selin bende yarismadayim emi..ne yedigimimi yazacam ben hergün buraya ?? kilom 73.2
selintepe canimmm bitanem ben bu diyeti oglumada uygulayabilirmiyim ?? 9 yasinda 60 kilo..kendimi zayiflattimda onu bir türlü zayiflatamadim...okudugum kadariyla et fazla tketilecekmis...ve oglumda et delisidir ben ona hergn et yapsam cocuk kafayi yer cok mutlu olur...cevaplarsan sevinirim...
Rubicim, pardon ben yanlış anladım o zaman hayatım, ben acıktığın halde birşey yemedin zannettim. Sen cola içme hayatım o zaman, bu hafta bulucaz emin ol sendeki yanlış giden şeyi.
Canım, benim bu diyeti yapan ya da yapmaya çalışan diyim, en küçük tanıdığım 13 yaşında bir erkek çocuğu. 72 kilodan 68'e düşmüştü kısa bir süre içinde. Ama okullar açılınca yine saldırdı cipslere kolalara son dönemde kaç kilo hiç sormadım. Çocukların herşeyi yemesi lazım biliyosun, ben ancak kilolarından dolayı yaşadıkları psikolojik sorunları tüm hayatlarını kötü yönde çok fazla etkiliyor ise kısa sürede kilo vermeleri için bu diyeti öneririm. Yani elzemse biran önce kilo vermeleri. Senin oğlunun fotoğrafını gördüm, öyle aman aman kilolu değil. Çocuklara bu diyeti yaptırmak zor çünkü şekere dayanamıyorlar, kıyamıyorum. Ama ete razıysa ve seviyorsa bir iki hafta dene fazla zorlama ama. Et ürünlerinin yanında muhakkak yoğurt ve salata yedir, kilo vermesi hızlı olmasa da muhakkak verir. Daha sağlıklı yap anlayacağın bu diyeti onun menüsünde.
maasallah allah burdaki sevgini bozmasin.....gercekten cok okudumda yazilari her soruya yardimci olmussun...bende tebrik ederim seni,,,iyiki anliyolar seni :)) bende o kadar anlattim zayiflama metodumu dinleyop gectiler hic uygulamadilar..yabanci yabanci kisiler telefon acardi bana numarani surdan burdan aldik diye,,sen zayiflamissin derlerdi...birdahada aramazlardi :)) neyse kolay gelsin ..
canim dondurma istioo yaaaa
cok skiliyorummmmmmmm
hava sicakkk annem temizlik yapcaz diyo kafayi yicem vallahiii
ne giyinesim var ne hazirlanasim var ne markete gidesim var, reglden mi bi tuhaf oldum anlamadim
evet görünüs olarak cokk sisman degil sayi olarak fazla iste..kutayi zaptetmek cok zor evet..ben bu diyeti uygulicam ama ona bakalim ne olacak..diyeti bilen biri kutay zaten..cocuga anlata anlata mahvettim zaten..bu yasta diyeti biliyo yani..neyse denemekte yarar var ...yogurt salataya bayilir ...yau bu tam kutaylik yaa..:))
Vallahi öyle Zara, sağolsunlar beni anlıyorlar çünkü ben de 100'lü kilolardan 60'lı kilolara kadar herkesin sıkıntısını, psikolojisini, yaşadıklarını çok iyi anlıyorum, bu yönde destek olmaya çalışıyorum da şu 50'li çıtırların hala kilo vermek için ortalıkta gezinmesine gıcık oluyorum yaa kötükedihüso Burdan 50-60 topiğine o çıtırın yanına tüm kızlarımızı göndermek hedefimiz, inşallah olur hayırlısıyla.
Vallahi öyle Zara, sağolsunlar beni anlıyorlar çünkü ben de 100'lü kilolardan 60'lı kilolara kadar herkesin sıkıntısını, psikolojisini, yaşadıklarını çok iyi anlıyorum, bu yönde destek olmaya çalışıyorum da şu 50'li çıtırların hala kilo vermek için ortalıkta gezinmesine gıcık oluyorum yaa kötükedihüso Burdan 50-60 topiğine o çıtırın yanına tüm kızlarımızı göndermek hedefimiz, inşallah olur hayırlısıyla.
Ne şanslısın ay, benim oğlan yoğurdu sever ama etten ve salatadan nefret eder. Yediğinin tamamı neredeyse karbonhidrat ve acayip zayıf. Bakar mısın işte ne garip. Ne çektiğimi sen düşün artık diyet sürecinde. Ayrı yemekler, ayrı masalar :)
Ekmeği beyaz olmasın Kutayın sadece kahvaltıda ekmek yedir, öğlen ve akşamları yağsız etlerden dilediğince yesin yanında salata ve yoğurtla, bakalım ne olacak, onun da kilosunu kaydedelim bari :)
ya bu içtiğimiz çaylar sıvıdan sayılıyormu??
ya aylin sorucam her seferinde araya başka birşey giriyor sen neden kanat yiyorsun sevdiğin için mi yoksa sadece onu bulabildiğin için mi markette sonuçta kısıtlı olabilir almanyada, onda hiç et yok ki 2 kanatla ne doyarsın ne de ağzına bişiy girer deriden başka, sen birde burger ve göğüs filan dene canım olumunekankayizsmile