- 19 Nisan 2011
- 1.029
- 865
o zman bir porsiyonu 1 kase düşün cnm kase kaç kepçe gelir ona göre ayarla puanınıPorsiyon evet 17 p ama bir kepce 5 p yaziyordu
Egzersiz yapiyorum kasik bolgesinin calismasi ve belimizin incelmesi lazim rahat adet olabilmek icin. Squat ,plates, aerobik yapiyorum. Kilom vucudumun ust bolgesinde fazla oldugu icin yuruyus koşu tercih etmiyorum ilerde dizlerim zarar gorebilir. Baska diyet yapmiorum saat 6 dan snr hicbirsey yemiyorumİlk sayfayı okudum canım günlük 50 geçmeyecek diyor peki bunun dışında başka egzersiz diyet falan yapıyor musun
Mrb cnm gunaydin benimle ayniymissin diyet yapio musun kac kilosun bel cevren kac cmmrb pınar benimde üst bölgem fazla ya bel simit göbek sırt
Mrb cnm gunaydin benimle ayniymissin diyet yapio musun kac kilosun bel cevren kac cm
Bende öyleyim bel tarafı simit ama benim basen de var baya o yüzden koşu yapıyorum sadece o da göbeği eritmiyorEgzersiz yapiyorum kasik bolgesinin calismasi ve belimizin incelmesi lazim rahat adet olabilmek icin. Squat ,plates, aerobik yapiyorum. Kilom vucudumun ust bolgesinde fazla oldugu icin yuruyus koşu tercih etmiyorum ilerde dizlerim zarar gorebilir. Baska diyet yapmiorum saat 6 dan snr hicbirsey yemiyorum
Gecmis olsunKizlar hastayim sesim tamamen kisildi esim bal zencefili yediriyor zorla yediklerime hala dikkat ediyorum ama bal isi bozuyo
Buna sevndim cok tsller cnmmerhabaaysu87 günlük karbonhidrat miktarı 45 i geçmedikçe sorun yok. mesela et ve süt ürünlerinde karbonhidrat sıfır yumurtada da sıfır. 1 dilim ekmekte 12 ünite khidrat var. kızarmış bir dilim ekmekte ise 8 khidrat. gizemli_1105 ben cayı tadlandırıcı ile içiyorum ve coca cola zero içiyorum bir sotun olmuyor. dediğim gibi khdratta günlük 45ı geçmemek sartıyla hersey yiyebilirsin.