Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız kabak tatlısını napacan birazcık yiyeceksen daha güzel bi tatlı ye bariKesme şeker (1 adet) 12
kabak tatlısındaki şerbette ne kadar vardır ki kızlar yok azsa bizde yiyelim
bir araştıralım bunu benim baktıklarımda hep tatlandırıcılı olanlar düşük degerde şeker ile yapılanlar 22 den başlıyor tabi koyulan şekere göre degısır
cnm sen azıcık yemişsin bişe olmaz ondan ödül bile sayabilirsin
bacım bu kadar düşük puanlı bulamam başka baklava uçuyor zaten yiyince o baklavalar sırtımda yapışıp kalıo sırt egzersizi yap yap öldümKız kabak tatlısını napacan birazcık yiyeceksen daha güzel bi tatlı ye bari
Cnm diyete devam ediyosun demi1 kare bitter in puanı nedir arkadaşlar?
aldigin cikolataya gore degisiyor paketin arkasindaki degerlere bak ..1 kare bitter in puanı nedir arkadaşlar?
tam da sımdı gordum hosgeldın demıssın :) bol eksiler ins hepımızeHoşgeldin bende yapıyorum bu diyeti ama iki gündür cozutmam dan dolayı +600 gördüm bugün tam gaz devam.
cnm ya keske puanalrını da yazsaydın bnm gıbı acemıler ıcın tekrar gıbı olurdu kavramak acısındansabah, 2 dL kızarmış ekmek+1 çorba kaşığı tahin pekmez
Ara, yarim elma
Ogle , 4 yaprak maru+ ton balığı +1 çiğköfte
Ara , yarım mandalina
Akşam, tavuklu salata+ 2 kaşık yoğurt
Menüm böyle olacak bugün inşallah.
Yaptım bile.cnm ya keske puanalrını da yazsaydın bnm gıbı acemıler ıcın tekrar gıbı olurdu kavramak acısından
Ispanak ta pirinç yoksa 4 KB diğerleri doğru bide tostta ekmeği çift taraflı kizartirsan KB yarıya dusersabah kahvaltım:haslama yumurta: 0 tost: 13 sekersiz cay : 0
öğle yemeğim: yarım porsiyon ıspanak yemeği:10
yarım porsiyon mercimek corb:9
bır bardak ayran:4
yarım dilim ekmek:6
42 oldum :)
aksam yemegınde: haslama tavuk planlıyorum
kızlar bı bakar mısınız dogru mu hesaplamısım..
sag ol cnmBu arada kızlar halk ekmeğin kepek ekmeği KB olarak baya dusuk kızarınca bir dilimi 5 KB oluyor haberiniz olsun