Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Karbonhidrarin bir diyet icin gerekli olcagina inanmazdim surekli dukan yaparak kilo vermeye calistim basarilida oldum ama karbonhidratsi bir rejim olamaz anladim arada karbonhidrat dongusu denilern bir yontem var mutlaka diyetlerde yapilmalu ben bu saywde simdi kilo veriyorum

Ay Kızlar kendimi çok suçlu hissediyorum bir tane tavukburger yedim sadece bir dilim de kepek ekmeği Tavuk diye 0 puan sandım ama 13 puanmış(( kesin yarın 79 görürüm of ya

Valla yapan var mı bilmiyorum ama ben yazmaya devam ediyorum dün bırak 50 puanı 70-80 civarı yapmıştım ve 79 küsür bekliyorlar 78.4 gördüm..
Şimdilik gayet iyi gidiyorum bundan sonrakilerde daha dikkatli olmam gerekiyor sanırım yani bugün 4. Gün ve ben toplam 2 kilo verdim şimdilik inşallah 70 i görürüm

Ben kışın yapmıştım.3-4 kilo verm8stim de.takıldım.sonra bıraktım.haliyle aldım kilo.şimdi vermeye çalışıyorum tekrr.yalnız kb nin puanlama sistemini unutmuşum.biraz hatırlatır mısın?

Canım toplam 50 puanı geçmiyceksn bu formun 1. Sayfasına bak orda herşeyin puanını yazmış arkadaş 1. Sayfaya dönersen görürsün

Ooo:) ben de elliye yakınım 40 civarı felan akşam balık yicem 0 bi de iki iç kaşık salata yerim yetwr

4 günde 2 kilo bravoo

Sağol canım :)) bende çok mutluyum inşallah yarın düz 78 görürüm küsüratsız ya da daha az tabi:))

Ay dün 50 puan yapmıştım yam yatçam kardeşim elinde iki büyük boy cips ile gelmiş bir büyük boy cips ve ıcetea hemen mideme indirdim sonradan da çok pişman oldum:)) dedim kesin 79 çıkarım ama sabah tartıldığım da 78.4 düm valla artık bahane bilmem ne yok bugünden itibaren kaçamak da yok zaten adetime 5 gün kaldı en azından 5 gün sonra 75 göreyim ya

Tartida bir gün sonra çıkıyor artılar canım.

Kaç gündür doğru düzgün yapamadım. Ama bugün kesin kararlıyım. Tam gaza geldim :) boyum 1.73 sabah baktım kilom 72.9 yarını heyecanla bekliyorum :) kendime söz verdim başarıcam :) kaç günde istediğim kiloya kavuşurum acaba

Aç gündür yapıcam başlıcam diyodumya ama bi türlü 50 de kalamiyodum :) başladım artık bugün :) demiştim daha önce bu diyetle kilo vermiştim diye. Yeniden başladım artık :)

merhaba :)
Ben de katılmak istedim diyetinize. Ama puanlar falan çok karışık geldi. benim yapamya alıştığım diyetisyenden edindiğim bir listem var. Onu mu dönüştürsem acaba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…