- 23 Ağustos 2013
- 153
- 15
malesef prinçlıydı:)Ispanak ta pirinç yoksa 4 KB diğerleri doğru bide tostta ekmeği çift taraflı kizartirsan KB yarıya duser
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
malesef prinçlıydı:)Ispanak ta pirinç yoksa 4 KB diğerleri doğru bide tostta ekmeği çift taraflı kizartirsan KB yarıya duser
pekı tam bugday ekmek kızarmanıs bır dılımı 12 mi, daha az mı? sadece ekmek yazıyordu bnm baktıgım argumanda damalesef prinçlıydı:)
Puanlama yı yaptım canım.sag ol cnm
Ekmeği yagsiz kizartirtirsa KITIR olursa KB ve KCl yarı yarıya düşer 12 ise 6 olur yanipekı tam bugday ekmek kızarmanıs bır dılımı 12 mi, daha az mı? sadece ekmek yazıyordu bnm baktıgım argumanda da
malesef prinçlıydı:)
Olur tabi onlar küçücük.orta boy bir elma 16 puan peki mınık bı amasya elması 8 olur mu :)
Yazmıyor. Ülker almıştimaldigin cikolataya gore degisiyor paketin arkasindaki degerlere bak ..
Aldigin ürünü internette besin değeri diye araştır cikar canım.Yazmıyor. Ülker almıştim
Bulursan banada soyle benimki sarkti bile azıcık.Kizlar sikilastirci toparlayici krem onerecek olan yok mu gobek icin yetisin yahu sarkacam
zero cola:02 yumurta :0
peynir :1
4 adet marul:2
yarim salatalik:2
yarim domates:3
yarim kuru kayisi:3
2 kare bitter :5
toplam:16
Haaahha tamamBulursan banada soyle benimki sarkti bile azıcık.
Karbonhidrat diyetinin ilk yan etkisi grip gibi olmaktır bi kacgune geçer aslında ama sen bilirsin tabii..diyete bir sure ara veriyorum kizlar ben cok kou grip oldum ates bogaz agrisi sinuzit karisti meyve yiyecegim bolbol
Gecmis olsun aresdiyete bir sure ara veriyorum kizlar ben cok kou grip oldum ates bogaz agrisi sinuzit karisti meyve yiyecegim bolbol
Gecmis olsun nar ye cok iyi geliyordiyete bir sure ara veriyorum kizlar ben cok kou grip oldum ates bogaz agrisi sinuzit karisti meyve yiyecegim bolbol
yok agir bir enfeksyon atlatiyorum baya kotu ates 39 lardan inmiyorKarbonhidrat diyetinin ilk yan etkisi grip gibi olmaktır bi kacgune geçer aslında ama sen bilirsin tabii..
tesekkur ederim elifce saolGecmis olsun ares