4 kb
lor peyniri 1 kb

öğle
1 haşlanmış tavuk but 0 kb
lor peyniri 1 kb

ara
şekersiz türk kahvesi 0 kb

akşam
tavuk burger 0 kb
diet cola 0 kb

2,5 lt su
wc 1

kızlar toplam 12 kb olmuş.
aslında sabah domates salatalık yemiycektim ama annem köyden yollamıştı mis gibi.... n

neyse şimdi çıkıyorum kapı çaldı herkes öpüldü.

cokk güzel bir liste valla tebrik ederim seni ayaga kalkarak hemde.... hep 0 yemissin sen yaa..

X