Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Tesekkur ederim ares.sanirim sen bu diyette uzmansin:))
Sabah:peynir1,kasar 1,yumurta 0,zeytin 1
Oglen :4 kasik yogurtla kabak haslama 8 ,5 ceviz 5,mandalina 9
Su ana kadar :25 puan.Sanirim dogru hesapladim dimi kizlar ilk gunum bugun.Ama yarin tartilicam .Aksama allah kerim
1 corba kasigi kuru fasulye:20 grm karbonhidrat degeri 3.6
ceviz tek 5 grm :karbon hidrat degeri:0.1
findik 1 adet 5 grm : o.2
fistik 1 adet 2 grm : 0.9

merhaba kızlar, ben geldim, bensiz karbonhidrat diyeti olmazzz. haşimato ve hipoglisemi hastasıyım, kilo vermek benim için eziyet oluyor ama Allah'tan çok kilom yok 3 kilo almışım farkına bile varmadan, bende bugün başladım aranıza geldim. bugün yediklerime gelince :
100 gram kadar çökelek( açıktıkça yiyorum gün içerisinde) 3
100 gram kadar yeşil zeytin 3 puan
bir kaç beyaz leblebi 5-6
akşama yumurta yemeyi düşünüyorum 15-20 puanla kapatırsam iyi

şimdi diyeceksiniz ki: çok az puan alıyorsun, ben maalesef normal insanlar gibi 50-60 kb ile zayıflayamıyorum, daha önce de defalarca yaptım en fazla 30 puanda tutumam gerekiyor
mrb :KK49::KK54: hosgeldin..:KK19: bende hipoglisemi ve hasimato hastasiyim malesef ki ve pko oldukca zor kilo veriliyor .. ben metamorfin,levitron ve l_cartine kullaniyorum metamorfin 2000 mlgrm,levitron ise 300 mlgrm,:KK47::KK45::KK45:

Tesekkur ederim ares.sanirim sen bu diyette uzmansin:))
Sabah:peynir1,kasar 1,yumurta 0,zeytin 1
Oglen :4 kasik yogurtla kabak haslama 8 ,5 ceviz 5,mandalina 9
Su ana kadar :25 puan.Sanirim dogru hesapladim dimi kizlar ilk gunum bugun.Ama yarin tartilicam .Aksama allah kerim
pek uzman sayilmam ama uzun zamandir arastiriyordum....:110::KK49:

Aksam da izgara tavuk ve marul,havuc,yesilsogandan olusan salata yedim.karisik slata kac br karbonhidrat icerir.birde 1 kucucuk dilim kabak tatlisi yedim ona kac puan vercez evde netim yok telden de cok arastiramiyorum
Simdiye kadar 25 puanim vardi.marul ve kabak tatlisi ????

Aksam da izgara tavuk ve marul,havuc,yesilsogandan olusan salata yedim.karisik slata kac br karbonhidrat icerir.birde 1 kucucuk dilim kabak tatlisi yedim ona kac puan vercez evde netim yok telden de cok arastiramiyorum
Cnm akilli tlf varsa fatsecret programini indir. Kabak tatlisi 100 gr 36 puan. Bir kase marul 1.63 yaziyor orada

karisik salata:4.6
tavuk: 0
1 dilim kabak tatlisi:4
8.6
toplam:33.6

X