Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Gectiyse gecti yarin kaldigin yerden devam arkadasim yildirmasin seni nefsin :KK59:
Benim de astigim gunler oldu diger gun devam ettim simdi hic olmuyor vucut alisana kadar zorluyor. :KK30::KK30:

Yarın tartılma günü. İnşallah diyeti bıraktığım o dört günde aldığım iki kiloyu vermisimdir. İnşallah 71 ı yine görürüm. Kaç gündür hiç bakmadım :110:

kız nasıl durabildin tartılmadan :KK70:
yarın ne sonuclar cıkacak merak edıyorum 1 haftalık cabalar sonucu :KK66: :KK17:
Ya bende tartilamadim daha birde kizlar ayiptir soylemesi 3 gundur wc olayi yok bende bu duruma cozum onerileriniz var mi diyetime uygun olarak yarin tatil tartilmayi dusunuyorum ama 3 gun wc ye cikmayan biri kilo vermis gozukmezki :KK43:(

Ya bende tartilamadim daha birde kizlar ayiptir soylemesi 3 gundur wc olayi yok bende bu duruma cozum onerileriniz var mi diyetime uygun olarak yarin tatil tartilmayi dusunuyorum ama 3 gun wc ye cikmayan biri kilo vermis gozukmezki :KK43:(
cnm tuvaletın geldıgınde hemen gıt erteleme... ekmegi tamamen kısma...ekmekte de ihtiyacımız olan lifler var..tabı gunde ıkı dılımı gecmesın..bır de tuvalette derin nefes al kolaylastırıyor... :) onceden kabızlık yasardım...masallah gunde ıkı kere buyuk tuvalete cıkmaya basladım...turk kahvesi de etkili bu arada..her gun bır fıncan ıcmeye calıs...

ben tuvalet olayı için doğadan'ın form çaylarını içiyorum, gayet faydalı oluyor tavsiye ederim kızlar, akşamdan için sabah çok rahatlarsınız

Cnm yesil cay ic faydasi olmazsa form cayi ic
Evde sus biberi tursusu varsa ondan ye aci pul biber tuket

icebiliorsan zytin yagi ic gece yatmadan once icine bi kac damla limon damlat ki mideni bulandirmasin,:kk77:

4 adet misket kofte :8
kiloda degisim yok + 300 deyim gribin:KK50: gecmesini bekliorum
dun yaklasik 6.5 litre su icmisim.:KK1:

Cevaplariniz icin tezekkurler kizlar.sanirim zeytinyagini deniycem form caylari da zararlu diye korkuyorum .tuvalet gelince ertelemiyorum zaten cunku gelmiyo :)))

X