Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

selin bende yarismadayim emi..ne yedigimimi yazacam ben hergün buraya ?? kilom 73.2

Canım, benim bu diyeti yapan ya da yapmaya çalışan diyim, en küçük tanıdığım 13 yaşında bir erkek çocuğu. 72 kilodan 68'e düşmüştü kısa bir süre içinde. Ama okullar açılınca yine saldırdı cipslere kolalara son dönemde kaç kilo hiç sormadım. Çocukların herşeyi yemesi lazım biliyosun, ben ancak kilolarından dolayı yaşadıkları psikolojik sorunları tüm hayatlarını kötü yönde çok fazla etkiliyor ise kısa sürede kilo vermeleri için bu diyeti öneririm. Yani elzemse biran önce kilo vermeleri. Senin oğlunun fotoğrafını gördüm, öyle aman aman kilolu değil. Çocuklara bu diyeti yaptırmak zor çünkü şekere dayanamıyorlar, kıyamıyorum. Ama ete razıysa ve seviyorsa bir iki hafta dene fazla zorlama ama. Et ürünlerinin yanında muhakkak yoğurt ve salata yedir, kilo vermesi hızlı olmasa da muhakkak verir. Daha sağlıklı yap anlayacağın bu diyeti onun menüsünde.

Rubicim, pardon ben yanlış anladım o zaman hayatım, ben acıktığın halde birşey yemedin zannettim. Sen cola içme hayatım o zaman, bu hafta bulucaz emin ol sendeki yanlış giden şeyi.

bende inanıyorum bu hafta elimden geldiğince bende tek çeşit beslenmeye gayret edicem .. gerçi zor oluyor ama uğraşıcam.. işin komik tarafı ben eti çok severim sebze sevmem ama şimdi yasak ya canım sebze istiyor valla.. makarna pilavı zaten hakikaten unuttum ve canımda istemiyor yada onu tolere edebiliyorum..

evet görünüs olarak cokk sisman degil sayi olarak fazla iste..kutayi zaptetmek cok zor evet..ben bu diyeti uygulicam ama ona bakalim ne olacak..diyeti bilen biri kutay zaten..cocuga anlata anlata mahvettim zaten..bu yasta diyeti biliyo yani..neyse denemekte yarar var ...yogurt salataya bayilir ...yau bu tam kutaylik yaa..:))

canim dondurma istioo yaaaa
cok skiliyorummmmmmmm
hava sicakkk annem temizlik yapcaz diyo kafayi yicem vallahiii

ne giyinesim var ne hazirlanasim var ne markete gidesim var, reglden mi bi tuhaf oldum anlamadim

Vallahi öyle Zara, sağolsunlar beni anlıyorlar çünkü ben de 100'lü kilolardan 60'lı kilolara kadar herkesin sıkıntısını, psikolojisini, yaşadıklarını çok iyi anlıyorum, bu yönde destek olmaya çalışıyorum da şu 50'li çıtırların hala kilo vermek için ortalıkta gezinmesine gıcık oluyorum yaa kötükedihüso Burdan 50-60 topiğine o çıtırın yanına tüm kızlarımızı göndermek hedefimiz, inşallah olur hayırlısıyla.

canim dondurma istioo yaaaa
cok skiliyorummmmmmmm
hava sicakkk annem temizlik yapcaz diyo kafayi yicem vallahiii

ne giyinesim var ne hazirlanasim var ne markete gidesim var, reglden mi bi tuhaf oldum anlamadim

zayiflicam kalori yakacam tartiya yarin ciktigimda az gösterecek diye kalk temizlik yap sonra birrr ohhh dondurmasi ye :)) ..ben bu lafi diye diye ne otobüse binmisimdir ne tranvaya her yere yürümüsümdür...:))) hem yürürkende karnimi ve bacaklarimi skimisimdir..ertesi gün hamlardi her yerim :))

