Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

hayır bu diyetle almadım karatay yaptim o bana iyi gelmiyor heralde kuruyemisi fazla kaçırdım heralde sonra onda vermeyince başka diyete geçtim bende insulun direncinin olduğunu düşünüyorum çünkü aclik sekerim sınırlarda dolaşıyor o yüzden 1 kilo verip 2 kilo alıyorum ama bu sefer başaracağım sırf bu yüzden buraya üye oldum motive amacli

di

devamlı diyet degistirme bir diyet yaparken Eğer kilo veremezsem diğer diyete geçiyor dum vücudun dengesini bozdum heralde bir de arada şok diyet yapıp sonra azıcık yiyince kilo fazlasıyla geliyordu
Ay cnm bende cok dıyet degıstırıyorum aslında kendımı rahat bıraksam vereceğim kiloları ama hergun tartıda eksi gormek için boyle sok diyetler yapıyoruz bnmde kılo vermem durunca detoks tarzı sok diyetler yapiyorum 2,3 gun

canım yumurtayla ekmek aynı gruba giriyor benim bildiğim yani yumurta yiyeceğin zaman ekmek yeme bence
bende yazayım
2 sosis 1 puan
4 adet çeri 2 puan
1 adet zeytin 0
çok az peynir 0
yeşil çay

Boy 165 kilo 58.2 üst bölgem kısa oldugu için batıyor bu ara bana. bugune kadar bir defa 52 kilo oldum en fazla kilom 68 olmustu ve genelde 57 58 deyim ama onu da vermek istiyorum

Boy 165 kilo 58.2 üst bölgem kısa oldugu için batıyor bu ara bana. bugune kadar bir defa 52 kilo oldum en fazla kilom 68 olmustu ve genelde 57 58 deyim ama onu da vermek istiyorum
Bnce suanda ıyı duruyorsundur cnm bnmde hedef 57 yeter bna Bı olabilsem bu aralar aksamları cozutuyorum bakalım bayrama kadar 59 da olsam iyidir

Bende bi 55 olayım en azından diyorum 52 de yakışmadığını söyleyenler olmustu hafif bi göbiş var düz olsa daha bir mutlu olurum ama tabi şöyle de bişe varki kilo az olunca vermesi de daha yavaş oluyor

V
Bende bi 55 olayım en azından diyorum 52 de yakışmadığını söyleyenler olmustu hafif bi göbiş var düz olsa daha bir mutlu olurum ama tabi şöyle de bişe varki kilo az olunca vermesi de daha yavaş oluyor
Valla dogru cnm bnm kılo fazlayken hergun gramda olsa gidiyordu suan cok yavasladı kılo vermem durduğu bile oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…