Popüler Konu Karbonhidrat Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba aradaşlar.internetim de yine sorun vardı iki gün giremedim o yüzden.ama diyete uyuyorum bu arada sadece bu diyete uymayan tek şey yapıyorum .haftada bir bakliyata izin veriyorum.bu yönüyle biraz karataya kaçıyorum galiba.ama şimdilik kilo vermede sorun olmadı.meyva ise bu hafta hiç yemedim.

akşam biraz yoğurt 5
hindi 0

son olarak bir bardak süt 10
toplamda 22
çok şükür yirmi de tutabiliyorum artık

Hafta içi pek sorun olmuyor ama hafta sonu ipin ucu kaçıyor evde benim 50 olmuştur bugün. Yarın daha dikkatli olayım.

selam.
bugün ben of günümdeyim.zaten doğumgününe katilacaktim daha sabahtan saldim bende. Bıraktım kendimi kh nın mutluluğuna...
Yarın ola hayrola.

selam
sabah kızarmış ekmek yarım dilim haşlanmış yumurta yzeytin dom. 8 oldu
ara 8de 1 elma 10 badem 3te bir süt 11 oldu.
ve lahana çorbası kızarmış ekmekle. 20 oldu.
39 puanım var.
aksam sebzeli omlet ve yoğurt yiycem. sanırım geçmez.

3 yumurta
mantar 1
peynir 1
yarım bardak süt 5
5 kaşık yogurt 8
tavuk 0
yarım kurabiye 5

toplam 20

gece yarım bardak süt içicem 5 eder toplam da 25 le günü kapatıcam, hepiniz öpüyorum

kızlar tartılan var mı, ben hala tartılmadım korkuyorum zaten birkaç güne de adet olucam napıcağımı bilemedim ya :KK43:

Kahvaltım kızarmış ekmek peynir zeytin bıçak ucu tereyağı yine öyle bal. Bir ceviz ve çay kaşığı tahin pekmez .
Öğlen ton balık salata. Akşam tavuk olabilir.
Böyle yaparsam meyve yiyeceğim.

merhaba
sabah 2 kaynamış yumurta peynir 6 zeytin domates yedim.
gerisi henüz belli değil. ara öğün yapmamaya ve 6-7 saat beklemeye karar verdim.
karatay haklı insülin konusunda.aralarda sütlü khve dahi yok. sadece yeşil çay ve sade kahve olur.
kolay gelsin bakalım.

merhaba
sabah 2 kaynamış yumurta peynir 6 zeytin domates yedim.
gerisi henüz belli değil. ara öğün yapmamaya ve 6-7 saat beklemeye karar verdim.
karatay haklı insülin konusunda.aralarda sütlü khve dahi yok. sadece yeşil çay ve sade kahve olur.
kolay gelsin bakalım.
evet ben de öyle yapıyorum artık :KK66:

lesvos cum burasıda ıssızlaştı bak. zaten hepimizin ortak derdi bence kilodan çok istikrarlı olamamak. başlayıp başlayıp bırakıyoruz.
bende gül kaynak ın önerdiği on altın kurala başladım bugün. gidiciyim yani.
herkese başarılar...

lesvos cum burasıda ıssızlaştı bak. zaten hepimizin ortak derdi bence kilodan çok istikrarlı olamamak. başlayıp başlayıp bırakıyoruz.
herkese başarılar...
evet ya ipin ucu kaçıyor bazen, on kural nedir? bırakıyor musun bu diyeti

MERHABA ARKADAŞLAR.ÇARŞAMBA TARTILDIM.97.400 ÇIKTIM.BU HAFTA SADECE YARIM KİLO VEREBİLMİŞİM.DÜN AKŞAM DİYETİ BOZDUM DÖRT HAFTA SONRA.BUGÜN YENİDEN BAŞLADIM AMA. SİZLER NASILSINIZ.?

herkese başarılar...
NEDİR BU ON ALTIN KURAL.?

X