öyle diyosun ama ben vücudumu biliyorum artık.. beni ne şişirir ne şişirmez anlıyorum.. sana belki pogaçanın zararı vardır da colanın yoktur ben kendi vücudumdan bahsettim orda
evet bencedee kaydirigubbakcemile5
selinim sen ne kadar muhterem bir kadınsın yaa, bu kadar içten bu kadar samimi hiç bıkmadan sıkılmadan anlatıyorsun herkese izah ediyorsun vallahii allah hayatta olmasını istediğin ne muradın varsa versin, umarım birgün reel hayatta da karşılaşırız çok isterim seninle yüzyüze muhabbet etmeyi :içelim:
zara mekkafoodun varya hani köfteleri ondan canim dur resim ekliyimde anla
Google-Ergebnis für http://www.mekkafood.com/uploads/pics/00100_Tavukburger_36x70g_01.jpg
Teşekkürler ayy, şımardım :) Cidden bana çevremde Güzin Abla derler hep, kimin ne sıkıntısı derdi varsa bana gelir, olaylara hep değişik açıdan bakmaya çalışırım. Yaptırdığım bir testte % 98 sosyal zeka seviyesine sahip olduğum çıktı. :jeyyar: Bu da çok derin ve insanlarla iletişimi çok iyi, anlayışlı bir kişiliğim olduğumu gösteriyormuş. Bu siteye tesadüfen girdim ve sizleri tanıdıktan sonra bir daha ayrılamadım. Ben de çok isterim herkes zayıfladıktan sonra orta yerde bi parti versek ne güzel olur. :)
Tatlım, cola'ya daha önce ben de soğuk bakıyordum biliyosun. Ama Aysebru'nun deneyiminden sonra ben de içtim ve inan hiçbişey olmadı. Şeker hastaları içiyor, ki bu büyük bir risk onlar için, düşünsene hayatları söz konusu o kadar şekerden. Yani firmalar bu büyük riski göze alıp da normal şeker katamazlar, bu imkansız. O yüzden sana zero'nun herhangi bir zararı oldu diye düşünmüyorum. Şu cümlen ilgimi çekti, bütün gün 2 puaça ile durmuşsun. Ama biz ne yapıyorduk, puaça yediğini sorgulamayorum, puaça yedikten sonra suçlanıp aç kalmanı sorguluyorum. Sen tamam puaça yemişsin, bizim diyette asıl kural şu: Aç kalmayacaksın, hele hele karbonhidrat ve yağın birlikte olduğu bir gıdayı aldıktan sonra hiç aç kalmayacaksın. Bu ikisi bir arada zaten yağ depoluyor, bir de akşama kadar hiçbirşey yememen direk vücudunu savunmaya geçirmiş ve resmen yağ depolamış bir günde vücudun. Yemin ediyorum, puaça yedikten iki üç saat sonra iki yumurta yeseydin mesela veya iki tavuk burger, akşamında da aynı şeyleri yeseydin tartın bu kadar çıkmazdı. Hata yapa yapa öğrenicez, bizde az yemek yok hayatım, bizde ne kadar çok sakıncasız yersen o kadar çok kilo vermek var. Bunu çekinerek yazdım, çünkü araya sakıncalı başka gıda serpiştirirseniz bilmeden aksine kilo alırsınız. Ama gün içerisinde ne kadar çok sakıncasız yani 0 gurubundan alırsanız o kadar çok kilo verirsiniz.
ee iyide sana o zaman karbonhidratın bir zararı yok demektir, ee ne işin var karbonhidrat diyetinde o zaman sempatiksalakcinni cidden anlamadım yaniii bir anlayan varsa banada anlatsın... buyrunnnnnnnnn
Teşekkürler ayy, şımardım :) Cidden bana çevremde Güzin Abla derler hep, kimin ne sıkıntısı derdi varsa bana gelir, olaylara hep değişik açıdan bakmaya çalışırım. Yaptırdığım bir testte % 98 sosyal zeka seviyesine sahip olduğum çıktı. :jeyyar: Bu da çok derin ve insanlarla iletişimi çok iyi, anlayışlı bir kişiliğim olduğumu gösteriyormuş. Bu siteye tesadüfen girdim ve sizleri tanıdıktan sonra bir daha ayrılamadım. Ben de çok isterim herkes zayıfladıktan sonra orta yerde bi parti versek ne güzel olur. :)
kizz bunun icinde kalorili maddeler yokmu anaaa...ay ben bundan 2 tane 3 tane yersem geberirim kendimi suclaya suclaya ...sasirdim inan...
şimdi şöyle söyliyim.. ilk olarak poğaça yedim diye kendimi aç bırakmadım.. sadece acıkmadım.. ikinci olarak da colanın şekerinden bahsetmiyorum ben.. yani beni şişiriyor cola elim ayağım şişiyor içince anlatabiliyormuyum.. belki vücudumun ödem toplamasına sebep oluyor diye düşünüyorum sadece.. yoksa bende colayı severim vede hakikaten tatlı yemektense cola içmek daha mantıklı ama işte bende böyle bir etkisi var.. zaten normaldede çok cola içen ir bir insan değilim..
ayrıca son üçgündür her gün 1 saat yürüyüş 10 dk park aletlerinde hareket ve evde üst beden hareketleri de yapıyorum.. benim gerçekten bu gün daha hafif çıkmam gerekiyordu
havalar bu haftada serin gidecekmiş benim işime yaradı yürüyüş açısından valla
Herkese günaydınlarr ..
Kızlar haftasonunda malesef dkkat edemedm dyetme .2 erkek kardeşm bendeydi.cuma cumartesi pazar her akşamada msafrm .öyle çok fazla yemedm ama k.h değerlerine dkkat edemedim malesef .bugün çok dikkatle başladım tekrar .İnş cumaya kadar braz kilo verebilirim ..
cuma 72.3
pazartesi 72.3
boy ..171
Haftasonu herkes kaçırdı canım, sorun değil, kilo almamışsın ya önemli olan o. Kayıt tamamdır, bol şans. Kupayı vericen mi bakalım başkasına :))
acaba bendeki listemi yanlış ya , teşşekkür edrim selin gelincede bi baksın bakalım inşallah senin dediğin gibidir. bende herkesin listesini inceleyip kendime alternatif arıyorum
bende kilomu bildireyim barii
sabah tartiyla büyük bir kavgadan sonra onu yendimmmm vee tarti 82.5 gösterdi. yani gecen haftadan beri 2.5 kilo vermisim oley:dance:
inan her iki halinle de muhteşem görünüyorsun, ama tabi ki sağ taraftaki resimde muhteşem ötesisin, birazdan konsere çıkacak ünlü bir sanatçı gibi duruyorsun :) 70 kilo halini hayal dahi edemiyorum aboooovv.
Aylin90, dur gitme. Tavuk kanat alma kız, tavuk tam but veya baget al ve teflonda kendi yağında, suyunda pişir. Daha yağsız olur. Kar kardır. Ayliiin gitti mi ne.
selin bende yarismadayim emi..ne yedigimimi yazacam ben hergün buraya ?? kilom 73.2
Aylincim, ben kanat çok yedim verdiğim kilolar esnasında, ama herkesin aynı değil bünyesi, mesela ben yoğurt falan da çok yedim ama kimisine yaramıyor, ben senin az zamanın kaldı denemeye fırsat yok diye kanat yerine diğerlerini tercih et dedim, kanat daha yağlı çünkü. Zamanın olsa herşeyi deneyebilirsin, geniş zamanlılara dene diyorum zaten. İşini garantiye al ve kanattan daha az yağlıları al şimdilik.