- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
Amin hepimiz çıtır olalım inşallahmaşallah
Darısı bize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hepimiz çıtır olalım inşallahmaşallah
Darısı bize
Duracak bile bazen bir hafta oynamaz sakin pes etme tekrar tıkır tıkır gidiyor sonra.Insallah bu ara kilo vermem yavasladi hayirlisi bakalim
1 corba kasigi kuru fasulye:20 grm karbonhidrat degeri 3.6
ceviz tek 5 grm :karbon hidrat degeri:0.1
findik 1 adet 5 grm : o.2
fistik 1 adet 2 grm : 0.9
mrb hosgeldin.. bende hipoglisemi ve hasimato hastasiyim malesef ki ve pko oldukca zor kilo veriliyor .. ben metamorfin,levitron ve l_cartine kullaniyorum metamorfin 2000 mlgrm,levitron ise 300 mlgrm,merhaba kızlar, ben geldim, bensiz karbonhidrat diyeti olmazzz. haşimato ve hipoglisemi hastasıyım, kilo vermek benim için eziyet oluyor ama Allah'tan çok kilom yok 3 kilo almışım farkına bile varmadan, bende bugün başladım aranıza geldim. bugün yediklerime gelince :
100 gram kadar çökelek( açıktıkça yiyorum gün içerisinde) 3
100 gram kadar yeşil zeytin 3 puan
bir kaç beyaz leblebi 5-6
akşama yumurta yemeyi düşünüyorum 15-20 puanla kapatırsam iyi
şimdi diyeceksiniz ki: çok az puan alıyorsun, ben maalesef normal insanlar gibi 50-60 kb ile zayıflayamıyorum, daha önce de defalarca yaptım en fazla 30 puanda tutumam gerekiyor
pek uzman sayilmam ama uzun zamandir arastiriyordum....Tesekkur ederim ares.sanirim sen bu diyette uzmansin:))
Sabaheynir1,kasar 1,yumurta 0,zeytin 1
Oglen :4 kasik yogurtla kabak haslama 8 ,5 ceviz 5,mandalina 9
Su ana kadar :25 puan.Sanirim dogru hesapladim dimi kizlar ilk gunum bugun.Ama yarin tartilicam .Aksama allah kerim
bir kepce mercimek :12yarim mandalina:4
2 kare bitter :4
toplam 18...
Cnm akilli tlf varsa fatsecret programini indir. Kabak tatlisi 100 gr 36 puan. Bir kase marul 1.63 yaziyor oradaAksam da izgara tavuk ve marul,havuc,yesilsogandan olusan salata yedim.karisik slata kac br karbonhidrat icerir.birde 1 kucucuk dilim kabak tatlisi yedim ona kac puan vercez evde netim yok telden de cok arastiramiyorum
Simdiye kadar 25 puanim vardi.marul ve kabak tatlisi ????
karisik salata:4.6Aksam da izgara tavuk ve marul,havuc,yesilsogandan olusan salata yedim.karisik slata kac br karbonhidrat icerir.birde 1 kucucuk dilim kabak tatlisi yedim ona kac puan vercez evde netim yok telden de cok arastiramiyorum
Simdiye kadar 25 puanim vardi.marul ve kabak tatlisi ????
cnm kabak tatlısı o kadar dusuk olamaz cok şaşırdımkarisik salata:4.6
tavuk: 0
1 dilim kabak tatlisi:4
8.6
toplam:33.6
ince bir dilimi okadar yaklasik 60 grm 100 grm 6.6 diye cikior tabi konulan seker miktarina gore oran degisecektircnm kabak tatlısı o kadar dusuk olamaz cok şaşırdım
Cok tesekkur ederim ares.kabak tatlisi da kucucuk yedim ne bileyim kucuk bir ceviz kadar yani:)))karisik salata:4.6
tavuk: 0
1 dilim kabak tatlisi:4
8.6
toplam:33.6
Tatlandiriciyla yapilmis tatli o kadardir cnmince bir dilimi okadar yaklasik 60 grm 100 grm 6.6 diye cikior tabi konulan seker miktarina gore oran degisecektir
Hoşgeldin bende yapıyorum bu diyeti ama iki gündür cozutmam dan dolayı +600 gördüm bugün tam gaz devam.merhabalar bugun baslıyorum bu diyete inaşşallah..bana eşlik etmek isteyen var mı? :)
Günaydın. Bu ne neşe?Gunaydin arkadaslarrrr