Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba :)
Ben de katılmak istedim diyetinize. Ama puanlar falan çok karışık geldi. benim yapamya alıştığım diyetisyenden edindiğim bir listem var. Onu mu dönüştürsem acaba...
Canım aramıza katıl tabi ne kadar kalabalık olursak o kadar güzel olur. Ben diyetkolik diye bir Program var internette. Onu kullanıyorum. Detayları ile herseyi veriyor. Onu kullanabilirsin.

Valla ben bugün kendime ödül verdim künefe yedim çikolata dondurma yedim :) bakalım yarın ne bok yicem :KK70:

Bu başlığa yine geldimmm... çünkü verip verip sonra boğazımı tutamayıp alıyorum bikaç kilo :)
bugün sabah 1 avuca yakın badem yedim, öğlen 2 incecik dilim tam tahıllı ekmek, 1 bardak ayran
10 kilo hedef :)

Merhaba hanimlar hepinize ii diyetler , bende uzun zamandir diyet yapan ve bugune kadar da yapmadığı diyet kalmayan zavallicik bir insanim. Bayadir karbonhidrat aliminin kisitlanmasi sonucu olusan farklari inceliyorum ve bu diyeti yapmaya karar verdim. Benim asil sorunum birr kuruyemiş canavari olmam. Ekmeksiz sekersiz yasayabilirim ama kuruyemissiz asla:eek::eek::eek: bugün diyeti yapmaya basladim ama benimki sizinkinden biraz farkli gibi cunku ben yedigim seylerin karbonhidrat degerlerini tek tek hesapliyorum, ornegin sizin sizin 0 puan dediginiz yumurtada yaklasik 0.68 gr karbonhidrat var ve ben boyle hesaplayarak sizin puantaja gore yaklasik bi 15 puan kendi yontemime gore 28 gr kadar karbonhidrat aldimm. Ins hepimizde ise yarar hanimlar sizinki de benimki de .
Bu arada daha once benim gibi kuruyemis canavari olup daha sonra bırakabilen varsa lutfen bana da yardimci olsun :KK15::KK15::KK15: sevgiyle kalin

Ben bu diyete yeni başladım 2. günüm varmı diyeti yapanlar birbirimizi motive ederiz :KK76: dün günümü 50 puanla kapatmıştım bugünde öyle yapmayı umuyorum umarım başarırım o_O

benden başka kimse yok sanırım bu listeye devam eden 3. günümdeyim gayet iyi gidiyorum pes etmiycem tek başıma devam :)

ben yapıyorum 25 gun kadar oldu :)

aaa süper sonunda birine ulaşabildim 25 gün baya olmuş varmı bir degişiklik peki benim 4. günüm bugün ve çok güzel bi degişim var şok oldum zaten hızlı kilo verebiliyordum ama ilk zamanlar ödem gittiği için tartıda fazla fazla degişiklik oluyor biliyorum günde kaç puan alıyorsunuz zamanla azaltıyormusunuz puanları nekadar devam ediceksiniz bide sebze olarak en çok neleri tüketiyorsunuz ay ne çok soru sordum heycan yaptım bian :)

var tabi değişim olmaz mı hafıfledım hem kılo olarak hem yaşam olarak
ılk ıkı gun cok zorlu gectı gunluk 300-400 lere tırmanıyordu karbonhıdratım normalde bırden asagı sevıyeye cekınce ıkı gun sarstı benı ınsulın dırencım bayaaa bı dırendı :) bas agrılarım oldu ama yılmadım bı kaç gunde alıstım dıyete cok şukur.
gunde 50-60 arası karbonhıdrat alıorum azaltma yapmıorum bu aralıkta tutmaya calısıorum kesınlıkle asagısı degıl
hedef kıloma ulaşana kadar devam edecem ınsallah ulaştıktan sonra korumaya alacagım kılomu yanı karbonhıdrat sevıyemı yavas yavas yukarı cekecegım bırden yuklenme yapıp eskı kıloma donmek ıstemıorum
sebze yemeklerı yapıorum örn; kabak yemegı, karnabahar haslama, brokolı haslama, karısık yesıl salata vs...
tahılı bırakmadan rejımı yapmaya calısıorum haftada 1 yada 2 tahıl yıyorum
kalorıme de dıkkat edıyorum cok dusuk olmamasına ozen gosterıorum
proteıne cok yuklenınce kabızlık oluyor bır gun proteın bır gun sebze yemegı tercıh edıyorum bu yuzden
canın ne ıstıyosa ye ama azar azar hesaplayarak ye ve proteın tukettıgın gunleri tercıh et daha cok puanın olur yıyebılecek :KK66:

