- 2 Mart 2009
- 2.322
- 7
27/06/2010
4 yumurta 0
200 gr peynir 2
10 zaytin 2
1 domates 6
100 gr sucuk 1
öğlen
2 avuç kabak çekirdeği 2
1 domates 6
1 yeşil biber 3
beyaz peynir1
akşam
2 porsiyon patlıcan yemeği 14
1 kase yoğurt 10
2 avuç kabak çekirdeği 2
100 gr kiraz ve 100 gr erik 14
offffff offffffffffffffff 63 karbon etti yaaaaaaaaa çok yemişim işte acıktım bugun çünkü evde olunca böle oluyo işteyken bu kadar problem olmuyo sinir oldummmmmkötükedihüso
bu arada ben kendimde artık şuna eminim colanın diyetide olsa zero suda olsa bana yaramıyor.. artık mümkün olduğunca hiç içmemeye gayret göstericem..
cumartesi sabah 97.400 düm dün sabah da aynıydım.. dün bütün gün 2 pogaça akşamda tavuk burger ve roka yedim yanınada zero içtim.. bu sabah çok emindim en fazla 97 çıkacağımdan ama ne yazıkki olmadı bence suçlu cola
Herkese günaydınlarr ..
Kızlar haftasonunda malesef dkkat edemedm dyetme .2 erkek kardeşm bendeydi.cuma cumartesi pazar her akşamada msafrm .öyle çok fazla yemedm ama k.h değerlerine dkkat edemedim malesef .bugün çok dikkatle başladım tekrar .İnş cumaya kadar braz kilo verebilirim ..
cuma 72.3
pazartesi 72.3
boy ..171
bugünkü menüm:sabah labne sürülmüş 2 dilim uno denge light ekmek ara 3 zeytin öğlen: 1 adet haşlanmış yumurta ve 3 parmak örgü peynir akşam: 1,5 porsiyon kızarmış alabalık , 3 çatal rus salatası, haydari, biber-domates kızartma ve roka-maydanoz salatası , üzerine sade soda. gece az şekerli türk kahvesi bugün çok yedim ama puan bazında zayıf , doyurucu özelliği yüksek gıdalar seçmeye çalıştım...SELİN NE DER ACEP bu menüye?
ewet tülaycım sen hangi listeden bakıyorsun senin değerlerin biraz az gibi...
ben ebru akının karbonhidrat listesinden bakıyorum...
:lepi: :lepi: :lepi:yarışma için bildirim...
boy : 1.67
cuma : 71.00
pazartesi 70.800( bol kaçamaklı dondurmalı bir hafta sonu idi, sanırım denizde geçirdiğim 2 saatlik palet atma beni kurtardı... bugünden itibaren kaçamak yok sempatiksalakcinni )
:gitme:
noldu kiz hairdir niye üzgünsün
regl olmadim halen :gitme: cok sis karnim
kilom fazlalismiss...... sanki 83 olamicam 17 temmuza kadar :gitme:
Kızlar yarışma için adımı yazdırayım o zaman.
Selincim boy:163 kilo:84 ile adayım.
yarım kilo daha vermişim 65.5 oldum yanı .ahahaahahakaydirigubbakcemile2
bu arada ben yarışmaya katılamıcam selinim 1 temmuzda tatile çıkıyorum uzunca bi süre de yokum; ama rejime denvam döndüğümde ben de fotomu yayınlayacağım. herkese kolay gelsin...
bu arada ben kendimde artık şuna eminim colanın diyetide olsa zero suda olsa bana yaramıyor.. artık mümkün olduğunca hiç içmemeye gayret göstericem..
cumartesi sabah 97.400 düm dün sabah da aynıydım.. dün bütün gün 2 pogaça akşamda tavuk burger ve roka yedim yanınada zero içtim.. bu sabah çok emindim en fazla 97 çıkacağımdan ama ne yazıkki olmadı bence suçlu cola
olursun canım olursun, 2şer 2şer gider kilolar bi regl ol tamamdır olumunekankayizsmile
bende 65 olmak istiyorum düğünümüz var 17sinde birde 27sinde var belki 40 beden olabilirim cicilerimi ona göre seçerim kaydirigubbakcemile3 bayanssulusmile
olursun canım olursun, 2şer 2şer gider kilolar bi regl ol tamamdır olumunekankayizsmile
bende 65 olmak istiyorum düğünümüz var 17sinde birde 27sinde var belki 40 beden olabilirim cicilerimi ona göre seçerim kaydirigubbakcemile3 bayanssulusmile