Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

kizlar bende bu diyete baslamak istiyorum ama tek sikintim gunde 1 kere ictigim 4 sekerli buyuk kupa kahvem onun icmezsem hayatta olmaz cayi sekersiz iciyorum ama sadece kahvedeki sekerle gunluk kb limidim doluyo.bugun canderek klasik tatlandirici aldim ama ustunde ne kb ne kalori hic bisey yazmiyo.bilen varsa yazabilirmi bana.bide gunluk max kac tane alabilirim

Aspartam:Protein yapısındadır. Sakarinden pahalı olmasına rağmen tat olarak tercih edilen bir tatlandırıcıdır.
Isıya dayanıksız olduğu için, pişirilmesi gereken sütlü tatlılara ocaktan aldıktan sonra ilave edilmelidir. Günlük kullanım dozu 40 mg/kg olarak önerilir. Ülkemizde üretilen diyabetik baklavada ve diyet içeceklerde, karışım tatlandırıcı olarak kullanılmaktadır. Aspartam, fenilalanini metabolize edemeyen Fenilketonüri’li hastalar için sakıncalıdır. Şekerden 200 kat tatlıdır.( Canderel, Sanpa, Diyet tad, Nutra tad, Aspartil, Sweet’N Low, Nutra sweet)

bir sitede böyle bişey buldum belki işine yarar

günaydın kızlar yoğurtlu kür varmış onu yaptım bu sabah.. Bir de tam tamına 1 kg gitmiş gorunuyor dünden bugüne . İngiliz karbonatıyla şişliğim iniyor sanırım :)

75.500 oldu. haftada 1 kilo veriyorum bu diyetle. ama daha öncede dediğim gibi tam sayım yapamıyorum ben göz kararı bişeyler oluyor. tavsiye ederim.

Merhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. Diyete 1 hafta önce başladım. ilk 2 gün kilo verdim. sonraki günler ne yaptımsa 500 gr verip aldım. Korkunç şişlik var. Regl dönemim olabilir ama hiç mi inmez yaa? 3 gündür grip oldum. ilaçlarda su tutmuş olabilir. çünkü önceden günde 8-10 defa tuvalete giderken şimdi 3-4 defa gidiyorum. 3,5 lt su içiyorum.
belkide doğru hesap yapamıyorum. ilk 30 sayfayı okuyabildim. yavaş yavaş okuyacağım.
bugün biraz abarttım ama yarın kesin hesapla başlayacağım. neden ben kilo veremiyorum :KK43:

sabah
100gr antep peyniri 1,3 gr carbs
3 haşlama yumurta 1,8 gr carbs
30gr ceviz 1,4 gr carbs
öğle
yarım kase tarhana çorbası 9gr carbs
3 hamburger köftesi bunun karbonhidrat değerini bilmiyorum. (çok acıkmıştım arkadaşlarımın köftelerini aldım. onlarda patates ve ekmekten yediler.)
akşam
sanırım puanı doldurduğum için puanı sıfır olan birşey yemeliyim. biftek olabilir... bütün hafta çorba olmadan bu şekilde beslendim. meyve ve sebze tüketimim çok çok az oldu. meyve hiç olmadı. içeceklerim çay-su . ama bir yerde yanlış yapıyorum sanırım... ya da aklıma bir ihtimal daha geliyor. dukan diyetiyle 87 kilodan 53 kiloya düştüm. 3.evresinde koreye gitmek zorunda kaldım ve diyeti boşladığımdan 11 kilo aldım.vücudum belki direniyor vermek için. başka ne olabilir acaba? keşke biri bana bu diyeti ayrıntısıyla anlatıp motive verse ne güzel olur.
hepinize bol eksiler diliyorum

Merhaba arkadaşlar. Ben de bu diyeti uygulamaya başladım, şimdilik memnunum. Fat secret programından da yardım alayım dedim ama oradaki karbonhidrat değerleri elimizdeki listeyle çok farklılık gösteriyor. Örneğin bir adet simit listede 25 kb değerinde ama fat secret'ta bu 52. karpuz, etimek falan da aynı şekilde farkediyor ve bu günlük limit 50 kb iken baya etkiler açıkçası. Bir bilen varsa aydınlatabilir mi beni bu konuda? Belki bahsedilmiştir ama vaktim sınırlı olduğundan 2400 sayfaya bakamadım kusura bakmayın lütfen. Şimdiden teşekkürler :)

