Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Ama sen 80 puan yaptın çok yedin bi de biraz azalt daha iyi olur
Azaltıyorum. Bugünkü programıma göre 64 falan olacak.
1 ym. Kşğ. Yoğurt 15 gr mış. Offff hesap yapmak ne zormuş yahu. Mutfağa tartı mı alsam ki, karpuzu - üzümü nasıl ölçüyorsun

Ohh sonunda birileri gelmiş :KK49::KK73: ben de bırakmıştım diyeti kimseden heyecan alamayinca. Ama 5 kilo gitmişti. Yarın yeniden başlıyorum. Ben de yazarim.. :) :)

12 günde gitti. Ama 2 kilosunu geri aldım :KK43: bir 7 kilo fazlam var simdi. Çabuk sıkılıyorum diyetten malesef :KK43: İnşallah bu sefer devam ederim. Siz hep burda olursanız destek almış olurum :)

12 günde 5 kilo süper bence o kilolar geri her türlü alınır ya benim de 7 kilom var öncelikle :) neler yiyorsun mesela anlatsana biraz

Valla eğer sende sonuna kadar yapmak istersen yani 7 kiloyu verene kadar öncelikle sonuna kadar giderim bende:)) gaza getiririm yanı her Türlü

Denemem mi nerdeyse hepsini demedim elma diyeti çok zor ya yapılmıyor ben 3. Gün bıraktım ve elmadan tiksindim uzun bi süre elma yiyemedim isveç diyeti iyi

Yoo :))) o diyeti yapma boşuna ya ben hiç beğenmedim valla eğer yarın tartıldığım da 79.1 den yukarı bi rakam görürsem bırakırım bu diyeti inşallah daha az görürüm

Yoo :))) o diyeti yapma boşuna ya ben hiç beğenmedim valla eğer yarın tartıldığım da 79.1 den yukarı bi rakam görürsem bırakırım bu diyeti inşallah daha az görürüm
Aaaaa aynı şeyi düşünmüşüz:KK70:
Ben yarın elmayı deneyeceğim yahu. Bakalım nasıl bişeymiş.

Oo ikimizin de 7 kilosu varsa destek olarak her türlü veririz. Ben neler yedim sorusuna gelince ben hem karbonhidrat hem kalori hesabı yaptım aslında. Karbonhidrat degeri az nasılsa istediğim kadar yiyim demedim. Ama suç işlediğim zamanlar çok oldu. Haftanın iki günü 3 er bira içtim akşamları. Yazlık yerde yaşıyoruz misafir falan çok oluyo çünkü. Ama bira içeceği günler aksam yemega yemedim. Çok hızlı kilo verdim fakat aç kaldığım zamanlar çok oldu..

Hımm benim de genelde sabahlarıfix menüm bir salatalık bir domates ve beyaz peynir üzerine Limon sıkarak yiyorum bir de gün de 3 litre limonlu su içiyorum bakalım 80.2 ile başladım yarın 3. Günüm olcak ama ben 78.5-79 arası görmeyi istiyorum yarıntartıldığımda heyecanla bekliyorum :)

Merhaba bende aranıza katılmak isterim,vermem gereken 5 kilom var... :KK12:Tek başıma denedim başarılı olamadım...Tgcshnn tartı sonucunu bende merak ettim doğrusu beklemedeyim:KK36:

Hoşgeldin canım Aramıza ve ben çok mutlu oldum :)) çünkü tam tamına 78.3 çıktım :))
1.gün 80.2 ile başladım
2.gün 79.8 çıktım
Ve bugün 3.gün 78.3 çıktım harika
Diyete aynen devamsabah kalktığında kendimi aç hissettim ama olsun :))

X