Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

Aynı biliyorum ben de ama ekmegin gramaji önemli bence:/

Aynı biliyorum ben de ama ekmegin gramaji önemli bence:/
normal ekmeğin hani şimdi fırınlarda dilimliyorlar ya ondan yani 20 gramı geçeceğini sanmıyorum hatta ekmeğin içinde kocaman bir de delik vardı. Bugün 100 gram eksikle güne başlıyorum, yumurtamı yedim ve hala 0 puandayım. Galiba ben dün çok su içmedin bugün birazda ona dikkat edeceğim.

Ha evet fırın kesmeleri ince oluyor.dolayısıyla gramı az olur.ben de peynir zeytin, yumurta ,ekmek 9 tutar.o da ekmek ve zeytinden.akşama semizotu var. O da kaç birim bilmiyorum. Öğlen de misafirim var.offfff!

Ya ben öğlen dahil 8 puanım vardı ama biraz önce çeyrek dilim kek ve 2 yemek kaşığı mantı ve bir dilim börek yedim küçücük bir dilimde tavuk göğsü yedim.Sizce bunlar kaç puandır. Akşam balık yiyeceğim yani akşam da 0 puan almış olacağım.Herhalde bu yediklerim 50 puanı geçmemiştir değil mi?

netten besin değerlerina bak tek

Ne kadar tutar bilmiyorum ama tutar çok:/

Günaydın bugünde -200 gramla başlıyorum güne.kahvaltı 1 dilim kızarmış ekmek 10 tane zeytin ve biraz peynir toplam 10 puan.

benim durdu kilo vermem , dız sorunu yzuunden de yuruyus spor yapamıyorum
bir tavsiyeniz var mı?

Kızlar bişey sorcam ben daha önce kalori hesaplayarak diyet yaptım 62 kiloda 57 ye düştüm yaklaşık bir aydır yapıyorum günde 1100 kal. Aliyodum.karbonhidrat diğerine başladım şimdi örneğin tavuk kalorisi yüksek ama karbonhidrat değeri yok nerdeyse kalori hesabıyla 2000 ne dayanıyor yediklerim ama karbonhidrat 50 geçmiyor.bu diyet böyle mi yapılıyor yoksa ikisini nasıl orantiliyosunuz?

merhaba canım bende kb diyeti yapıyorum program indirdim fatsecret oraya bilgilerimi yazdım bana günlük 1500 kalori yeme hakkı verdi ben 50 kb yapıyorum ve 1200-1300 tutuyorum kb puanımı 4 haftadayım ben 3 kilo verdim ama bende pko +insülin direnci +troidlerim yavaş çalışıyor ve benim için 3 kilo mucize :)

1 ayda bu diyetle 8 kilo kadar vermiştim.sonra rahatsızlandım ve bir daha toparlanamadım ve kilolar geri geldi.şimdi başlangıç için morale ve desteğe ihtiyacım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…