tesekkurler pinarimpinar oyle yapiorumGecmis olsun nar ye cok iyi geliyor
çokk geçmiş olsun ares.diyete bir sure ara veriyorum kizlar bencok kou grip oldum ates bogaz agrisi sinuzit karisti meyve yiyecegim bolbol
tesekkur ederim longestçokk geçmiş olsun ares.
tost tek ekmektense 8 cift ise 16bn dun basladım -700 ile uayndım :) ustelık cıplakkta tartılmadım...
sabah tost sekersız cay ıkı yumurta
oglen: tavuklu salata(domates,sogan,roka,haslama tavuk) ayran
biri puanımı hesaplayabılır mı
kızzzzz çıplak mı tartılıyorsunuzbn dun basladım -700 ile uayndım :) ustelık cıplakkta tartılmadım...
kızzzzz çıplak mı tartılıyorsunuz
sabah aç karnına tartılıyom ben
Geçmiş olsun ozaman canım.yok agir bir enfeksyon atlatiyorum baya kotu ates 39 lardan inmiyor
25 i geçmemiş bence.bn dun basladım -700 ile uayndım :) ustelık cıplakkta tartılmadım...
Alışınca duramiyo insan dimi hesaplamadan.1 nar:25
6 corba kasigi firin patates:9
2 kepce cacik:8
toplam :40
aksama balik ve 10 puanlik salata yiyecegim
Ben wcden sonra iç çamaşırlarimla tartiliyorum.yok ama ciplak ac karnina tuvalete ciktiktan sonra tartilirsan dogru kilonu gorursun
aynen alistim birakmakta istemiyorum sonra zor oluyor basa saarmasiGeçmiş olsun ozaman canım.
25 i geçmemiş bence.
Alışınca duramiyo insan dimi hesaplamadan.
Ben wcden sonra iç çamaşırlarimla tartiliyorum.
üşenirim soyunmaya hahahaha diğerlerini yapıomyok ama ciplak ac karnina tuvalete ciktiktan sonra tartilirsan dogru kilonu gorursun
Ares bu gripten daha fena hastalık hesap hesap hesap yiyecek görim hemen puanı aklıma gelioaynen alistim birakmakta istemiyorum sonra zor oluyor basa saarmasi
hahaha aynen bagimlilik oldu sanirimAres bu gripten daha fena hastalık hesap hesap hesap yiyecek görim hemen puanı aklıma gelio
Bencedeeeee birakma bitki çayı ıhlamur falan iç canım.aynen alistim birakmakta istemiyorum sonra zor oluyor basa saarmasi
Alemsin pınar.hem soyununca göbeğim bana bakar ben ona beni ikna eder tartılmamaya
:) valla bağımlılık, markette alışverişte herşeyin KB sine bakiyom iki saat.hahaha aynen bagimlilik oldu sanirim