Ne şanslısın ay, benim oğlan yoğurdu sever ama etten ve salatadan nefret eder. Yediğinin tamamı neredeyse karbonhidrat ve acayip zayıf. Bakar mısın işte ne garip. Ne çektiğimi sen düşün artık diyet sürecinde. Ayrı yemekler, ayrı masalar :)
Ekmeği beyaz olmasın Kutayın sadece kahvaltıda ekmek yedir, öğlen ve akşamları yağsız etlerden dilediğince yesin yanında salata ve yoğurtla, bakalım ne olacak, onun da kilosunu kaydedelim bari :)

bende çok gıcık oluyorum bir seferinde bir arkadaş grubunda tonton bir arkadaşım zaayıf bir arkadaşım şikayetlenirken ayva göbeğinden :mymeka: demişti ki...
sen kıyafetin içinde güzel durmak istiyorsun, bense üzerime kıyafet bulmak istiyorum o yüzden kes sesini demişti delikafadulden abartısız 30sn bir sessizlik olmuştu herkes dumur :dance: :dance: :dance:

evet o 50 kiloluk kisi benimde tuafima gitti ..ben inanip sordum ama kilomu vermek istiyosun diye.:)) sen ise dogrusunu anlamissin :)) hayret yaa..olmaz diye birsey yok inaniyorumki her kilolu bayan burda istedigi sayiya kavusup ve birdaha kilo almayacaklarina ...

ya aylin sorucam her seferinde araya başka birşey giriyor sen neden kanat yiyorsun sevdiğin için mi yoksa sadece onu bulabildiğin için mi markette sonuçta kısıtlı olabilir almanyada, onda hiç et yok ki 2 kanatla ne doyarsın ne de ağzına bişiy girer deriden başka, sen birde burger ve göğüs filan dene canım olumunekankayizsmile

aman allahim yaaa demeye doyamiyorum:)) valla tam kutaylik bu :)) ekmek sirf okula götürüyor 1 dilim..onuda ortadan kesiyorumki 2 dilim gibi görünsün diye..yemeklerde asla ekmek yemiyoruz...beyaz ekmek almam..siyah ekmek var burda birbirine yapisik ismi ne bilmiyorum..onu tüketiriz..

ya bu içtiğimiz çaylar sıvıdan sayılıyormu??

Bi doktora sormuştum ben bu soruyu rubi, çünkü mantıken sayılması lazım. Çok açık içersen belki ama koyu içersen sayma demişti ve anlamadığım tıbbi terimlerle açıklamıştı :) Saf su çok ayrıymış, içine başka bir madde girince başka sonuçlar doğuruyormuş. Yani sonuçta çay içiyorsan çok açık iç. Suyu içerken miden mi bulanıyor, unutuyor musun?

tavuk burger ve tavuk gögüsü diyorsun sanirim
bundan alicam zatenn
üsengecligimden cikip almiyorukiii....

var cesit olmazmii
nebilim kanadi cok seviyorum hele izgara da....
bonfile yedim dün izgara da güzel oldu

sutem, Melek, selintepe+, Zara78+, KK Pro Üyedarkolive, brchngcr, aylin90, ekincik+, SadeceAsk, rubi, narin_nazenin, gulhatun, gülsarı, sHiRiNeee

masallllahhhhh

yok canım ya suyu en az 2 litre içerim yaz kış farketmez.. ama çayıda işyerinde gün içinde çok içerim
akşamda yemekten sonra bi güzel demler içerim.. eğer çay da sıvıdan sayılıyorsa benim en az sıvı tüketimim 3lt olur o zaman dicektim .o yüzden sordum..

Kızlar bana müsade, tartılanların kilo bilgilerinin tamamını kopyaladım. Akşam girerim büyük ihtimal. Öptüm hepinizi.

merhaba kızlar bende yazıyım yediklerimi
sabah
1 dilim kepek ekmeği
kibrit kutusu kadar kaşar peyniri
öğle
2 katı pişmiş yumurta
1 salatalık
akaşamda çok az haşlanmış tavuk göğüsü yiyeceğim ama şuanda acayip tokum.

kızlar bu haftaki yarışmada herkese bol şans diliyorum.. geçen hafta 1 2 ve 3. olanlara sesleniyorum. bu hafta işiniz zor üçünüzden birini yerinden edeceğim :))

bu yarismanin ne özelligi vardi unuttum ben yaa
2 grup mu yapiyorduk? sonra yarisiyorduk sanirim???
nezaman gruplari belirlicen selin abla?
bu gece sanirim, herkes yazdiktan sonra?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…