Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Selam kizlar sabah peynir kasar zeytin 2 ceviz 5p
Oglen az yogurtlu kabak 10
Aksam az tarhana 10 p,tavuk 0,bir parca bitter 5 ,yarim dilim ekmek 6 p
Toplam 36 puan

Sabah
-kasar peyniri 100 gr
-2 adet haslanmis yumurta
- 6 adet badem
Ogle
-Kiymali karnabahar yemegi 2 kase
-sekersiz turk kahvesi
-1 kare bitter
- 2 adet minik elma
Aksam
-yarim kase yogurt
-sekersiz turk kahvesi
-20 gr kabak cekirdegi toplam 46 puan

Sabah
-100 gr kaşar
-patates kizartma 9 puanlik
- kizarmis yumurta
Ogle
- tavuk
-salata 10 puanlik
- sekersiz turk kahvesi
- 1 kare bitter
-10 tane findik
- 20 gr kabak cekirdegi
- 7 puanlik antep fistik
Aksam
- 1 kucuk elma
- 1 puanlik yer fistigi
- sekersiz turk kahvesi

Slm kızlar nasılsınız benim ilgimi çekti bu diyet.pkoluyum kilo vermem çok zor P pinarimpinar önermişti.nasıl bir diyet bu yardımcı olur musunuz

Bide kilolar gidiyor mu işe yarıyor mu

İlk sayfayı okudum canım günlük 50 geçmeyecek diyor peki bunun dışında başka egzersiz diyet falan yapıyor musun

İlk sayfayı okudum canım günlük 50 geçmeyecek diyor peki bunun dışında başka egzersiz diyet falan yapıyor musun
Egzersiz yapiyorum kasik bolgesinin calismasi ve belimizin incelmesi lazim rahat adet olabilmek icin. Squat ,plates, aerobik yapiyorum. Kilom vucudumun ust bolgesinde fazla oldugu icin yuruyus koşu tercih etmiyorum ilerde dizlerim zarar gorebilir. Baska diyet yapmiorum saat 6 dan snr hicbirsey yemiyorum

Egzersiz yapiyorum kasik bolgesinin calismasi ve belimizin incelmesi lazim rahat adet olabilmek icin. Squat ,plates, aerobik yapiyorum. Kilom vucudumun ust bolgesinde fazla oldugu icin yuruyus koşu tercih etmiyorum ilerde dizlerim zarar gorebilir. Baska diyet yapmiorum saat 6 dan snr hicbirsey yemiyorum
Bende öyleyim bel tarafı simit ama benim basen de var baya o yüzden koşu yapıyorum sadece o da göbeği eritmiyor

Kizlar hastayim sesim tamamen kisildi esim bal zencefili yediriyor zorla yediklerime hala dikkat ediyorum ama bal isi bozuyo

Merhaba arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum.bicok diyet deneyimi yasadim fakat hep 2-4 kilo verince biraktim.tatliya dayanamiyorum malesef.
Neyse dun protein seven biri olarak dukana baslama karari aldim.fakat bugun 2. Gunum hic iyi degilim midem kotu oldu.karbonhidrat ve seker turevi hic birsey olmadigi icin vucud dengem bozuldu.simdi arastirirken bu diyet dikkatimi cekti.suan 67 kg civariyim 55 olmak istiyorum.fakat diyetin bazi noktalarini anlatamadim.mesela ekmek tuketmemekmi gerek?tahilli ekmeklerden ne kadr tuketebilirim?nescafe icebilirmiyim?
Yardimci olursaniz cok sevinirim

Merhaba bende bu diyeti arastryrm karatay yapiyrdum guzel kilo berdiriyr ama ben 5 saat.kuralina uyamiyrm malesef onun icin baska dyet ararken sizin topiginizi gordum bu diuette tatlandiricili uru ler kullanilabiliyor mu? Kullaniliyrsa puan degeri kac. Puan degeri sifir olan urunleri tujetmek serbwst mi sinirlamasi var mi? Hergun bitter cikolata tuketsem puaninida dussem kilo vermede sknti olur nu ya beb tatlisiz nasil yasanir bilmiyrn o_O:KK43::oops: birde en fazla kac puan olacak baska bir yerde 60 yaziyrduda aklim.kqristi :KK57::confused:

merhaba aysu87 aysu87 günlük karbonhidrat miktarı 45 i geçmedikçe sorun yok. mesela et ve süt ürünlerinde karbonhidrat sıfır yumurtada da sıfır. 1 dilim ekmekte 12 ünite khidrat var. kızarmış bir dilim ekmekte ise 8 khidrat. gizemli_1105 gizemli_1105 ben cayı tadlandırıcı ile içiyorum ve coca cola zero içiyorum bir sotun olmuyor. dediğim gibi khdratta günlük 45ı geçmemek sartıyla hersey yiyebilirsin.

merhaba aysu87 aysu87 günlük karbonhidrat miktarı 45 i geçmedikçe sorun yok. mesela et ve süt ürünlerinde karbonhidrat sıfır yumurtada da sıfır. 1 dilim ekmekte 12 ünite khidrat var. kızarmış bir dilim ekmekte ise 8 khidrat. gizemli_1105 gizemli_1105 ben cayı tadlandırıcı ile içiyorum ve coca cola zero içiyorum bir sotun olmuyor. dediğim gibi khdratta günlük 45ı geçmemek sartıyla hersey yiyebilirsin.
Buna sevndim cok tsller cnm

Merhaba topicte yeniyim ,bu diyete yarın ben de başlamak istiyorum.Beni desteklersiniz dimi ,cünkü bu diyet işlerinde cok uzun vadede surduremedim.umarım bu sefer basarırım
1,62 boy 75 kilo

X