Su ana kadar neler yedin?uf dayanamadım 35 gr lık ulker sutlu cıkolata yedım cekmecede duruoduof acaba bugunm bttı nı gewctım mı sınırı
sabah yazdiklarin 21 ile 25 puan arasiydiuf dayanamadım 35 gr lık ulker sutlu cıkolata yedım cekmecede duruoduof acaba bugunm bttı nı gewctım mı sınırı
Ares hesap isi ii sardi seni :)sabah yazdiklarin 21 ile 25 puan arasiydi
35 grm cikolatada 19 puan canm gecmedin yani ama aksami tavuk balik yumurta et turuyle gecistir
Ares hesap isi ii sardi seni :)
Nasil oldun duzeldin mi grip ne alemde devam mi diyete
şişirir grip doğru en kısa zamnda gcr inşhesap yapmayi severim ben ya napim grip hala devam valla bi gelisme yok diyete devam ediyorum bakalim ne olacak grip yuzunden su topluyo vucudum galiba elim yuzum sisti resmen
41 ile kapattim bugun1 nar:25
6 corba kasigi firin patates:9
2 kepce cacik:8
toplam :40
aksama balik ve 10 puanlik salata yiyecegim
kız nasıl durabildin tartılmadanYarın tartılma günü. İnşallah diyeti bıraktığım o dört günde aldığım iki kiloyu vermisimdir. İnşallah 71 ı yine görürüm. Kaç gündür hiç bakmadım
Ya bende tartilamadim daha birde kizlar ayiptir soylemesi 3 gundur wc olayi yok bende bu duruma cozum onerileriniz var mi diyetime uygun olarak yarin tatil tartilmayi dusunuyorum ama 3 gun wc ye cikmayan biri kilo vermis gozukmezkikız nasıl durabildin tartılmadan
yarın ne sonuclar cıkacak merak edıyorum 1 haftalık cabalar sonucu
cnm tuvaletın geldıgınde hemen gıt erteleme... ekmegi tamamen kısma...ekmekte de ihtiyacımız olan lifler var..tabı gunde ıkı dılımı gecmesın..bır de tuvalette derin nefes al kolaylastırıyor... :) onceden kabızlık yasardım...masallah gunde ıkı kere buyuk tuvalete cıkmaya basladım...turk kahvesi de etkili bu arada..her gun bır fıncan ıcmeye calıs...Ya bende tartilamadim daha birde kizlar ayiptir soylemesi 3 gundur wc olayi yok bende bu duruma cozum onerileriniz var mi diyetime uygun olarak yarin tatil tartilmayi dusunuyorum ama 3 gun wc ye cikmayan biri kilo vermis gozukmezki(
Cnm yesil cay ic faydasi olmazsa form cayi icYa bende tartilamadim daha birde kizlar ayiptir soylemesi 3 gundur wc olayi yok bende bu duruma cozum onerileriniz var mi diyetime uygun olarak yarin tatil tartilmayi dusunuyorum ama 3 gun wc ye cikmayan biri kilo vermis gozukmezki(
icebiliorsan zytin yagi ic gece yatmadan once icine bi kac damla limon damlat ki mideni bulandirmasin,Ya bende tartilamadim daha birde kizlar ayiptir soylemesi 3 gundur wc olayi yok bende bu duruma cozum onerileriniz var mi diyetime uygun olarak yarin tatil tartilmayi dusunuyorum ama 3 gun wc ye cikmayan biri kilo vermis gozukmezki(