Merhaba arkadaşlar, bu diyete bugün başladım.
Sabah: 1 parmak ekmek, 100 gr peynir, 1 buçuk haşlanmış yumurta, 1 yeşil biber, yarım domates yedim.
Öğleden sonra: bir domates, bir dilim şeftali yedim. Sanırım puan değerlerim toplam 16 oldu.
Akşam ise yarım kilo kadar karpuz ve peynir yicem. 500 gram karpuz 20 puan 1 puan da karpuz toplam 37 puan olacak. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum.
Sabah aç karna gıda takviyesi zayıflama ilaçlarında içiyorum 15 gündür.
Günde 3 şişe maden suyu, 3 litre su içiyorum 4 gündür.
Toplamında 7 kilo fazla var. Ne kadar zamanda verebilirim bu kiloyu? Bilen arkadaşlar yardimci olabilir mi?

selamlar arkadaşlar tam 1 hafta önce bu diyete başladım 82,5 tan 78 e düştüm. bende kabız yapıyor birde tuvalete çıkabilsem 77 falan olacağım sanırım

Uygulamanın nasıl yapıyosun ikiniz de? Spor var mı ya da su iciyormusunuz bol bol? Yanlış bisy yapmaktan ve kilo vericem derken kilo almaktan çok korkuyorum. Kaç Kilo fazlaniz var? Ben de 1 hafta da 4 kilo verebikirmiyim acaba sizin gibi? Ayrıca genetikmucize çok katı olmamak kaydıyla demişsiniz 60 ı buluyor mu? Çok soru sordum biliyorum nolur kusuruma bakmayin öğrenmeye çalışıyorum bu konu ile alakali herseyi :) :) :)

Uygulamanın nasıl yapıyosun ikiniz de? Spor var mı ya da su iciyormusunuz bol bol? Yanlış bisy yapmaktan ve kilo vericem derken kilo almaktan çok korkuyorum. Kaç Kilo fazlaniz var? Ben de 1 hafta da 4 kilo verebikirmiyim acaba sizin gibi? Ayrıca genetikmucize çok katı olmamak kaydıyla demişsiniz 60 ı buluyor mu? Çok soru sordum biliyorum nolur kusuruma bakmayin öğrenmeye çalışıyorum bu konu ile alakali herseyi :) :) :)

bende uyguladım bir süre memnundum regl filan oldum misafir derken boşladım ama yine bi kb detoksu yapıcağım :)

Memnunsanız problem yok :) peki birsey sormak istiyorum öğleyin bir tabağa yakın tavuk sote yedim fakat sebzeleri yemedim. Yarım kase de yoğurt yedim puanını hesaplayamadim kaç olmuştur?

Memnunsanız problem yok :) peki birsey sormak istiyorum öğleyin bir tabağa yakın tavuk sote yedim fakat sebzeleri yemedim. Yarım kase de yoğurt yedim puanını hesaplayamadim kaç olmuştur?
tavuk sıfır puan oluyor yoğurtun 250 gramı 12 diyor onun yarısını alsak 6 olur herhalde çok gıcık bu puan hesaplama :)

Çokk teşekkürler :) siz kaç kilo verdiniz bu diyetle? :KK5:
ben bir buçuk haftada 3 kilo verdm amacım 6 7 kilo vermek olunca çok zorlamadm kendimi meyveleri özledm karpuzu filan çok severm braz bozdum şimdide regl olunca tatlı krizi ama yine tekrarlamayı düşünyrm çnkü fazla şeker kb bana sivilce yapıyr bu dyetle ii oluyr ve detoks gibi geliyor

Karpuzu bir öğünde yiyebilirsin aslında. 300 gr karpuz 22 falan sanırım. Ama 300 gram kaç dilim karpuz ediyor bilmiyorum.

Ben de bundan yardım almaya çalışıyorum :) Egzersiz yaptım diyet uygularken? Ya da ne kadar su içtin?

X