canıııım sağol benim annemin adı da hatun tabi senin adın hatun mu bilmiyorum ben ayşe.
canım moralim düzeldi şükür dün 800 gr verdim bana çok iyi oldu moral açısından.
idolümüzden birisin
bende sevdim bu beslenme şeklini .hakikaten ekmekten zevk almıyorum artık.
zaten prof ahmet aydın da genlerimize uygun beslenme şeklinin bu olduğunu söylüyor
kızlar ben bugün koca bi tabak mantı yedimm yazmayacaktım ama dayanamadım yazdımkaç krbn die hiç sormuyorum bile.ka. haftadan sonra nası yaptım böle bişi anlamadım
ven-harcım hiç suçluluk hissetme , ayda 1 böyle bi kaçamak yapma hakkımız olduğunu selin söylemişti sanırım....telafi edemeyeceğin bişey değil ki! 3 gün düşük puanlı takıl tamamdır...1 saat de oryantal oynadın mı o mantının yerinde yeller eser canımmm
GUİDEMMMM , sana katılıyorum, bizim dnamıza çok uygun...kilo veriyo olmana çok sevindim canım...ben gezmekten topiğe adam gibi giremiyorum ki!!!! canım adımı yazamıyorum , burası kutu kadar bi memleket ve eşimin konumundan dolayı elazığın tamamı beni tanıyo...bu topic sorun değil ama estetik topiğinde geçirdiğim ameliyatlar var ya , onlar ortaya çıkarsa sakız olurum ... reglim bitince tartılıcam yazarım 61 olmayı diliyorum..DARISI HERKESİN BAŞINA İNŞALLAH....
arkadaşlar bişey sorucam sebze yemeklerinde yağ kullanıyormusunuz?
aylincim bence sen nişanına kadar fıstık gibi olacaksın ben bundan eminim canım.
azimle devam et sakın bırakma diyetini.
hem bence nişan kıyafetini daralttırmak zorunda bile kalacaksın üstelik boleroyada hiç gerek kalmıycak.
inşallah en mutlu gününde en güzel sen olacaksın.
sen bunu başaracağına inan gerisi kolay zaten.
60 hafta da diyeceksin inşallah hep birlikte.düğünün de sana çıtır diyecekler
Vayy, Ayşe, hiç ekmek yok maşallah nazarım değmesin. Bu haftaki favorim sensin, geçen hafta favorimsin dediğim kişi birinci oldu haberin olsun.
ben hic ekmek yemiyorum 2 haftadir, köftelerin icindeki haric