merhaba ben de bu diyete yarın başlamayı düşünüyorum.İstersen birlikte yapabiliriz.En azından birbirimizi motive ederiz.Merhabalar günlerdir yazılanları okudum.bende yapmaya karar verdim.1 yılda 10 kilo aldım.inşallah yapacağım.Ama son günlerde kimse yok.Birbirinizi ne güzel motive ediyordunuz.
benim bugün 9 günüm 3 kilo verdimmerhaba ben de bu diyete yarın başlamayı düşünüyorum.İstersen birlikte yapabiliriz.En azından birbirimizi motive ederiz.
8 gün uydum bugün biraz kaçamak yaptım9 günde 3 kilo tamamıyla uyabiliyormusun.
bence 2 kilo çok güzel8 gün uydum bugün biraz kaçamak yaptım
100 gr peynir 1 puan diye biliyorum ben canım.1 dilim kızarmış ekmek denilen kaç gr acaba? Belli değil:/Yanlış hesaplamışım 1 dilim kızarmış ekmek= 8 puanmış peynir de 1 puan yani toplam kahvaltı 10 puan.Öğlende ızgar somon= 0 puan yanında da yağsız salat= 8 puan yemeyi düşünüyorum.
Hangi siteden baktığımı hatırlamıyorum ama 1 dilim kızarmış ekmek puanını 8 gösteriyordu.Peyniride 100 gram yememişimdir tabi ama kendimi kısıtlamak için ona da 1 puan vermiştim. Öğlen yemeği olarakta salata=8 somon= 0 yedim.Şimdi eve geldim 1 tane küçük muz yedim ama onun puanını unuttum. Akşamı da inşallah kazasız atlatırım.100 gr peynir 1 puan diye biliyorum ben canım.1 dilim kızarmış ekmek denilen kaç gr acaba? Belli değil:/
bence 2 kilo çok güzel
ben de bu diyeti yapıyorum, 5. gün 2kg vedim. ama vercegim cok kg var, hayatımda olmadıgım kadar şişmanım
baharlık kıyafetlerin bir tanesine bile giremedim
Moral sıfur
Kivinin puan değerini bilen var mı?
Sadece tavuk ve şehriyeli bir çorba yaptıysan ve eğer tavuk daha fazlaysa 5 puan gibi düşünebilirsin benceGeçkahvaltı yaptım.2 haşlanmış yumurta,peynir ve 1 dilim kızarmış ekmek yedik.şimdi açım bol tavuklu çorba yaptım içine azıcık şehriye attım.1 bardak zero içtimikindide 3 badem 2 fındıkla.akşam çorba ve yoğurt yemek istiyorum.çorbayı nasıl hesaplıyacağım bilmiyorum.