Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Merhabalar ben de 4 gundur bu diyeti yapıyorum. ilk 3 gün 1100 gr verdim. toplam 14 kilo daha vermek amacındayım bakalım . tatlıya cok duskundum ama Alllah'a sukur 4 gundur aramadım tatlıyı. yalnız 3 gundur kesintisiz migren ağrısı cekıyorum. acaba diyetle mi ilgili yoksa başka etkenlerden mi bilmiyorum.

Merhabalar ben de 4 gundur bu diyeti yapıyorum. ilk 3 gün 1100 gr verdim. toplam 14 kilo daha vermek amacındayım bakalım . tatlıya cok duskundum ama Alllah'a sukur 4 gundur aramadım tatlıyı. yalnız 3 gundur kesintisiz migren ağrısı cekıyorum. acaba diyetle mi ilgili yoksa başka etkenlerden mi bilmiyorum.
Aynisini bende yasadim siddetli bas agrisi cektim 2 gun. Karbonhidrati birden dusurunce oluyor o durum. Diyete baslamadan once ne kadar karbonhidrat aliyordun gunluk benimki 300 400 falan oluyordu o yuzden ilk zamanlar sıkıntı cektim.

Kizlar gunaydin bu sabah tartildim 72,4 ciktim.cok mutluyum.cunku bu diyete baslamadan cok onceleri bile kilom 75 civariydi .hemde wc ye cikamadan bu kadar kilo vermisim muthis

Kizlar gunaydin bu sabah tartildim 72,4 ciktim.cok mutluyum.cunku bu diyete baslamadan cok onceleri bile kilom 75 civariydi .hemde wc ye cikamadan bu kadar kilo vermisim muthis
Gunaydin cnm odem atmissindir belki de ben de oyle ilk gun 3 kilo verdim sonra 1 kilosunu geri aldim 1 kilosu odemmis bundan sonra bol bol verirsin ins :KK66:

Arkadaslar mekanik ve dijital tarti arasinda kilo farki oluyor sizde de boyle bir durum var mi dikkatinizi cekti mi hangisini baz almak lazim karar veremedim :KK34:

Gunun sporlarinin yarisi yapildi Allahim nolur etkileri cok cabuk gorulsun millet haftasonu gezmelerinde ben diyet ve spor yapiom ( yillardir yediklerime sayiyorum arkadas yillardir kimse uyarmamis hadi ben körüm size noluyo panda gibi gezmisim yillarca :KK67: :KK11: ) :KK49::KK49::KK49:

Yinede cok iyi ama .odem de olsa insan motive oluyor insallah devam eder normalde zor kilo veren biriyimdir bagirsak probleminden dolayi
Tabi cnm insan muhteşem bir sekilde motive oluyor bagirsak problemi derken bi rahatsizligin yok umarim. Kabizligi diyorsan o bu diyeti yapanlarin genelinde mevcut :KK70:

Tabi cnm insan muhteşem bir sekilde motive oluyor bagirsak problemi derken bi rahatsizligin yok umarim. Kabizligi diyorsan o bu diyeti yapanlarin genelinde mevcut :KK70:
Canim ben normal beslenirkende kabizlik yasiyodum dusun yani bu diyet ustune tuy dikti:))) neyse kor topal idare edicez artik

Selam kizlar bu sabah 71,8 ciktim :))bugun bir arkadasima kahvaltiya gittik.borekler pogacalar patates kizartmalari receller amaaaa hic birinden yemedim.onun yerine doyana kadar peynir zeytin yumurta salata yedim .insallah bu sevkim kirilmaz.bu arada diyetkolikte 1 kepcetarhana corbasinin karbonhidrat degeri 5 puan diyo dogrumu

Merhaba arkadaşlar diyete bugün başladım kilom 60.3 çıktı bugün.1tane siyah zeytin kaç puan acaba? Bence çok zevkli bir diyet.benim hedefim 54kilo olmak boyum 1.62 yaş 34

Selam kizlar bu sabah 71,8 ciktim :))bugun bir arkadasima kahvaltiya gittik.borekler pogacalar patates kizartmalari receller amaaaa hic birinden yemedim.onun yerine doyana kadar peynir zeytin yumurta salata yedim .insallah bu sevkim kirilmaz.bu arada diyetkolikte 1 kepcetarhana corbasinin karbonhidrat degeri 5 puan diyo dogrumu
:nazar: bir porsiyon tarhana corba 17 puan cnm

X