Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

herkese iyi geceler bugün nette takılırken tesadüfen rastladım bu diyete çok cazip geldi ama inanması da bir o kadar zor :) en sevdiğim yiyecekler neredeyse sıfır puanlar ve ben onları çok çok fazla yersem kilo verebilirmiyim denemeden bilemicem sabah itibariyle başlamayı düşünüyorum bakalım kısmet :))

Merhabalar. Pazartesi diyete başlamıştım zaten.Dün sabah da bu diyeti gördüm forumda,hazır sabah görmüşken bugün deneyim dedim :) Günü 45 puanla kapattım. Yalan yok.işten eve gidip,akşam yemeğinde kabak ve yoğurt yemek hiç doymadım hissi verdi :) sonra şekersiz sade kahve ve yanında 20 gr bitter çikolata (3parça) yedim.o da yaklaşık 5 puan yapıyor. kendime geldim.
1800 ip atladım.ve gün içinde 2.5 litre su içtim.
sabah tartıda -400 gördüm. muhtemelen ödemlerimden kurtuluyorum ama ,şişkinlik hissetmemek bile büyük motivasyon :)
Devam ediyorum bugün de..
Ama benim sormak istediğim bir şey var: mesela çekirdek yemek istediğimizde (listede göremedim) puanını 100 gramının karbonhidrat değerine bakıp ona göre mi hesaplıyoruz? 100 gramında 11 gram var.ve 50 gramı bile 1 çorba kasesini dolduruyor ki bu kabuklu hali.. kabuksuz 25 gram filandır.puan değeri 3 filan yapıyor o zaman.
Bu konuda fikri-bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.Çünkü çekirdek baya tok tutuyor beni :)

Merhaba arkadaslar,

iki gündür bu diyet hakkındaki yorumlarınızı okuyorum.Bugün bu diyete uygun beslenmeye calıstım deneme amaclı.Fakat degerleri tam hesaplayamıyorum.

Bana yardımcı olur musunuz?

Bugün toplamda kac degerde kb tüketmisim?

sabah:
200 ml kutu süt: 6 kb yazıyordu
öğlen : 200 gr dana kusbasıyla 2 yumurta omleti
su an: 1 portakal

akşam acıkmadıkca bisi yemiycem cok acıkırsam 1 yumurta haslarım.

+(3 bardak sekersiz cay/1 sekersiz türk kahvesi)

Merhaba arkadaslar,

iki gündür bu diyet hakkındaki yorumlarınızı okuyorum.Bugün bu diyete uygun beslenmeye calıstım deneme amaclı.Fakat degerleri tam hesaplayamıyorum.

Bana yardımcı olur musunuz?

Bugün toplamda kac degerde kb tüketmisim?

sabah:
200 ml kutu süt: 6 kb yazıyordu
öğlen : 200 gr dana kusbasıyla 2 yumurta omleti
su an: 1 portakal

akşam acıkmadıkca bisi yemiycem cok acıkırsam 1 yumurta haslarım.

+(3 bardak sekersiz cay/1 sekersiz türk kahvesi)

dana kuşbaşı ile yapılmış omlet ,et sıfır puan olduğu için listedeki 2 yumurtalı omlet kadar puan tüketmişsin yani 1 puan. portakalın puanı yüksek=17 meyveler ölçülü tüketilmesi gereken grupta. sabah için toplam kh tüketim puanın 24 :)

dana kuşbaşı ile yapılmış omlet ,et sıfır puan olduğu için listedeki 2 yumurtalı omlet kadar puan tüketmişsin yani 1 puan. portakalın puanı yüksek=17 meyveler ölçülü tüketilmesi gereken grupta. sabah için toplam kh tüketim puanın 24 :)

Teşekkürler :))

merhaba arkadaşlar ben bu diyeti daha önce yapmıştım, kilo verdiriyor ama aşırı patlayana kadar yediğim günlerde kilo aldım haberiniz olsun siz yine diyette olduğunuzu bilip kaloriyi de kısın ya da günlük almanız gereken kaloriyi alın, ben tekrar başlıyorum kb saymaya ama 1200-1600 kalori de tutucam ayrıca ben de öyle işe yaramıştı çünkü :)

kızlar benim de aklıma yattı bu diyet. özellikle son 1 haftadır deli gibi spor yapıp artı çıktığım için yeni bir şey denemeliyim diyordum. sevdim bunu. bakalım nasıl olacak

Kalori saymak mı yoksa karbonhidrat diyeti mi kızlar ne diyosunuz, benim gibi yeni başlayan birine ? (Sadece bir kaç kilo fazlam var)

Kızlar karbonhidrat değerleri çok yüksek besinlerin ben nasıl 40 50 arasında tutucam günde 2 kere meyve yesem zaten doluyo kontenjan :KK43:

kızlar dün 76 çıkmıştım, karbonidratı 20-25 yaptım kaloriyide 1500 -1600 ve 74.8 çıktım :KK70: su biliyorum ama kaç haftadır diyetteyim bir kiloyu bile çok zor verdim :)

kızlar ya bugün 500 gr almışım niye böyle oluyor anlamıyorum neyse devam bakalım vericem bu sefer kararlıyım sabah yağda 2 yumurta 2 dilim ekmek 1 dilim peynir yedim aralarda sütlü kahve içiyorum akşam da ton balığı salata yiyicem yarın kesin vermiş olurum diyorum, umarım :)

X