- 20 Ocak 2013
- 750
- 127
hosgeldin .. ben varimmerhabalar bugun baslıyorum bu diyete inaşşallah..bana eşlik etmek isteyen var mı? :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hosgeldin .. ben varimmerhabalar bugun baslıyorum bu diyete inaşşallah..bana eşlik etmek isteyen var mı? :)
bilmiyorum..diyetkolik die bi steden bakiyorum bende ordan kalori ve karbon hidrat hesabi yapiliyorTatlandiriciyla yapilmis tatli o kadardir cnm
gunaydinGunaydin arkadaslarrrr
Tuh sevindiydim ben de yicektim hahahaha tatlandiriciliymis ne guzel dusuktu tatli diye olecem yaabilmiyorum..diyetkolik die bi steden bakiyorum bende ordan kalori ve karbon hidrat hesabi yapiliyor
kremsanti yiyebilirsin tabi seviosan 1 yemek kasigi 1 puanTuh sevindiydim ben de yicektim hahahaha tatlandiriciliymis ne guzel dusuktu tatli diye olecem yaa
Bende o siteden bakıyorum bence doğru değerler yoksa ben hiç kilo veremezdim.bilmiyorum..diyetkolik die bi steden bakiyorum bende ordan kalori ve karbon hidrat hesabi yapiliyor
banada ole geldi ama kabak tatlisi acaba sekersiz olarakmi ele alindi bilmiorum kiBende o siteden bakıyorum bence doğru değerler yoksa ben hiç kilo veremezdim.
Kola icmiyorum bitteri diyete basladigim hergun yedim masallahkremsanti yiyebilirsin tabi seviosan 1 yemek kasigi 1 puan
bittee cikolta yiyebilirsin 1 yada 2 kare cikolatanan kb degeri degisiyor aldigin cikolatanin arkasinda ki degerlere bakarak al
zerocola 0 puan mesela
supermisKızlar bimde napoliten çikolatalar var hanı çocuklar cekmeceli çikolata derler ya onun bir tanesi 2 KB bilginize..
bende oleyim diyete basladigim an tatli olarak ne yiyecegimi arastiran biriyim benKola icmiyorum bitteri diyete basladigim hergun yedim masallah
Kucucukse tatlı az olabilir KB si kocası bi dilim yemedin yabanada ole geldi ama kabak tatlisi acaba sekersiz olarakmi ele alindi bilmiorum ki
Heh heh dimi?supermis
60 grm olarak baz alinmis ordaki deger yani ufak inde bir dilimKucucukse tatlı az olabilir KB si kocası bi dilim yemedin ya
Heh heh dimi?
Ozaman doğrudur rahat ol canım.60 grm olarak baz alinmis ordaki deger yani ufak inde bir dilim
kimse bana hosgeldın yazmıs mı diye bakıyordum kı senı gordum :)hosgeldin .. ben varim
yumurta 3 adet peynir zeytin domates yarim salatalik 4 yaprak marul ve kivircikkimse bana hosgeldın yazmıs mı diye bakıyordum kı senı gordum :)
hosbulduum..
sabah bı dılım tam bugday ekmek ıkı ınce dılım kasardan olusan tost ve haslanmıs yumurta sekersız cay ıctım.
oglen ne yıycegımı dusunuyorum..sen ne yedin ne yiyeceksin?
ynlis bilgi verdim die korktumOzaman doğrudur rahat ol canım.
Bende dediiiim.kimse bana hosgeldın yazmıs mı diye bakıyordum kı senı gordum :)
hosbulduum..
sabah bı dılım tam bugday ekmek ıkı ınce dılım kasardan olusan tost ve haslanmıs yumurta sekersız cay ıctım.
oglen ne yıycegımı dusunuyorum..sen ne yedin ne yiyeceksin?