var tabi değişim olmaz mı hafıfledım hem kılo olarak hem yaşam olarak
ılk ıkı gun cok zorlu gectı gunluk 300-400 lere tırmanıyordu karbonhıdratım normalde bırden asagı sevıyeye cekınce ıkı gun sarstı benı ınsulın dırencım bayaaa bı dırendı :) bas agrılarım oldu ama yılmadım bı kaç gunde alıstım dıyete cok şukur.
gunde 50-60 arası karbonhıdrat alıorum azaltma yapmıorum bu aralıkta tutmaya calısıorum kesınlıkle asagısı degıl
hedef kıloma ulaşana kadar devam edecem ınsallah ulaştıktan sonra korumaya alacagım kılomu yanı karbonhıdrat sevıyemı yavas yavas yukarı cekecegım bırden yuklenme yapıp eskı kıloma donmek ıstemıorum
sebze yemeklerı yapıorum örn; kabak yemegı, karnabahar haslama, brokolı haslama, karısık yesıl salata vs...
tahılı bırakmadan rejımı yapmaya calısıorum haftada 1 yada 2 tahıl yıyorum
kalorıme de dıkkat edıyorum cok dusuk olmamasına ozen gosterıorum
proteıne cok yuklenınce kabızlık oluyor bır gun proteın bır gun sebze yemegı tercıh edıyorum bu yuzden
canın ne ıstıyosa ye ama azar azar hesaplayarak ye ve proteın tukettıgın gunleri tercıh et daha cok puanın olur yıyebılecek :KK66:

peki bişiy daha sorucam 25 günde kaç kilo verdiniz ??

77 kilo ile başladım şu an 69-70 arası gıdıp gelıorum kılo verme surecınde oldugum ıcın
sen kac kılo verdın

inanmıyorum süpersin 25 günde 7-8 kilo civarı off muhteşem benimde öyle olursa çok mutlu olucam benim 4. gün bitti bu sabah tartıldım 88.2 başlangıçtı şuan tam 85.6 yım 4 günde 2.6 baya güzel benim için çok mutluyum kendime hedefler koyuyorum ilk hedefim 80 olmak :KK43: malesef kilo çok olunca sayılar yüksek oluyo :KK43:

77 kilo ile başladım şu an 69-70 arası gıdıp gelıorum kılo verme surecınde oldugum ıcın
sen kac kılo verdın
inanmıyorum süpersin 25 günde 7-8 kilo civarı off muhteşem benimde öyle olursa çok mutlu olucam benim 4. gün bitti bu sabah tartıldım 88.2 başlangıçtı şuan tam 85.6 yım 4 günde 2.6 baya güzel benim için çok mutluyum kendime hedefler koyuyorum ilk hedefim 80 olmak :KK43: malesef kilo çok olunca sayılar yüksek oluyo :KK43:
Kızlar supersiniz. İsterseniz 2. takıma gelin. Hem burada hem orda devam edin. Yarisalim sizlerle. Ne kadar çok olursak o kadar kolay gider kilolar.

ödemden geriye kalan kılon mu 2,6 cnm

ödemden geriye kalan kılon mu 2,6 cnm

ödemden geriye kalan derken ?? toplamda 4. günün sonunda 2 kilo 600 gr eksik çıktım ödem mi gitti su kaybımı bilmiyorum ama ekmek ve şeker yüzünden kilo aldığımı biliyorum şuan hayatımda hiç yoklar muhtemelen etkisi olmuştur he tuzda kullanmıyorum ödemde gitti şuan spor yapmıyorum ama önümüzdeki haftayla birlikte yürüyüşe başlıycam sarkma olmasın diye bakalım neler olucak bide bişiy sorucam pazar günü ödül vermek istiyorum kendime sütlü tatlı ne önerirsin en az puanlı neolabilir şeker ihtiyacımı gideriyim :)

X