- 10 Şubat 2013
- 62
- 16
0 puan :)Hafi hayırlısı devam edelim beraber kaç puan yaptın simdilik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0 puan :)Hafi hayırlısı devam edelim beraber kaç puan yaptın simdilik
Canım aramıza katıl tabi ne kadar kalabalık olursak o kadar güzel olur. Ben diyetkolik diye bir Program var internette. Onu kullanıyorum. Detayları ile herseyi veriyor. Onu kullanabilirsin.merhaba :)
Ben de katılmak istedim diyetinize. Ama puanlar falan çok karışık geldi. benim yapamya alıştığım diyetisyenden edindiğim bir listem var. Onu mu dönüştürsem acaba...
ben yapıyorum 25 gun kadar oldu :)Ben bu diyete yeni başladım 2. günüm varmı diyeti yapanlar birbirimizi motive ederiz dün günümü 50 puanla kapatmıştım bugünde öyle yapmayı umuyorum umarım başarırım
ben yapıyorum 25 gun kadar oldu :)
var tabi değişim olmaz mı hafıfledım hem kılo olarak hem yaşam olarak
ılk ıkı gun cok zorlu gectı gunluk 300-400 lere tırmanıyordu karbonhıdratım normalde bırden asagı sevıyeye cekınce ıkı gun sarstı benı ınsulın dırencım bayaaa bı dırendı :) bas agrılarım oldu ama yılmadım bı kaç gunde alıstım dıyete cok şukur.
gunde 50-60 arası karbonhıdrat alıorum azaltma yapmıorum bu aralıkta tutmaya calısıorum kesınlıkle asagısı degıl
hedef kıloma ulaşana kadar devam edecem ınsallah ulaştıktan sonra korumaya alacagım kılomu yanı karbonhıdrat sevıyemı yavas yavas yukarı cekecegım bırden yuklenme yapıp eskı kıloma donmek ıstemıorum
sebze yemeklerı yapıorum örn; kabak yemegı, karnabahar haslama, brokolı haslama, karısık yesıl salata vs...
tahılı bırakmadan rejımı yapmaya calısıorum haftada 1 yada 2 tahıl yıyorum
kalorıme de dıkkat edıyorum cok dusuk olmamasına ozen gosterıorum
proteıne cok yuklenınce kabızlık oluyor bır gun proteın bır gun sebze yemegı tercıh edıyorum bu yuzden
canın ne ıstıyosa ye ama azar azar hesaplayarak ye ve proteın tukettıgın gunleri tercıh et daha cok puanın olur yıyebılecek
77 kilo ile başladım şu an 69-70 arası gıdıp gelıorum kılo verme surecınde oldugum ıcın
sen kac kılo verdın
77 kilo ile başladım şu an 69-70 arası gıdıp gelıorum kılo verme surecınde oldugum ıcın
sen kac kılo verdın
Kızlar supersiniz. İsterseniz 2. takıma gelin. Hem burada hem orda devam edin. Yarisalim sizlerle. Ne kadar çok olursak o kadar kolay gider kilolar.inanmıyorum süpersin 25 günde 7-8 kilo civarı off muhteşem benimde öyle olursa çok mutlu olucam benim 4. gün bitti bu sabah tartıldım 88.2 başlangıçtı şuan tam 85.6 yım 4 günde 2.6 baya güzel benim için çok mutluyum kendime hedefler koyuyorum ilk hedefim 80 olmak malesef kilo çok olunca sayılar yüksek oluyo
ödemden geriye kalan kılon mu 2,6 cnminanmıyorum süpersin 25 günde 7-8 kilo civarı off muhteşem benimde öyle olursa çok mutlu olucam benim 4. gün bitti bu sabah tartıldım 88.2 başlangıçtı şuan tam 85.6 yım 4 günde 2.6 baya güzel benim için çok mutluyum kendime hedefler koyuyorum ilk hedefim 80 olmak malesef kilo çok olunca sayılar yüksek oluyo
ödemden geriye kalan kılon mu 2,6 cnm