Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben de denedim ikinci gün mahvoldum ve hemen bıraktım.Aaaaa aynı şeyi düşünmüşüz
Ben yarın elmayı deneyeceğim yahu. Bakalım nasıl bişeymiş.
Kefir diyetine başladım bugün. Hafifledim yahuValla ben de denedim ikinci gün mahvoldum ve hemen bıraktım.
Ben kışın yapmıştım.3-4 kilo verm8stim de.takıldım.sonra bıraktım.haliyle aldım kilo.şimdi vermeye çalışıyorum tekrr.yalnız kb nin puanlama sistemini unutmuşum.biraz hatırlatır mısın?Valla yapan var mı bilmiyorum ama ben yazmaya devam ediyorum dün bırak 50 puanı 70-80 civarı yapmıştım ve 79 küsür bekliyorlar 78.4 gördüm..
Şimdilik gayet iyi gidiyorum bundan sonrakilerde daha dikkatli olmam gerekiyor sanırım yani bugün 4. Gün ve ben toplam 2 kilo verdim şimdilik inşallah 70 i görürüm
4 günde 2 kilo bravooValla yapan var mı bilmiyorum ama ben yazmaya devam ediyorum dün bırak 50 puanı 70-80 civarı yapmıştım ve 79 küsür bekliyorlar 78.4 gördüm..
Şimdilik gayet iyi gidiyorum bundan sonrakilerde daha dikkatli olmam gerekiyor sanırım yani bugün 4. Gün ve ben toplam 2 kilo verdim şimdilik inşallah 70 i görürüm
Tartida bir gün sonra çıkıyor artılar canım.Ay dün 50 puan yapmıştım yam yatçam kardeşim elinde iki büyük boy cips ile gelmiş bir büyük boy cips ve ıcetea hemen mideme indirdim sonradan da çok pişman oldum:)) dedim kesin 79 çıkarım ama sabah tartıldığım da 78.4 düm valla artık bahane bilmem ne yok bugünden itibaren kaçamak da yok zaten adetime 5 gün kaldı en azından 5 gün sonra 75 göreyim ya